Mål for Genclerbirligi SK!
    Balikesirspor 0 - 1 Genclerbirligi SK
    Mål: Blessing Chibuike Eleke
    Målgivende: Aksel Aktas
    Mål! Genclerbirligi SK tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Blessing Chibuike Eleke på Balikesir Atatürk Stadium. Aksel Aktas sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    12'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra venstre på Balikesir Atatürk Stadium.
    16'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Sandro Lima (Genclerbirligi SK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Balikesir Atatürk Stadium.
    22'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Aaron Tshibola
    Ut: Sandro Lima
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) tar ut Sandro Lima som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Aaron Tshibola.
    24'
    Mustafa Kursad Filiz signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    27'
    I Balikesir slår Oltion Bilalli en corner fra venstre.
    28'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    33'
    Mustafa Kursad Filiz signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    33'
    Gult kort til Balikesirspor
    Huseyin Karabey
    Huseyin Karabey (Balikesirspor) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Kazenga LuaLua
    Sjanse! Genclerbirligi SK avanserer forover, men Kazenga LuaLua avslutter utenfor.
    35'
    Dmytro Hrechyshkin
    Genclerbirligi SK angriper i Balikesir. Dmytro Hrechyshkin fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    37'
    Mustafa Kursad Filiz tildeler Balikesirspor en corner. Doga Iseri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    39'
    Aksel Aktas
    Genclerbirligi SK angriper på Balikesir Atatürk Stadium og Aksel Aktas får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    41'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) slår en corner fra høyre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    41'
    41'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Balikesir fordi Omurcan Artan får behandling for en skade på banen.
    44'
    Omurcan Artan er tilbake i kampen igjen.
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Anil Tasdemir
    Ut: Foxi Kethevohama
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Balikesirspor. Inn kommer Anil Tasdemir, mens Foxi Kethevohama tar plass på benken.
    46'
    Inn: Birol Parlak
    Ut: Huseyin Karabey
    Ismet Kamak (Balikesirspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Birol Parlak erstatter Huseyin Karabey.
    46'
    Balikesirspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    49'
    50'
    50'
    51'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Blessing Chibuike Eleke
    Blessing Chibuike Eleke (Genclerbirligi SK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    I Balikesir slår Anil Tasdemir en corner fra venstre.
    52'
    Mustafa Kursad Filiz tildeler Balikesirspor en corner. Anil Tasdemir sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    53'
    Aksel Aktas
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) får et gult kort av dommer Mustafa Kursad Filiz.
    53'
    Anil Tasdemir (Balikesirspor) slår en corner fra høyre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    54'
    54'
    54'
    Hjørnespark til Genclerbirligi SK
    55'
    57'
    59'
    Anil Tasdemir
    Balikesirspor angriper i Balikesir. Anil Tasdemir avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    I Balikesir slår Anil Tasdemir en corner fra høyre.
    63'
    Skudd utenfor mål, Balikesirspor
    64'
    Inn: Cemal Kizilates
    Ut: Muhammed Dogan
    Balikesirspor gjør sitt tredje bytte. Muhammed Dogan erstattes av Cemal Kizilates.
    64'
    Inn: Mahatma Otoo
    Ut: Oguz Han Aynaoglu
    Bytte for Balikesirspor. Mahatma Otoo kommer inn for Oguz Han Aynaoglu på Balikesir Atatürk Stadium.
    64'
    Mustafa Kursad Filiz signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    69'
    Cemal Kizilates
    Dommeren gir Cemal Kizilates (Balikesirspor) et gult kort.
    69'
    Inn: Gökhan Gul
    Ut: Aksel Aktas
    Metin Diyadin gjør dagens andre bytte i Balikesir, når han tar ut Aksel Aktas og setter inn Gökhan Gul.
    70'
    71'
    Balikesirspor angriper i Balikesir, men blir avblåst for offside.
    73'
    73'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    74'
    Målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium! Anil Tasdemir fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    75'
    75'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    76'
    Anil Tasdemir (Balikesirspor) løfter inn en corner fra venstre på Balikesir Atatürk Stadium.
    77'
    Anil Tasdemir (Balikesirspor) slår en corner fra venstre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    78'
    Balikesirspor 0 - 2 Genclerbirligi SK
    Målgivende: Kazenga LuaLua
    Mål! Genclerbirligi SK øker ledelsen til 0-2 etter en velplassert heading fra Blessing Chibuike Eleke. Det er en fin assist fra Kazenga LuaLua.