1'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Bayern München nær 16-meteren.
    2'
    Thomas Müller
    I Leverkusen får Thomas Müller (Bayern München) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    3'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Mål for Bayern München!
    Bayer Leverkusen 0 - 1 Bayern München
    Mål: Robert Lewandowski
    Bayern München leder 0-1 etter en scoring av Robert Lewandowski.
    3'
    I Leverkusen slår Arjen Robben en corner fra høyre.
    5'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Kevin Volland
    Kevin Volland (Bayer Leverkusen) kommer til avslutning på BayArena, men headingen blir reddet.
    6'
    Bayer Leverkusen 0 - 2 Bayern München
    Målgivende: Franck Ribery
    Bayern München går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Robert Lewandowski. Franck Ribery var nest sist på ballen.
    9'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayern München.
    10'
    Bayern München er på skuddhold på dette frisparket.
    11'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Panagiotis Retsos
    Panagiotis Retsos (Bayer Leverkusen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt Bayer Leverkusenet.
    15'
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 2 Bayern München
    Mål: Lars Bender
    Lars Bender (Bayer Leverkusen) header ballen i mål på BayArena. Stillingen er nå 1-2.
    16'
    Frispark Bayern München.
    24'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Julian Brandt (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    32'
    Sven Bender
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Sven Bender avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    32'
    Bayern München angriper. Thomas Müller får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Kan Bayern München kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    33'
    Arjen Robben
    Målsjanse! Arjen Robben (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Daniel Siebert tildeler Bayer Leverkusen en corner. Julian Brandt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Karim Bellarabi
    Bayer Leverkusen fosser forover og Karim Bellarabi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Leverkusen fordi Lars Bender får behandling for en skade på banen.
    39'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    41'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayern München like utenfor Bayer Leverkusen-området.
    42'
    Thiago Alcantara (Bayern München) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    43'
    45'
    45'+2
    Jonathan Tah
    Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) header utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Leon Bailey
    Ut: Panagiotis Retsos
    Bayer Leverkusen gjør sitt første bytte. Panagiotis Retsos erstattes av Leon Bailey.
    46'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Rafinha
    Ut: David Alaba
    Bayern München bytter ut David Alaba med Rafinha. Dette er det første byttet som Jupp Heynckes gjør i dagens kamp.
    46'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    46'
    Bayern München fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    49'
    Sjanse til Bayer Leverkusen! Karim Bellarabi er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    50'
    50'
    Bayern München angriper, men avslutningen til Thomas Müller går utenfor.
    51'
    Bayer Leverkusen 1 - 3 Bayern München
    Mål: Thomas Müller
    Målgivende: Thiago
    Mål! Thomas Müller øker ledelsen til 1-3. Flott spill fra Thiago Alcantara før målet.
    52'
    53'
    Bayern München må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayer Leverkusen.
    54'
    55'
    55'
    58'
    I Leverkusen slår Julian Brandt en corner fra høyre.
    59'
    En av Bayer Leverkusens spillere blir avblåst for offside.
    59'
    Bayer Leverkusen 1 - 4 Bayern München
    Mål: Thiago
    Målgivende: Arjen Robben
    Mål! Bayern München øker ledelsen til 1-4 etter en scoring av Thiago Alcantara på BayArena. Arjen Robben sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Inn: Lucas Alario
    Ut: Julian Baumgartlinger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Lucas Alario, mens Julian Baumgartlinger tar plass på benken.
    61'
    Rafinha
    Rafinha (Bayern München) kommer seg fri på BayArena, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Bayer Leverkusen 1 - 5 Bayern München
    I Leverkusen øker Bayern München ledelsen til 1-5 takket være et mål av Thomas Müller.
    64'
    Frispark i en god posisjon for Bayer Leverkusen!
    65'
    Gult kort til Bayern München
    Jerome Boateng
    Jerome Boateng (Bayern München) pådrar seg et gult kort.
    65'
    Bayer Leverkusen angriper i Leverkusen. Jonathan Tah fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Inn: Benjamin Henrichs
    Ut: Karim Bellarabi
    Heiko Herrlich (Bayer Leverkusen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Benjamin Henrichs erstatter Karim Bellarabi.
    67'
    69'
    Charles Aranguiz
    Dommer Daniel Siebert viser Charles Aranguiz (Bayer Leverkusen) det gule kortet.
    69'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen like utenfor Bayern München-området.
    72'
    Bayer Leverkusen 2 - 5 Bayern München
    Mål: Leon Bailey
    Mål! Leon Bailey reduserer til 2-5 på BayArena i Leverkusen.
    72'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Bayern München.
    74'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    76'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    77'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    78'
    Bayer Leverkusen 2 - 6 Bayern München
    Mål! Thomas Müller gir Bayern München en komfortabel 2-6 ledelse. Det er en fin assist fra Thiago Alcantara.
    79'
    Bayer Leverkusen angriper, men Daniel Siebert blåser for offside.
    79'
    Inn: James Rodriguez
    Ut: Thomas Müller
    Bytte for Bayern München. James Rodriguez kommer inn for Thomas Müller på BayArena.
    80'
    84'
    Inn: Niklas Süle
    Ut: Thiago
    Bayern München bytter ut Thiago Alcantara med Niklas Süle.
    85'
    James Rodriguez (Bayern München) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    86'
    Mats Hummels
    Mats Hummels (Bayern München) kommer til avslutning på BayArena, men headingen blir reddet.
    86'
    86'
    Daniel Siebert tildeler Bayern München en corner. James Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Arjen Robben (Bayern München) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    87'
    Daniel Siebert tildeler Bayern München en corner. Arjen Robben sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    I Leverkusen slår James Rodriguez en corner fra venstre.
    87'
    Bayern Münchenangriper, men blir avblåst for offside.
    87'
    Hjørnespark til Bayer Leverkusen
    90'
    Lucas Alario
    Bayer Leverkusen angriper og Lucas Alario får avsluttet. Headingen treffer ikke Bayern München-målet.