Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Bayern München.
    9'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra høyre på BayArena.
    10'
    Kerem Demirbay
    Bayer Leverkusen fosser forover og Kerem Demirbay fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) slår en corner fra venstre side på BayArena.
    10'
    I Leverkusen slår Florian Wirtz en corner fra venstre.
    11'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    11'
    Moussa Diaby
    Moussa Diaby (Bayer Leverkusen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Jeremie Frimpong
    Sjanse til Bayer Leverkusen! Jeremie Frimpong er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    16'
    Tobias Stieler tildeler Bayer Leverkusen en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Bayer Leverkusen angriper. Kerem Demirbay får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    17'
    Exequiel Palacios
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Exequiel Palacios avslutter utenfor.
    17'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Mål for Bayern München!
    Bayer Leverkusen 0 - 1 Bayern München
    Mål: Joshua Kimmich
    Målgivende: Leon Goretzka
    Et uheldig selvmål av Joshua Kimmich gjør at det står 0-1 på BayArena. Det er en fin assist fra Leon Goretzka.
    22'
    Målsjanse til Bayer Leverkusen! Moussa Diaby treffer mål, men keeper redder.
    24'
    24'
    25'
    Bayer Leverkusen fosser fremover, men Tobias Stieler blåser for offside på BayArena.
    26'
    Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) slår en corner fra høyre side på BayArena.
    31'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Målsjanse! Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Bayern München.
    39'
    Bayer Leverkusens Amine Adli blåses av for offside på BayArena.
    40'
    40'
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til Bayern München
    Benjamin Pavard
    Dommeren gir Benjamin Pavard (Bayern München) et gult kort.
    43'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    43'
    45'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Jamal Musiala
    Ut: Thomas Müller
    Julian Nagelsmann (Bayern München) gjør sitt første bytte for dagen. Jamal Musiala erstatter Thomas Müller.
    46'
    Inn: Kingsley Coman
    Ut: Sadio Mané
    Bayern München bytter ut Sadio Mane med Kingsley Coman. Dette er det andre byttet som Julian Nagelsmann gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Serge Gnabry
    Ut: Joao Cancelo
    Bytte for Bayern München. Serge Gnabry kommer inn for Joao Cancelo på BayArena.
    46'
    Skudd utenfor mål, Bayer Leverkusen
    47'
    47'
    49'
    Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) kommer til en målsjanse på BayArena, men klarer ikke å score.
    50'
    52'
    Bayern München fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    52'
    53'
    Straffe til Bayer Leverkusen
    54'
    VAR sjekker om det er straffe til Bayer Leverkusen
    54'
    Dommeren dømmer straffe til Bayer Leverkusen
    54'
    Bayer Leverkusen scorer på straffe!
    Bayer Leverkusen 1 - 1 Bayern München
    Mål: Exequiel Palacios
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Exequiel Palacios.
    55'
    Inn: Josip Stanisic
    Ut: Benjamin Pavard
    Bayern München bytter ut Benjamin Pavard med Josip Stanisic.
    57'
    Leon Goretzka
    Leon Goretzka (Bayern München) kommer til avslutning på BayArena, men headingen blir reddet.
    62'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Frispark i en god posisjon for Bayer Leverkusen!
    64'
    Josip Stanisic
    Josip Stanisic (Bayern München) mottar sitt første gule kort for dagen på BayArena.
    64'
    Sjanse! Bayer Leverkusen avanserer forover, men Kerem Demirbay avslutter utenfor.
    65'
    I Leverkusen slår Joshua Kimmich en corner fra høyre.
    68'
    Jamal Musiala
    Bayern München angriper i Leverkusen. Jamal Musiala fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    71'
    72'
    72'
    Dayot Upamecano
    Dayot Upamecano (Bayern München) får et gult kort av dommer Tobias Stieler.
    73'
    Bayer Leverkusen 2 - 1 Bayern München
    Bayer Leverkusen går opp i en 2-1 ledelse etter at Exequiel Palacios setter straffesparket sikkert i mål på BayArena.
    73'
    Inn: Mathys Tel
    Ut: Leon Goretzka
    Leon Goretzka (Bayern München) erstattes av Mathys Tel.
    76'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    77'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    80'
    Frispark Bayern München.
    81'
    Skudd på mål, Bayern München
    81'
    81'
    Kan Bayern München utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    82'
    Piero Hincapie
    Dommer Tobias Stieler gir Piero Hincapie (Bayer Leverkusen) et gult kort.
    83'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Adam Hlozek
    Ut: Florian Wirtz
    Xabi Alonso gjør dagens første bytte i Leverkusen, når han tar ut Florian Wirtz og setter inn Adam Hlozek.
    83'
    Inn: Mitchel Bakker
    Ut: Amine Adli
    Bayer Leverkusen bytter ut Amine Adli med Mitchel Bakker. Dette er det andre byttet som Xabi Alonso gjør i dagens kamp.
    84'
    Serge Gnabry
    Bayern München fosser forover og Serge Gnabry fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    85'
    Kingsley Coman
    Kingsley Coman (Bayern München) kommer seg fri på BayArena, men avslutningen går utenfor.
    85'
    88'
    88'
    Alphonso Davies
    Sjanse til Bayern München! Alphonso Davies er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    Tobias Stieler tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.