Kampen er i gang på 17 Eylul Stadium.
    Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Philippe Keny
    Målsjanse på 17 Eylul Stadium! Philippe Keny fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    3'
    Adanaspor, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Alper Cetin signaliserer et frispark til Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark Bandirmaspor.
    10'
    Samuel Tetteh
    Adanaspor avanserer forover i Balikesir. Samuel Tetteh avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Alper Cetin signaliserer et frispark til Bandirmaspor.
    15'
    I Balikesir slår Caner Cavlan en corner fra høyre.
    18'
    Mål for Bandirmaspor!
    Bandirmaspor 1 - 0 Adanaspor
    Mål: Dogan Can Davas
    I Balikesir tar Bandirmaspor ledelsen 1-0 etter et mål av Dogan Can Davas.
    18'
    Frispark til Bandirmaspor på halvdelen til Adanaspor.
    20'
    Frispark for Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    22'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    26'
    Guy Lucien Michel Landel
    Guy Michel Landel (Bandirmaspor) kommer seg fri på 17 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    28'
    30'
    En av Bandirmaspors spillere blir avblåst for offside på 17 Eylul Stadium.
    30'
    Caner Cavlan (Bandirmaspor) slår en corner fra høyre side på 17 Eylul Stadium.
    32'
    Sjanse! Bandirmaspor avanserer forover, men Philippe Keny avslutter utenfor.
    33'
    34'
    35'
    Frispark til Adanaspor på halvdelen til Bandirmaspor.
    36'
    Kadir Keles (Adanaspor) løfter inn en corner fra høyre på 17 Eylul Stadium.
    38'
    Caner Cavlan
    Bandirmaspor fosser forover og Caner Cavlan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    Alper Cetin tildeler Bandirmaspor en corner. Levent Aycicek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    44'
    Alper Cetin signaliserer et frispark til Adanaspor på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Adanaspor
    Inn: Eren Karadag
    Ut: Ahmethan Kose
    Ahmethan Kose (Adanaspor) erstattes av Eren Karadag.
    46'
    Adanaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark for Adanaspor på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    Adanaspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bandirmaspor.
    51'
    Kadir Keles
    Adanaspor angriper i Balikesir. Kadir Keles fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Dogan Can Davas
    Bandirmaspor angriper, men avslutningen til Dogan Can Davas går utenfor.
    55'
    Alper Cetin tildeler Adanaspor en corner. Celil Yuksel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    58'
    Celil Yuksel (Adanaspor) slår en corner fra venstre side på 17 Eylul Stadium.
    60'
    Philippe Keny (Bandirmaspor) kommer til en målsjanse på 17 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    60'
    Eren Karadag ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    61'
    Eren Karadag er tilbake i kampen igjen.
    62'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Balikesir fordi Levent Aycicek får behandling for en skade på banen.
    63'
    Bandirmaspor slipper å klare seg uten Levent Aycicek som kommer tilbake på banen igjen.
    64'
    65'
    Frispark Adanaspor.
    66'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Youssef Ait Bennasser
    Målsjanse! Youssef Ait Bennasser (Adanaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    72'
    73'
    Offside! Dogan Can Davas (Bandirmaspor) er alene igjennom, men dommer Alper Cetin ser at linjemannen er oppe med flagget.
    74'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Beykan Simsek
    Ut: Dogan Can Davas
    Mustafa Gursel (Bandirmaspor) gjør sitt første bytte for dagen. Beykan Simsek erstatter Dogan Can Davas.
    74'
    Inn: Milutin Osmajic
    Ut: Levent Aycicek
    Bandirmaspor bytter ut Levent Aycicek med Milutin Osmajic. Dette er det andre byttet som Mustafa Gursel gjør i dagens kamp.
    74'
    Alper Cetin signaliserer et frispark til Adanaspor.
    75'
    Skudd på mål, Adanaspor
    76'
    Bandirmaspor, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    78'
    79'
    82'
    Inn: Cem Ozdemir
    Ut: Evren Korkmaz
    Bytte for Adanaspor. Cem Ozdemir kommer inn for Evren Korkmaz på 17 Eylul Stadium.
    82'
    Inn: Suleyman Lus
    Ut: Caner Cavlan
    Bandirmaspor bytter ut Caner Cavlan med Suleyman Lus.
    82'
    Kan Bandirmaspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Gult kort til Adanaspor
    Cem Ozdemir
    Cem Ozdemir (Adanaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    Milutin Osmajic
    Bandirmaspor angriper i Balikesir. Milutin Osmajic avslutter på mål, men greier ikke å score.