Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til Bayern München.
    Mål for Bayern München!
    Bayer Leverkusen 0 - 1 Bayern München
    Mål: Robert Lewandowski
    Målgivende: Dayot Upamecano
    Robert Lewandowski setter ballen i nettet og Bayern München leder nå 0-1. Dayot Upamecano sto for den målgivende pasningen.
    3'
    Sven Jablonski tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Bayern München.
    6'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    7'
    Leroy Sane
    På BayArena fyrer Leroy Sane (Bayern München) av et skudd - i stolpen!
    19'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    21'
    Alphonso Davies
    Sjanse i Leverkusen! Alphonso Davies (Bayern München) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    26'
    I Leverkusen slår Kerem Demirbay en corner fra høyre.
    28'
    I Leverkusen slår Kerem Demirbay en corner fra venstre.
    29'
    Bayer Leverkusen 0 - 2 Bayern München
    Målgivende: Alphonso Davies
    I Leverkusen øker Bayern München ledelsen til 0-2 takket være et mål av Robert Lewandowski. Flott spill fra Alphonso Davies før målet.
    30'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Frispark Bayern München.
    32'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    34'
    Bayer Leverkusen 0 - 3 Bayern München
    Mål: Thomas Müller
    Målgivende: Niklas Süle
    Thomas Müller øker Bayern Münchens ledelse til 0-3! Det er en fin assist fra Niklas Süle.
    34'
    Bayer Leverkusen 0 - 4 Bayern München
    Mål: Serge Gnabry
    Målgivende: Thomas Müller
    Mål! Serge Gnabry øker ledelsen til 0-4. Thomas Müller var nest sist på ballen.
    35'
    Bayer Leverkusen 0 - 5 Bayern München
    Målgivende: Leon Goretzka
    Mål! Serge Gnabry øker Bayern Münchens ledelse til 0-5 på BayArena. Leon Goretzka var nest sist på ballen.
    37'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Josip Stanisic
    Ut: Alphonso Davies
    Julian Nagelsmann (Bayern München) gjør sitt første bytte for dagen. Josip Stanisic erstatter Alphonso Davies.
    40'
    Leroy Sane
    Bayern München angriper i Leverkusen. Leroy Sane fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Moussa Diaby
    Målsjanse på BayArena! Moussa Diaby fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Jeremie Frimpong
    Bayer Leverkusen angriper. Jeremie Frimpong får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    45'
    Inn: Marcel Sabitzer
    Ut: Leon Goretzka
    Bayern München bytter ut Leon Goretzka med Marcel Sabitzer.
    46'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Edmond Tapsoba
    Ut: Paulinho
    Bytte for Bayer Leverkusen. Edmond Tapsoba kommer inn for Paulinho på BayArena.
    46'
    Leroy Sane
    Bayern München angriper i Leverkusen. Leroy Sane avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    48'
    Kerem Demirbay
    Målsjanse til Bayer Leverkusen! Kerem Demirbay treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    54'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 5 Bayern München
    Mål: Patrik Schick
    Målgivende: Florian Wirtz
    Patrik Schick scorer og reduserer til 1-5 på BayArena. Det er en fin assist fra Florian Wirtz.
    55'
    55'
    57'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    60'
    Sven Jablonski tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    61'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.
    62'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til Bayern München like utenfor Bayer Leverkusen-området.
    63'
    Niklas Süle
    I Leverkusen header Niklas Süle (Bayern München) mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    Inn: Jamal Musiala
    Ut: Thomas Müller
    Julian Nagelsmann gjør dagens tredje bytte i Leverkusen, når han tar ut Thomas Müller og setter inn Jamal Musiala.
    64'
    Inn: Kingsley Coman
    Ut: Robert Lewandowski
    Bayern München gjør sitt fjerde bytte. Robert Lewandowski erstattes av Kingsley Coman.
    65'
    Inn: Amine Adli
    Ut: Moussa Diaby
    Bayer Leverkusen bytter ut Moussa Diaby med Amine Adli. Dette er det andre byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Karim Bellarabi
    Ut: Jeremie Frimpong
    Bayer Leverkusen bytter ut Jeremie Frimpong med Karim Bellarabi. Dette er det tredje byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    65'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Leroy Sane
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Leroy Sane avslutter utenfor.
    67'
    Niklas Süle
    Bayern München fosser forover og Niklas Süle fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    Inn: Omar Richards
    Ut: Niklas Süle
    Julian Nagelsmann (Bayern München) gjør sitt femte bytte for dagen. Omar Richards erstatter Niklas Süle.
    72'
    Marcel Sabitzer
    Sjanse til Bayern München! Marcel Sabitzer er nær ved å score, men keeper redder.