Mål for Ferencvarosi TC!
    Bayer Leverkusen 0 - 1 Ferencvarosi TC
    Mål: Ryan Mmaee
    Målgivende: Tokmac Nguen
    Mål! Ferencvarosi TC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Ryan Mmaee på BayArena. Flott spill fra Tokmac Chol Nguen før målet.
    8'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Kerem Demirbay
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) får et gult kort av dommer Andris Treimanis.
    9'
    Andris Treimanis signaliserer et frispark til Ferencvarosi TC.
    9'
    Oleksandr Zubkov
    Oleksandr Zubkov (Ferencvarosi TC) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    12'
    Jonathan Tah
    Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på BayArena, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    19'
    Andris Treimanis signaliserer et frispark til Ferencvarosi TC på egen banehalvdel.
    20'
    Andris Treimanis tildeler Ferencvarosi TC en corner. Tokmac Chol Nguen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Ryan Mmaee
    Ferencvarosi TC angriper. Ryan Mmaee får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    21'
    Ferencvarosi TC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Amine Adli
    Bayer Leverkusen angriper, men avslutningen til Amine Adli går utenfor.
    24'
    Frispark i en god posisjon for Bayer Leverkusen!
    24'
    Sjanse til Bayer Leverkusen! Kerem Demirbay er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    Ferencvarosi TC, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    26'
    Amine Adli
    Målsjanse! Amine Adli (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Andris Treimanis signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    29'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Lucas Alario
    Målsjanse til Bayer Leverkusen! Lucas Alario treffer mål, men keeper redder.
    31'
    31'
    I Leverkusen slår Kerem Demirbay en corner fra høyre.
    32'
    I Leverkusen slår Kerem Demirbay en corner fra venstre.
    36'
    Frispark for Ferencvarosi TC på egen banehalvdel.
    36'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 1 Ferencvarosi TC
    Mål: Exequiel Palacios
    Målgivende: Jeremie Frimpong
    Exequiel Palacios utligner til 1-1 på BayArena. Jeremie Frimpong var nest sist på ballen.
    37'
    Tokmac Chol Nguen (Ferencvarosi TC) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    39'
    Målet til Ferencvarosi TC sjekkes av VAR
    40'
    Målet til Ferencvarosi TC blir annullert
    40'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    44'
    VAR sjekker om det er straffe til Bayer Leverkusen
    44'
    Ingen straffe til Bayer Leverkusen
    45'
    Andris Treimanis tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    45'+1
    45'+2
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Kerem Demirbay avslutter utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Charles Aranguiz
    Ut: Exequiel Palacios
    Gerardo Seoane (Bayer Leverkusen) gjør sitt første bytte for dagen. Charles Aranguiz erstatter Exequiel Palacios.
    49'
    Kristoffer Zachariassen
    Kristoffer Zachariassen (Ferencvarosi TC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Ferencvarosi TC fosser forover og Oleksandr Zubkov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Leverkusen. Lucas Alario avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    I Leverkusen får Lucas Alario (Bayer Leverkusen) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    59'
    59'
    60'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men Andris Treimanis blåser for offside på BayArena.
    63'
    Bayer Leverkusen fosser forover og Kerem Demirbay fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Moussa Diaby
    Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på BayArena, men klarer ikke å score.
    65'
    Spillerbytte - Ferencvarosi TC
    Inn: Myrto Uzuni
    Ut: Balint Vecsei
    Ferencvarosi TC bytter ut Balint Vecsei med Myrto Uzuni. Dette er det første byttet som Peter Stoger gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Patrik Schick
    Ut: Lucas Alario
    Lucas Alario (Bayer Leverkusen) erstattes av Patrik Schick.
    66'
    Inn: Piero Hincapie
    Ut: Daley Sinkgraven
    Bytte for Bayer Leverkusen. Piero Hincapie kommer inn for Daley Sinkgraven på BayArena.
    67'
    Inn: Karim Bellarabi
    Ut: Amine Adli
    Bayer Leverkusen gjør sitt fjerde bytte. Amine Adli erstattes av Karim Bellarabi.
    67'
    67'
    69'
    Bayer Leverkusen 2 - 1 Ferencvarosi TC
    Mål: Florian Wirtz
    Målgivende: Moussa Diaby
    Mål! Florian Wirtz gir Bayer Leverkusen en 2-1 ledelse. Det er en fin assist fra Moussa Diaby.
    69'
    Frispark til Ferencvarosi TC på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    73'
    Inn: Zelijko Gavric
    Ut: Stjepan Loncar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ferencvarosi TC. Inn kommer Zelijko Gavric, mens Stjepan Loncar tar plass på benken.