Urs Schnyder signaliserer et frispark til FC Zurich på egen banehalvdel.
    Basel 1893 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Basel 1893 på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for FC Zurich på egen banehalvdel.
    11'
    Antonio Marchesano
    FC Zurich angriper. Antonio Marchesano får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Hjørnespark til FC Zurich
    13'
    Assan Ceesay
    FC Zurich avanserer forover i Basel. Assan Ceesay avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Frispark FC Zurich.
    26'
    27'
    FC Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Hjørnespark til Basel 1893
    33'
    Mål for Basel 1893!
    Basel 1893 1 - 0 FC Zurich
    Mål: Liam Millar
    Målgivende: Dan Ndoye
    Liam Millar setter ballen i nettet og Basel 1893 leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Dan Ndoye.
    34'
    36'
    37'
    37'
    Gult kort til FC Zurich
    Fidan Aliti
    Dommer Urs Schnyder gir Fidan Aliti (FC Zurich) et gult kort.
    38'
    I Basel har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Skudd på mål, Basel 1893
    41'
    41'
    45'
    Dan Ndoye
    Dan Ndoye (Basel 1893) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    48'
    Frispark til FC Zurich på halvdelen til Basel 1893.
    53'
    Taulant Xhaka
    Basel 1893 angriper, men avslutningen til Taulant Xhaka går utenfor.
    54'
    55'
    Nikola Boranijasevic
    Målsjanse til FC Zurich! Nikola Boranijasevic treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    Spillerbytte - FC Zurich
    Inn: Blerim Dzemaili
    Ut: Ante Coric
    FC Zurich bytter ut Ante Coric med Blerim Dzemaili.
    57'
    Inn: Degnand Wilfried Gnonto
    Ut: Assan Ceesay
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Zurich. Inn kommer Degnand Wilfried Gnonto, mens Assan Ceesay tar plass på benken.
    57'
    Adrian Guerrero (FC Zurich) slår en corner fra venstre side på St. Jakob-Park.
    59'
    I Basel slår Adrian Guerrero en corner fra venstre.
    60'
    Adrian Guerrero (FC Zurich) løfter inn en corner fra venstre på St. Jakob-Park.
    61'
    Skudd utenfor mål, FC Zurich
    61'
    Urs Schnyder tildeler FC Zurich en corner. Antonio Marchesano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Dommer Urs Schnyder venter med å sette i gang spillet fordi Fabian Frei ligger nede.
    64'
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Wouter Burger
    Ut: Fabian Frei
    Det virker som Fabian Frei ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Wouter Burger.
    64'
    Inn: Pajtim Kasami
    Ut: Darian Males
    Basel 1893 bytter ut Darian Males med Pajtim Kasami. Dette er det andre byttet som Patrick Rahmen gjør i dagens kamp.
    64'
    68'
    Adrian Guerrero
    FC Zurich angriper i Basel. Adrian Guerrero fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Arthur Cabral
    Målsjanse! Arthur (Basel 1893) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Urs Schnyder signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    73'
    Nikola Boranijasevic (FC Zurich) mottar sitt første gule kort for dagen på St. Jakob-Park.
    73'
    Basel 1893 2 - 0 FC Zurich
    Mål: Tomas Tavares
    Mål! Tomas Tavares gir Basel 1893 en komfortabel 2-0 ledelse.
    73'
    Inn: Valentin Stocker
    Ut: Liam Millar
    Basel 1893 gjør sitt tredje bytte. Liam Millar erstattes av Valentin Stocker.
    74'
    Inn: Joelson Fernandes
    Ut: Dan Ndoye
    Patrick Rahmen gjør dagens fjerde bytte i Basel, når han tar ut Dan Ndoye og setter inn Joelson Fernandes.
    74'
    Inn: Akaki Gogia
    Ut: Nikola Boranijasevic
    Nikola Boranijasevic (FC Zurich) erstattes av Akaki Gogia.
    74'
    Adrian Guerrero (FC Zurich) mottar et gult kort på St. Jakob-Park, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    78'
    Straffe til FC Zurich!
    79'
    FC Zurich scorer på straffe!
    Basel 1893 2 - 1 FC Zurich
    Mål: Antonio Marchesano
    Antonio Marchesano reduserer til 2-1 for FC Zurich etter å ha satt inn et straffespark på St. Jakob-Park.
    79'
    I Basel slår Antonio Marchesano en corner fra høyre.
    80'
    Antonio Marchesano (FC Zurich) slår en corner fra høyre side på St. Jakob-Park.
    81'
    81'
    Urs Schnyder tildeler FC Zurich en corner. Adrian Guerrero sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    Basel 1893 3 - 1 FC Zurich
    Mål: Arthur Cabral
    Målgivende: Joelson Fernandes
    Arthur øker Basel 1893s ledelse til 3-1! Flott spill fra Joelson Fernandes før målet.