Wendell5' (Str.)
1-1
2-1
    Kampen er i gang på Allianz Arena.
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Bayer Leverkusen får straffe!
    2'
    3'
    Bayer Leverkusen scorer på straffe!
    Bayern München 0 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Wendell
    Wendell dundrer inn et straffespark på Allianz Arena. Stillingen er nå 0-1.
    5'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Bayern München.
    7'
    Bayern München er i skytespill fra dette frisparket.
    8'
    Mål for Bayern München!
    Bayern München 1 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Corentin Tolisso
    Mål! Corentin Tolisso utligner til 1-1.
    10'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men Tobias Welz blåser for offside på Allianz Arena.
    14'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    15'
    Bayern München 2 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: Arjen Robben
    Mål! Bayern München tar ledelsen 2-1 ved Arjen Robben.
    19'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark Bayern München.
    24'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Julian Brandt
    Ut: Lars Bender
    Bytte for Bayer Leverkusen. Julian Brandt kommer inn for Lars Bender på Allianz Arena.
    27'
    Tobias Welz tildeler Bayern München en corner. Arjen Robben sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Jerome Boateng
    Bayern München angriper på Allianz Arena. Jerome Boateng header utenfor.
    28'
    Serge Gnabry
    Serge Gnabry (Bayern München) kommer til en målsjanse på Allianz Arena, men klarer ikke å score.
    29'
    Thomas Müller
    Bayern München fosser forover og Thomas Muller fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Arjen Robben
    Arjen Robben (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    I München har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    I München slår Leon Bailey en corner fra høyre.
    35'
    En av Bayern Münchens spillere går i offside.
    36'
    Thiago Alcantara (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Allianz Arena.
    37'
    Leon Bailey
    Målsjanse! Leon Bailey (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Corentin Tolisso (Bayern München) vrir seg av smerte i gresset.
    39'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: James Rodriguez
    Ut: Corentin Tolisso
    Corentin Tolisso (Bayern München) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av James Rodriguez.
    42'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    45'+2
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Arena.
    45'+5
    I München slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    45'+5
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    45'+5
    Serge Gnabry (Bayern München) header ballen mot mål, men Bayer Leverkusen klarerer.
    47'
    47'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Bayern München angriper i München. Arjen Robben fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Allianz Arena.
    54'
    Arjen Robben (Bayern München) kommer seg fri på Allianz Arena, men avslutningen går utenfor.
    54'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    55'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Wendell
    Wendell (Bayer Leverkusen) pådrar seg et gult kort.
    55'
    Inn: Javi Martinez
    Ut: Serge Gnabry
    Niko Kovac gjør dagens andre bytte i München, når han tar ut Serge Gnabry og setter inn Javi Martinez.
    59'
    Sjanse til Bayern München! Arjen Robben er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Tobias Welz tildeler Bayern München en corner. James Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Jerome Boateng avslutter utenfor.
    64'
    Tobias Welz signaliserer et frispark til Bayern München like utenfor Bayer Leverkusen-området.
    66'
    James Rodriguez (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Arena.
    69'
    70'
    70'
    71'
    Inn: Karim Bellarabi
    Ut: Kevin Volland
    Heiko Herrlich (Bayer Leverkusen) gjør sitt andre bytte for dagen. Karim Bellarabi erstatter Kevin Volland.
    73'
    James Rodriguez (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Allianz Arena.
    77'
    Bayern München angriper i München, men blir avblåst for offside.
    78'
    Kai Havertz
    Bayer Leverkusen angriper, men avslutningen til Kai Havertz går utenfor.
    79'
    79'
    79'
    Rødt kort til Bayer Leverkusen
    Karim Bellarabi
    Rødt kort! Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen) blir utvist.
    80'
    Rafinha (Bayern München) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Arena.
    81'
    Inn: David Alaba
    Ut: Rafinha
    Bayern München bytter ut Rafinha som ikke ser ut til å kunne fortsette. Niko Kovac blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn David Alaba.
    82'
    Inn: Paulinho
    Ut: Leon Bailey
    Bayer Leverkusen bytter ut Leon Bailey med Paulinho. Dette er det tredje byttet som Heiko Herrlich gjør i dagens kamp.
    83'
    Bayern München angriper, men avslutningen til Arjen Robben går utenfor.
    84'
    David Alaba
    Bayern München avanserer forover i München. David Alaba avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    Bayern München 3 - 1 Bayer Leverkusen
    Mål: James Rodriguez
    Målgivende: Thiago
    Mål! James Rodriguez øker Bayern Münchens ledelse til 3-1 på Allianz Arena. Flott spill fra Thiago Alcantara før målet.