Frispark for Altinordu FK på egen banehalvdel.
    Mickael Pote er på beina igjen og fortsetter kampen.
    2'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    3'
    Husamettin Yener
    Målsjanse på 17 Eylul Stadium! Husamettin Yener fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Bandirmaspor, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    6'
    I Balikesir slår Seref Ozcan en corner fra høyre.
    7'
    Enis Destan
    Altinordu FK angriper i Balikesir. Enis Destan fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Altinordu FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    11'
    Dommer Mert Guzenge ser at linjemannen løfter flagget, og Altinordu FKs Seref Ozcan blåses av for offside.
    12'
    13'
    Dogan Can Davas
    Bandirmaspor angriper i Balikesir. Dogan Can Davas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Dommer Mert Guzenge venter med å sette i gang spillet fordi Husamettin Yener ligger nede.
    14'
    Onur Akbay vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    14'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Mehmet Yigit
    Ut: Onur Akbay
    Onur Akbay (Bandirmaspor) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Mehmet Yigit.
    17'
    Recep Aydin (Altinordu FK) løfter inn en corner fra høyre på 17 Eylul Stadium.
    20'
    Husamettin Yener er tilbake i kampen igjen.
    21'
    Bandirmaspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    21'
    Berat Satilmis
    Berat Satilmis (Bandirmaspor) kommer til en målsjanse på 17 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    23'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    24'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Skudd utenfor mål, Altinordu FK
    26'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Bandirmaspor.
    27'
    Mert Guzenge tildeler Bandirmaspor en corner. Feyyaz Belen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Frispark til Bandirmaspor på halvdelen til Altinordu FK.
    29'
    30'
    32'
    Emir Halilovic (Bandirmaspor) slår en corner fra venstre side på 17 Eylul Stadium.
    33'
    Metehan Mimaroglu (Altinordu FK) slår en corner fra høyre side på 17 Eylul Stadium.
    35'
    Mert Guzenge tildeler Altinordu FK en corner. Metehan Mimaroglu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    I Balikesir slår Metehan Mimaroglu en corner fra høyre.
    36'
    Mål for Altinordu FK!
    Bandirmaspor 0 - 1 Altinordu FK
    Mål: Recep Aydin
    Målgivende: Seref Ozcan
    Mål! Altinordu FK tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Recep Aydin på 17 Eylul Stadium. Seref Ozcan sto for den målgivende pasningen.
    37'
    40'
    Gult kort til Altinordu FK
    Enis Destan
    Dommer Mert Guzenge gir Enis Destan (Altinordu FK) et gult kort.
    42'
    Gult kort til Bandirmaspor
    Orhan Ovacikli
    Dommeren gir Orhan Ovacikli (Bandirmaspor) et gult kort.
    42'
    43'
    Frispark Bandirmaspor.
    43'
    Spillet på 17 Eylul Stadium er stoppet midlertidig fordi Mickael Pote ligger nede.
    45'
    Frispark Altinordu FK.
    45'+2
    Andre gule kort til Bandirmaspor
    Utvisning! Orhan Ovacikli (Bandirmaspor) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    45'+3
    45'+4
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Ahmet Dereli
    Ut: Enis Destan
    Altinordu FK bytter ut Enis Destan med Ahmet Dereli. Dette er det første byttet som Huseyin Eroglu gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Furkan Metin
    Ut: Seref Ozcan
    Altinordu FK gjør sitt andre bytte. Seref Ozcan erstattes av Furkan Metin.
    46'
    Inn: Yonathan Del Valle
    Ut: Emir Halilovic
    Emir Halilovic (Bandirmaspor) erstattes av Yonathan Del Valle.
    46'
    Yonathan Del Valle
    Bandirmaspor avanserer forover i Balikesir. Yonathan Del Valle avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Feyyaz Belen
    Feyyaz Belen (Bandirmaspor) kommer seg fri på 17 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    52'
    53'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Frispark til Altinordu FK på halvdelen til Bandirmaspor.
    56'
    Zulkuf Ozer
    Zulkuf Ozer (Bandirmaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    57'
    Feyyaz Belen (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra høyre på 17 Eylul Stadium.
    58'
    Bandirmaspor har fått straffespark i Balikesir!
    59'
    Bandirmaspor scorer på straffe!
    Bandirmaspor 1 - 1 Altinordu FK
    Mål: Mickael Pote
    Mål! Bandirmaspor får et straffespark i Balikesir. Mickael Pote tar vare på sjansen og utligner til 1-1.
    59'
    60'
    62'
    Bandirmaspor 1 - 2 Altinordu FK
    Mål: Ahmet Dereli
    Målgivende: Recep Aydin
    Mål! Ahmet Dereli gir Altinordu FK ledelsen 1-2 i Balikesir. Flott spill fra Recep Aydin før målet.
    64'
    Inn: Yigit Emre Celtik
    Ut: Recep Aydin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altinordu FK. Inn kommer Yigit Emre Celtik, mens Recep Aydin tar plass på benken.
    67'
    68'
    69'
    Skudd på mål, Altinordu FK
    70'
    70'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Altinordu FK.
    70'
    Taha Yalciner
    Taha Yalciner (Bandirmaspor) får et gult kort av dommer Mert Guzenge.
    71'
    72'
    73'
    73'
    Hjørnespark til Altinordu FK
    73'
    75'
    Yusuf Can Esendemir
    Dommer Mert Guzenge viser Yusuf Can Esendemir (Altinordu FK) det gule kortet.
    76'
    76'
    Bandirmaspor avanserer forover i Balikesir. Dogan Can Davas avslutter, men treffer ikke mål.