Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    7'
    Amine Adli
    Amine Adli (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på Allianz Arena, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Daniel Siebert tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Benjamin Pavard
    Bayern München angriper, men avslutningen til Benjamin Pavard går utenfor.
    15'
    Frispark Bayern München.
    15'
    Thomas Müller
    Bayern München avanserer forover i München. Thomas Müller avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Bayern München fosser forover og Thomas Müller fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Allianz Arena.
    18'
    Mål for Bayern München!
    Bayern München 1 - 0 Bayer Leverkusen
    Mål: Niklas Süle
    Mål! Niklas Süle gir Bayern München ledelsen 1-0 i München.
    18'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    22'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    25'
    I München har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Bayern München angriper i München. Thomas Müller fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Bayern München.
    27'
    Serge Gnabry
    Serge Gnabry (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    29'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Arena.
    31'
    31'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Mitchel Bakker
    Mitchel Bakker (Bayer Leverkusen) pådrar seg et gult kort.
    32'
    I München slår Kerem Demirbay en corner fra høyre.
    34'
    Frispark i en god posisjon for Bayer Leverkusen!
    34'
    Bayern München scorer selvmål!
    Bayern München 1 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Thomas Müller
    Thomas Müller har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-1.
    36'
    Frisparket tildelt Bayern München er farlig nær Bayer Leverkusens målområde.
    38'
    Bayern München fosser fremover, men Daniel Siebert blåser for offside på Allianz Arena.
    39'
    Bayern München angriper i München, men blir avblåst for offside.
    40'
    40'
    En av Bayer Leverkusens spillere blir avblåst for offside på Allianz Arena.
    41'
    Amine Adli
    På Allianz Arena fyrer Amine Adli (Bayer Leverkusen) av et skudd - i stolpen!
    42'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayern München.
    42'
    Amine Adli
    Målsjanse! Amine Adli (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    45'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Serge Gnabry avslutter utenfor.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    46'
    Daniel Siebert tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Jamal Musiala
    Bayern München angriper. Jamal Musiala får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    I München slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    48'
    49'
    Robert Lewandowski
    Robert Lewandowski (Bayern München) avanserer forover på Allianz Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    50'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    53'
    54'
    Kerem Demirbay
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) får et gult kort av dommer Daniel Siebert.
    54'
    Florian Wirtz
    Bayer Leverkusen angriper, men avslutningen til Florian Wirtz går utenfor.
    56'
    Omar Richards
    Omar Richards (Bayern München) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Marcel Sabitzer
    Ut: Thomas Müller
    Julian Nagelsmann gjør dagens første bytte i München, når han tar ut Thomas Müller og setter inn Marcel Sabitzer.
    61'
    Inn: Leroy Sane
    Ut: Omar Richards
    Bytte for Bayern München. Leroy Sane kommer inn for Omar Richards på Allianz Arena.
    61'
    Skudd på mål, Bayern München
    62'
    62'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Arena.
    63'
    Kingsley Coman
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Kingsley Coman avslutter utenfor.
    66'
    70'
    Niklas Süle
    Niklas Süle (Bayern München) kommer til en målsjanse på Allianz Arena, men klarer ikke å score.
    70'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Exequiel Palacios
    Ut: Amine Adli
    Bayer Leverkusen bytter ut Amine Adli med Exequiel Palacios. Dette er det første byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    70'
    71'
    72'
    Gult kort til Bayern München
    Dommer Daniel Siebert gir Kingsley Coman (Bayern München) et gult kort.
    72'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    73'
    Inn: Eric Maxim Choupo-Moting
    Ut: Serge Gnabry
    Julian Nagelsmann (Bayern München) gjør sitt tredje bytte for dagen. Eric Maxim Choupo-Moting erstatter Serge Gnabry.
    74'
    75'
    Bayer Leverkusen angriper, men Daniel Siebert blåser for offside.
    78'
    Robert Lewandowski (Bayern München) header utenfor.
    80'
    80'
    81'
    81'
    Inn: Odilon Kossounou
    Ut: Mitchel Bakker
    Bayer Leverkusen bytter ut Mitchel Bakker med Odilon Kossounou. Dette er det andre byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Bouna Sarr
    Ut: Kingsley Coman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayern München. Inn kommer Bouna Sarr, mens Kingsley Coman tar plass på benken.