665
942
    Offside! Robert Lewandowski (Bayern München) er alene igjennom, men dommer Florian Badstubner ser at linjemannen er oppe med flagget.
    3'
    Robert Lewandowski
    Robert Lewandowski (Bayern München) header utenfor.
    5'
    I München slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    8'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til Eintracht Frankfurt.
    9'
    Leroy Sane
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Leroy Sane avslutter utenfor.
    10'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    12'
    Leon Goretzka
    Målsjanse på Football Arena Munich! Leon Goretzka fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    Eintracht Frankfurt, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Football Arena Munich.
    13'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Football Arena Munich.
    14'
    Thomas Müller
    Thomas Müller (Bayern München) avanserer forover på Football Arena Munich. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    14'
    Bayern München angriper. Leon Goretzka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    16'
    Frispark for Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark Bayern München.
    21'
    Eintracht Frankfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Niklas Süle
    Niklas Süle (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Leroy Sane (Bayern München) vinkes av for offside i München.
    27'
    Mål for Bayern München!
    Bayern München 1 - 0 Eintracht Frankfurt
    Mål: Leon Goretzka
    Målgivende: Robert Lewandowski
    Mål! Leon Goretzka gir Bayern München ledelsen 1-0 i München. Flott spill fra Robert Lewandowski før målet.
    29'
    Leroy Sane
    Bayern München angriper i München. Leroy Sane avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    31'
    Florian Badstubner tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    I München slår Filip Kostic en corner fra venstre.
    32'
    Mål for Eintracht Frankfurt!
    Bayern München 1 - 1 Eintracht Frankfurt
    Mål: Martin Hinteregger
    Målgivende: Filip Kostic
    Mål! Eintracht Frankfurt utligner til 1-1 etter en heading av Martin Hinteregger i München. Filip Kostic var nest sist på ballen.
    32'
    36'
    Målsjanse! Thomas Müller (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    38'
    Joshua Kimmich
    Sjanse i München! Joshua Kimmich (Bayern München) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Almamy Toure
    Sjanse til Eintracht Frankfurt! Almamy Toure er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Serge Gnabry
    Serge Gnabry skyter i stolpen! Stor sjanse for Bayern München i München.
    44'
    Leon Goretzka (Bayern München) kommer til en målsjanse på Football Arena Munich, men klarer ikke å score.
    45'+1
    Leroy Sane
    Bayern München angriper i München. Leroy Sane fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    47'
    Sjanse i München! Robert Lewandowski (Bayern München) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    49'
    50'
    Gult kort til Bayern München
    Alphonso Davies
    Alphonso Davies (Bayern München) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    50'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Robert Lewandowski (Bayern München) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    57'
    57'
    Bayern Münchens Alphonso Davies blåses av for offside på Football Arena Munich.
    57'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Jens Petter Hauge
    Ut: Jesper Lindstrom
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Eintracht Frankfurt. Inn kommer Jens Hauge, mens Jesper Lindstrom tar plass på benken.
    61'
    Inn: Danny Da Costa
    Ut: Almamy Toure
    Eintracht Frankfurt bytter ut Almamy Toure med Danny Da Costa.
    61'
    63'
    Serge Gnabry (Bayern München) avanserer forover på Football Arena Munich. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    64'
    64'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Football Arena Munich.
    65'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Football Arena Munich.
    65'
    Leroy Sane
    Målsjanse til Bayern München! Leroy Sane treffer mål, men keeper redder.
    66'
    66'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Jamal Musiala
    Ut: Serge Gnabry
    Serge Gnabry (Bayern München) erstattes av Jamal Musiala.
    70'
    Dommer Florian Badstubner ser at linjemannen løfter flagget, og Bayern Münchens Robert Lewandowski blåses av for offside.
    73'
    Inn: Marcel Sabitzer
    Ut: Niklas Süle
    Bayern München gjør sitt andre bytte. Niklas Süle erstattes av Marcel Sabitzer.
    75'
    Frisparket tildelt Eintracht Frankfurt er farlig nær Bayern Münchens målområde.
    77'
    Dayot Upamecano
    Dayot Upamecano (Bayern München) får et gult kort av dommer Florian Badstubner.
    77'
    Inn: Sam Lammers
    Ut: Rafael Borre
    Oliver Glasner (Eintracht Frankfurt) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sam Lammers erstatter Rafael Borre.
    78'
    Florian Badstubner signaliserer et frispark til Bayern München.
    78'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Jens Petter Hauge
    Jens Hauge (Eintracht Frankfurt) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Inn: Eric Maxim Choupo-Moting
    Ut: Leroy Sane
    Bayern München gjør sitt tredje bytte. Leroy Sane erstattes av Eric Maxim Choupo-Moting.
    81'
    Tuta ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    83'
    Bayern München 1 - 2 Eintracht Frankfurt
    Mål: Filip Kostic
    Målgivende: Djibril Sow
    Filip Kostic dundrer ballen i mål og Eintracht Frankfurt tar ledelsen 1-2 på Football Arena Munich. Det er en fin assist fra Djibril Sow.
    83'
    Inn: Ajdin Hrustic
    Ut: Tuta
    Det virker som Tuta ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Ajdin Hrustic.
    84'
    86'
    I München har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    87'
    Bayern München avanserer forover i München. Leon Goretzka avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Bayern München angriper i München. Leon Goretzka avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    Florian Badstubner tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.