Guido Winkmann signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    Bayern München går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Joshua Kimmich.
    13'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    18'
    Patrik Schick
    Målsjanse på Allianz Arena! Patrik Schick fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    21'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    I München har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    I München slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    27'
    David Alaba
    Bayern München angriper i München. David Alaba avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men Leon Bailey går rett i offsidefella.
    34'
    Joshua Kimmich
    Sjanse til Bayern München! Joshua Kimmich er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    35'
    40'
    40'
    Offside! Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    42'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    43'
    David Alaba
    Bayern München angriper. David Alaba får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    44'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Arena.
    44'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Florian Wirtz
    Ut: Jeremie Frimpong
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) erstattes av Florian Wirtz.
    46'
    Inn: Karim Bellarabi
    Ut: Moussa Diaby
    Bayer Leverkusen gjør sitt andre bytte. Moussa Diaby erstattes av Karim Bellarabi.
    46'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på Allianz Arena.
    47'
    Bayern München angriper, men avslutningen til Kingsley Coman går utenfor.
    51'
    Thomas Müller
    Sjanse i München! Thomas Muller (Bayern München) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    Guido Winkmann signaliserer et frispark til Bayern München.
    52'
    Guido Winkmann tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Guido Winkmann tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Det blir farlig! Frispark for Bayern München er nær straffområde.
    55'
    Bayern München angriper, men Eric Maxim Choupo-Moting vinkes av for offside.
    56'
    Offside! Leon Bailey blir vinket av og Bayer Leverkusen må dermed bygge opp et nytt angrep.
    57'
    Inn: Kerem Demirbay
    Ut: Charles Aranguiz
    Bayer Leverkusen bytter ut Charles Aranguiz med Kerem Demirbay.
    60'
    Frispark Bayern München.
    62'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Leroy Sane
    Ut: Kingsley Coman
    Hans-Dieter Flick (Bayern München) gjør sitt første bytte for dagen. Leroy Sane erstatter Kingsley Coman.
    63'
    Inn: Nianzou Tanguy Kouassi
    Ut: Jerome Boateng
    Hans-Dieter Flick gjør dagens andre bytte i München, når han tar ut Jerome Boateng og setter inn Nianzou Tanguy Kouassi.
    63'
    Inn: Leon Goretzka
    Ut: Thomas Müller
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayern München. Inn kommer Leon Goretzka, mens Thomas Muller tar plass på benken.
    64'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Allianz Arena.
    65'
    Offside! Eric Maxim Choupo-Moting (Bayern München) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    66'
    Målet til Bayern München sjekkes av VAR
    66'
    Målet til Bayern München blir annullert
    67'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Arena.
    69'
    Leroy Sane
    Målsjanse! Leroy Sane (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Bayern München.
    69'
    Karim Bellarabi
    Bayer Leverkusen angriper i München. Karim Bellarabi fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Inn: Nadiem Amiri
    Ut: Sven Bender
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Nadiem Amiri, mens Sven Bender tar plass på benken.
    70'
    Bayern Münchens Alphonso Davies blåses av for offside på Allianz Arena.
    71'
    73'
    Guido Winkmann signaliserer et frispark til Bayern München like utenfor Bayer Leverkusen-området.
    73'
    74'
    Jamal Musiala
    Jamal Musiala (Bayern München) kommer til en målsjanse på Allianz Arena, men klarer ikke å score.
    74'
    I München slår Karim Bellarabi en corner fra høyre.
    75'
    Nadiem Amiri
    Målsjanse til Bayer Leverkusen! Nadiem Amiri treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    Leroy Sane
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Leroy Sane avslutter utenfor.
    77'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    Jamal Musiala (Bayern München) avanserer forover på Allianz Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    Leon Goretzka
    Bayern München fosser forover og Leon Goretzka fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    80'
    Målsjanse på Allianz Arena! Nadiem Amiri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    81'
    Inn: Bouna Sarr
    Ut: Benjamin Pavard
    Bytte for Bayern München. Bouna Sarr kommer inn for Benjamin Pavard på Allianz Arena.
    81'
    Inn: Christopher Scott
    Ut: Jamal Musiala
    Bayern München bytter ut Jamal Musiala med Christopher Scott. Dette er det femte byttet som Hans-Dieter Flick gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Wendell
    Ut: Daley Sinkgraven
    Daley Sinkgraven (Bayer Leverkusen) erstattes av Wendell.
    83'
    Bayern München avanserer forover i München. Leon Goretzka avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Guido Winkmann signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    85'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Arena.
    85'
    Dommer Guido Winkmann ser at linjemannen løfter flagget, og Bayer Leverkusens Edmond Tapsoba blåses av for offside.
    86'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Allianz Arena.