1-0
109
46
    Kampen har startet.
    Daniel Schlager tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    1'
    Elvis Rexhbecaj
    Målsjanse! Elvis Rexhbecaj (VfL Bochum) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 0 Bochum
    Mål: Amine Adli
    Målgivende: Jeremie Frimpong
    Mål! Bayer Leverkusen tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Amine Adli. Jeremie Frimpong sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Frispark til VfL Bochum på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    7'
    Eduard Lowen
    VfL Bochum angriper. Eduard Lowen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    11'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til VfL Bochum på egen banehalvdel.
    14'
    Eduard Lowen (VfL Bochum) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    15'
    I Leverkusen slår Eduard Lowen en corner fra høyre.
    15'
    Christopher Antwi-Adjej
    VfL Bochum angriper på BayArena. Christopher Antwi-Adjej header utenfor.
    15'
    Florian Wirtz
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    VfL Bochum angriper i Leverkusen. Eduard Lowen fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    22'
    Kostas Stafylidis
    Kostas Stafylidis (VfL Bochum) kommer til en målsjanse på BayArena, men klarer ikke å score.
    24'
    25'
    VfL Bochum tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til VfL Bochum.
    30'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Jeremie Frimpong
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) mottar sitt første gule kort for dagen på BayArena.
    30'
    Elvis Rexhbecaj ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    30'
    VfL Bochum angriper i Leverkusen. Eduard Lowen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    31'
    Elvis Rexhbecaj er tilbake i kampen igjen.
    31'
    En av Bayer Leverkusens spillere går i offside.
    32'
    En av VfL Bochums spillere blir avblåst for offside.
    32'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Takuma Asano
    Takuma Asano (VfL Bochum) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    39'
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Florian Wirtz avslutter utenfor.
    39'
    Daley Sinkgraven
    Bayer Leverkusen fosser forover og Daley Sinkgraven fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    Bochum, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    43'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    45'
    47'
    49'
    Moussa Diaby
    Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    VfL Bochum angriper, men avslutningen til Christopher Antwi-Adjej går utenfor.
    49'
    56'
    57'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på BayArena, men avslutningen går utenfor.
    57'
    58'
    Målsjanse på BayArena! Christopher Antwi-Adjej fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    Eduard Lowen (VfL Bochum) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Sjanse i Leverkusen! Takuma Asano (VfL Bochum) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    63'
    Gult kort til Bochum
    Erhan Erhan Masovic
    Erhan Erhan Masovic (VfL Bochum) pådrar seg et gult kort.
    63'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Exequiel Palacios
    Ut: Kerem Demirbay
    Gerardo Seoane (Bayer Leverkusen) gjør sitt første bytte for dagen. Exequiel Palacios erstatter Kerem Demirbay.
    66'
    Nadiem Amiri (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    66'
    Takuma Asano (VfL Bochum) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    67'
    67'
    67'
    69'
    Spillerbytte - Bochum
    Inn: Milos Pantovic
    Ut: Elvis Rexhbecaj
    Bytte for VfL Bochum. Milos Pantovic kommer inn for Elvis Rexhbecaj på BayArena.
    70'
    Inn: Herbert Bockhorn
    Ut: Christopher Antwi-Adjej
    VfL Bochum bytter ut Christopher Antwi-Adjej med Herbert Bockhorn. Dette er det andre byttet som Thomas Reis gjør i dagens kamp.
    70'
    Daniel Schlager tildeler VfL Bochum en corner. Eduard Lowen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Hjørnespark til Bayer Leverkusen
    72'
    Nadiem Amiri (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    73'
    75'
    Inn: Piero Hincapie
    Ut: Daley Sinkgraven
    Gerardo Seoane gjør dagens andre bytte i Leverkusen, når han tar ut Daley Sinkgraven og setter inn Piero Hincapie.
    76'
    Inn: Paulinho
    Ut: Nadiem Amiri
    Gerardo Seoane gjør dagens tredje bytte i Leverkusen, når han tar ut Nadiem Amiri og setter inn Paulinho.
    76'
    Paulinho
    Målsjanse til Bayer Leverkusen! Paulinho treffer mål, men keeper redder.
    78'
    78'
    79'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    79'
    80'
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Moussa Diaby avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    81'
    Inn: Soma Novothny
    Ut: Eduard Lowen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfL Bochum. Inn kommer Soma Novothny, mens Eduard Lowen tar plass på benken.
    82'
    Inn: Silvere Ganvoula
    Ut: Sebastian Polter
    VfL Bochum gjør sitt fjerde bytte. Sebastian Polter erstattes av Silvere Ganvoula.
    82'
    Paulinho
    Sjanse til Bayer Leverkusen! Paulinho er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    Herbert Bockhorn
    VfL Bochum avanserer forover i Leverkusen. Herbert Bockhorn avslutter, men treffer ikke mål.