Meschak Elia (BSC Young Boys) kommer seg fri på St. Jakob-Park, men avslutningen går utenfor.
    BSC Young Boys angriper, men avslutningen til Nicolas Moumi Ngamaleu går utenfor.
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    18'
    Mål for Young Boys!
    Basel 1893 0 - 1 Young Boys
    Mål: Jordan Siebatcheu
    Jordan Siebatcheu dundrer ballen i mål og BSC Young Boys tar ledelsen 0-1 på St. Jakob-Park.
    20'
    Frispark Basel 1893.
    21'
    22'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    Skudd utenfor mål, Young Boys
    28'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til BSC Young Boys like utenfor Basel 1893-området.
    29'
    Christian Fassnacht
    BSC Young Boys avanserer forover på St. Jakob-Park og Christian Fassnacht kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Basel 1893.
    32'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Ulisses Garcia (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra venstre på St. Jakob-Park.
    33'
    I Basel slår Ulisses Garcia en corner fra venstre.
    33'
    34'
    36'
    Sandro Scharer tildeler BSC Young Boys en corner. Ulisses Garcia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    37'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Basel 1893.
    38'
    Gult kort til Young Boys
    Michel Aebischer
    Michel Aebischer (BSC Young Boys) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    Gult kort til Basel 1893
    Arthur Cabral
    Arthur (Basel 1893) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Quentin Maceiras
    Dommer Sandro Scharer viser Quentin Maceiras (BSC Young Boys) det gule kortet.
    41'
    Andre gule kort til Young Boys
    Utvisning! BSC Young Boys må klare seg resten av kampen uten Quentin Maceiras etter at han får sitt andre gule.
    44'
    45'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Silvan Hefti
    Ut: Jordan Siebatcheu
    David Wagner gjør dagens første bytte i Basel, når han tar ut Jordan Siebatcheu og setter inn Silvan Hefti.
    46'
    48'
    Frispark i en god posisjon for Basel 1893!
    51'
    Mål for Basel 1893!
    Basel 1893 1 - 1 Young Boys
    Mål: Sebastiano Esposito
    Sebastiano Esposito utligner til 1-1 på St. Jakob-Park.
    52'
    53'
    BSC Young Boys angriper i Basel, men blir avblåst for offside.
    55'
    Pajtim Kasami
    Pajtim Kasami (Basel 1893) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    58'
    Hjørnespark til Basel 1893
    61'
    61'
    Frispark BSC Young Boys.
    64'
    65'
    65'
    Arthur (Basel 1893) kommer til en målsjanse på St. Jakob-Park, men klarer ikke å score.
    66'
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Darian Males
    Ut: Sebastiano Esposito
    Basel 1893 bytter ut Sebastiano Esposito med Darian Males. Dette er det første byttet som Patrick Rahmen gjør i dagens kamp.
    67'
    67'
    Dommer Sandro Scharer gir Nicolas Moumi Ngamaleu (BSC Young Boys) et gult kort.
    67'
    70'
    Cedric Zesiger
    Cedric Zesiger (BSC Young Boys) mottar sitt første gule kort for dagen på St. Jakob-Park.
    71'
    72'
    Inn: Matias Palacios
    Ut: Valentin Stocker
    Patrick Rahmen (Basel 1893) gjør sitt andre bytte for dagen. Matias Palacios erstatter Valentin Stocker.
    72'
    Inn: Michael Lang
    Ut: Sergio Lopez
    Basel 1893 bytter ut Sergio Lopez med Michael Lang.
    72'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Felix Mambimbi
    Ut: Meschak Elia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Felix Mambimbi, mens Meschak Elia tar plass på benken.
    75'
    Basel 1893 angriper i Basel. Arthur fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    79'
    80'
    84'
    Inn: Afimico Pululu
    Ut: Liam Millar
    Basel 1893 gjør sitt fjerde bytte. Liam Millar erstattes av Afimico Pululu.
    85'
    Inn: Vincent Sierro
    Ut: Christian Fassnacht
    Bytte for BSC Young Boys. Vincent Sierro kommer inn for Christian Fassnacht på St. Jakob-Park.
    86'
    86'
    87'
    Raoul Petretta
    Raoul Petretta (Basel 1893) får et gult kort av dommer Sandro Scharer.
    87'
    En av Basel 1893s spillere går i offside.
    89'
    Eray Comert
    Målsjanse! Eray Comert (Basel 1893) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    Inn: Sandro Lauper
    Ut: Christopher Martins
    Christopher Martins (BSC Young Boys) erstattes av Sandro Lauper.
    90'+2
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Michel Aebischer
    David Wagner (BSC Young Boys) gjør sitt femte bytte for dagen. Fabian Rieder erstatter Michel Aebischer.
    90'+2
    90'+4
    BSC Young Boys må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Basel 1893.