Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Denizlispor på egen banehalvdel.
    5'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Okan Alkan
    Bandirmaspor fosser forover og Okan Alkan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    Denizlispor, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Denizlispor på egen banehalvdel.
    12'
    13'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Balikesir fordi Hakan Cinemre får behandling for en skade på banen.
    15'
    Hakan Cinemre kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på 17 Eylul Stadium.
    15'
    18'
    Kerim Avci (Bandirmaspor) slår en corner fra høyre side på 17 Eylul Stadium.
    18'
    Yigit Arslan tildeler Bandirmaspor en corner. Kerim Avci sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Denizlispor scorer selvmål!
    Bandirmaspor 1 - 0 Denizlispor
    Mål: Hakan Cinemre
    Hakan Cinemre har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-0.
    22'
    Frispark til Denizlispor på halvdelen til Bandirmaspor.
    24'
    Frispark for Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    24'
    Offside! Dogan Can Davas (Bandirmaspor) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    26'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Bandirmaspor.
    29'
    32'
    Mål for Bandirmaspor!
    Bandirmaspor 2 - 0 Denizlispor
    Mål: Dogan Can Davas
    Målgivende: Kerim Avci
    Mål! Bandirmaspor øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Dogan Can Davas. Det er en fin assist fra Kerim Avci.
    32'
    Bandirmaspor 3 - 0 Denizlispor
    Mål: Kerim Avci
    Målgivende: Suleyman Lus
    Mål! Kerim Avci øker Bandirmaspors ledelse til 3-0 på 17 Eylul Stadium. Flott spill fra Suleyman Lus før målet.
    35'
    Okan Alkan
    Målsjanse! Okan Alkan (Bandirmaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    38'
    38'
    Denizlispor fosser fremover, men Ozer Ozdemir går rett i offsidefella.
    38'
    Bekir Turac Boke
    Denizlispor angriper. Bekir Turac Boke får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    Bandirmaspor, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Ozer Ozdemir (Denizlispor) løfter inn en corner fra venstre på 17 Eylul Stadium.
    40'
    Bandirmaspor angriper, men Philippe Keny vinkes av for offside.
    41'
    I Balikesir slår Kerim Avci en corner fra høyre.
    44'
    Denizlispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Denizlispor
    Inn: Emre Yildirim
    Ut: Alaattin Oner
    Denizlispor gjør sitt første bytte. Alaattin Oner erstattes av Emre Yildirim.
    46'
    48'
    Mål for Denizlispor!
    Bandirmaspor 3 - 1 Denizlispor
    Mål: Oguz Yilmaz
    Oguz Yilmaz scorer og reduserer til 3-1 på 17 Eylul Stadium.
    48'
    49'
    Guido Kocer
    Bandirmaspor angriper i Balikesir. Guido Kocer fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Bandirmaspor 3 - 2 Denizlispor
    Mål: Ilhan Depe
    Ilhan Depe scorer og reduserer dermed til 3-2.
    51'
    53'
    Ilhan Depe
    Ilhan Depe (Denizlispor) kommer til en målsjanse på 17 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    54'
    Inn: Burak Gumustas
    Ut: Hakan Cinemre
    Fatih Tekke gjør dagens andre bytte i Balikesir, når han tar ut Hakan Cinemre og setter inn Burak Gumustas.
    57'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Levent Aycicek
    Ut: Guido Kocer
    Guido Kocer (Bandirmaspor) erstattes av Levent Aycicek.
    58'
    Inn: Mehmet Ozcan
    Ut: Guy Lucien Michel Landel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bandirmaspor. Inn kommer Mehmet Ozcan, mens Guy Michel Landel tar plass på benken.
    58'
    Kerim Avci (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra venstre på 17 Eylul Stadium.
    58'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Denizlispor.
    58'
    63'
    64'
    Gult kort til Bandirmaspor
    Mehmet Ozcan
    Mehmet Ozcan (Bandirmaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på 17 Eylul Stadium.
    64'
    Bandirmaspor 3 - 3 Denizlispor
    Mål: Ozer Ozdemir
    Målgivende: Gokhan Suzen
    Mål! Ozer Ozdemir utligner for Denizlispor. Stillingen er dermed 3-3 i Balikesir. Gokhan Suzen var nest sist på ballen.
    65'
    Frispark til Bandirmaspor på halvdelen til Denizlispor.
    66'
    Gult kort til Denizlispor
    Ozer Ozdemir
    Dommer Yigit Arslan gir Ozer Ozdemir (Denizlispor) et gult kort.
    67'
    Ilhan Depe
    Dommeren gir Ilhan Depe (Denizlispor) et gult kort.
    67'
    70'
    Emre Yildirim
    Emre Yildirim (Denizlispor) får et gult kort av dommer Yigit Arslan.
    70'
    Denizlispor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bandirmaspor.
    71'
    Inn: Arb Manaj
    Ut: Kerim Avci
    Bandirmaspor bytter ut Kerim Avci med Arb Manaj.
    71'
    Skudd utenfor mål, Bandirmaspor
    72'
    73'
    Levent Aycicek (Bandirmaspor) slår en corner fra høyre side på 17 Eylul Stadium.
    74'
    Philippe Keny
    Philippe Keny (Bandirmaspor) header ballen mot mål, men Denizlispor klarerer.
    74'
    74'
    74'
    Oguz Yilmaz
    Oguz Yilmaz (Denizlispor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    Det blir farlig! Frispark for Bandirmaspor er nær straffområde.
    77'
    Inn: Omer Hasan Sismanoglu
    Ut: Muhammed Eren Kiryolcu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Denizlispor. Inn kommer Omer Sismanoglu, mens Muhammed Eren Kiryolcu tar plass på benken.
    78'
    Offside! Bekir Turac Boke blir vinket av og Denizlispor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    80'
    Omer Hasan Sismanoglu
    Omer Sismanoglu (Denizlispor) mottar sitt første gule kort for dagen på 17 Eylul Stadium.
    80'
    Inn: Burak Suleyman
    Ut: Dogan Can Davas
    Mustafa Gursel (Bandirmaspor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Burak Suleyman erstatter Dogan Can Davas.
    80'
    Yigit Arslan tildeler Bandirmaspor en corner. Gokhan Degirmenci sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    I Balikesir slår Suleyman Lus en corner fra venstre.
    84'
    84'
    Spillet på 17 Eylul Stadium er stoppet midlertidig fordi Huseyin Altintas ligger nede.
    85'
    Denizlispor slipper å klare seg uten Huseyin Altintas som kommer tilbake på banen igjen.
    86'
    Bandirmaspor angriper, men avslutningen til Mehmet Ozcan går utenfor.
    89'
    Inn: Mehmet Eren Singin
    Ut: Bekir Turac Boke
    Denizlispor gjør sitt fjerde bytte. Bekir Turac Boke erstattes av Mehmet Eren Singin.
    89'
    Philippe Keny (Bandirmaspor) pådrar seg et gult kort.
    90'+3
    90'+3
    Bandirmaspor 3 - 4 Denizlispor
    Mål: Omer Hasan Sismanoglu
    I Balikesir tar Denizlispor ledelsen 3-4 etter et mål av Omer Sismanoglu. Gokhan Suzen sto for den målgivende pasningen.