Mert Nobre header i tverrliggeren i Balikesir! Stor målsjanse for Genclerbirligi SK.
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Hakan Ceylan signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    4'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Hakan Ceylan tildeler Genclerbirligi SK en corner. Stephane Sessegnon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Ahmet Ilhan Ozek
    Genclerbirligi SK angriper i Balikesir. Ahmet Ilhan Ozek avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    I Balikesir slår Stephane Sessegnon en corner fra høyre.
    17'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    18'
    Furkan Cil
    Furkan Cil (Balikesirspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Furkan Cil
    Balikesirspor angriper, men avslutningen til Furkan Cil går utenfor.
    22'
    Sjanse! Genclerbirligi SK avanserer forover, men Ahmet Ilhan Ozek avslutter utenfor.
    23'
    Stephane Sessegnon (Genclerbirligi SK) slår en corner fra venstre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    25'
    Mål for Balikesirspor!
    Balikesirspor 1 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Nizamettin Caliskan
    Mål! Nizamettin Caliskan gir Balikesirspor ledelsen 1-0 i Balikesir.
    26'
    Mahatma Otoo
    Balikesirspor fosser forover og Mahatma Otoo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Sedat Sahinturk (Balikesirspor) løfter inn en corner fra venstre på Balikesir Atatürk Stadium.
    29'
    Bulent Cevahir
    Bulent Cevahir (Balikesirspor) kommer seg fri på Balikesir Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    29'
    32'
    Ahmet Ilhan Ozek ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    32'
    Spillet på Balikesir Atatürk Stadium er stoppet midlertidig fordi Okan Alkan ligger nede.
    32'
    Balikesirspor slipper å klare seg uten Okan Alkan som kommer tilbake på banen igjen.
    33'
    Ahmet Ilhan Ozek er på beina igjen og fortsetter kampen.
    33'
    En av Balikesirspors spillere går i offside.
    34'
    Cumali Bisi (Balikesirspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Balikesir Atatürk Stadium.
    35'
    Cumali Bisi er tilbake i kampen igjen.
    37'
    37'
    Hakan Ceylan tildeler Genclerbirligi SK en corner. Alper Uludag sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Gult kort til Balikesirspor
    Mahatma Otoo (Balikesirspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Balikesir Atatürk Stadium.
    41'
    Hakan Ceylan signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    42'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Bekir Yilmaz
    Ut: Yasin Pehlivan
    Genclerbirligi SK bytter ut Yasin Pehlivan med Bekir Yilmaz.
    42'
    Jailton Paraiba
    Genclerbirligi SK angriper i Balikesir. Jailton Paraiba fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Selcuk Sahin
    Genclerbirligi SK avanserer forover i Balikesir. Selcuk Sahin avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Oguz Yilmaz
    Oguz Yilmaz (Balikesirspor) kommer til en målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    45'
    Bekir Yilmaz
    Genclerbirligi SK angriper i Balikesir. Bekir Yilmaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Stephane Sessegnon (Genclerbirligi SK) slår en corner fra høyre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    47'
    Kari Arnason
    Kari Arnason (Genclerbirligi SK) header utenfor.
    47'
    48'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    48'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Balikesir fordi Bulent Cevahir får behandling for en skade på banen.
    49'
    49'
    Balikesirspor slipper å klare seg uten Bulent Cevahir som kommer tilbake på banen i Balikesir.
    50'
    Målsjanse! Mahatma Otoo (Balikesirspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Hakan Ceylan signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    51'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    53'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Dommer Hakan Ceylan gir Selcuk Sahin (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    54'
    Stephane Sessegnon (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Balikesir Atatürk Stadium.
    55'
    Ahmet Ilhan Ozek (Genclerbirligi SK) kommer til en målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Furkan Cil
    Dommer Hakan Ceylan viser Furkan Cil (Balikesirspor) det gule kortet.
    58'
    Straffe! Dommer Hakan Ceylan plasserer ballen på krittmerket for Genclerbirligi SK...
    59'
    Genclerbirligi SK scorer på straffe!
    Balikesirspor 1 - 1 Genclerbirligi SK
    Mål: Mert Nobre
    Mert Nobre banker inn et straffespark på Balikesir Atatürk Stadium og utligner dermed til 1-1 for Genclerbirligi SK.
    59'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    60'
    Furkan Cil
    Furkan Cil (Balikesirspor) kommer til en målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    60'
    61'
    61'
    I Balikesir slår Stephane Sessegnon en corner fra venstre.
    62'
    Ahmet Oguz (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Balikesir Atatürk Stadium.
    63'
    Stephane Sessegnon
    Genclerbirligi SK avanserer forover i Balikesir. Stephane Sessegnon avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    64'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Balikesirspor.
    64'
    66'
    68'
    68'
    69'
    71'
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Muhammed Dogan
    Ut: Furkan Cil
    Giray Bulak gjør dagens første bytte i Balikesir, når han tar ut Furkan Cil og setter inn Muhammed Dogan.
    72'
    Genclerbirligi SK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Balikesirspor.
    73'
    Sedat Sahinturk
    Sjanse til Balikesirspor! Sedat Sahinturk er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    75'
    Målsjanse til Genclerbirligi SK! Stephane Sessegnon treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    Inn: Deniz Yilmaz
    Ut: Mert Nobre
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genclerbirligi SK. Inn kommer Deniz Yilmaz, mens Mert Nobre tar plass på benken.
    77'
    78'
    Hakan Ceylan tildeler Genclerbirligi SK en corner. Ahmet Oguz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Ahmet Oguz
    Ahmet Oguz (Genclerbirligi SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    81'
    Inn: Foxi Kethevohama
    Ut: Nizamettin Caliskan
    Bytte for Balikesirspor. Foxi Kethevohama kommer inn for Nizamettin Caliskan på Balikesir Atatürk Stadium.
    84'
    Inn: Nadir Ciftci
    Ut: Ahmet Ilhan Ozek
    Genclerbirligi SK gjør sitt tredje bytte. Ahmet Ilhan Ozek erstattes av Nadir Ciftci.
    84'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    85'
    Balikesirspor har fått straffespark på Balikesir Atatürk Stadium!
    88'
    Abdul Ozgen (Balikesirspor) bommer på straffe!
    89'
    Abdul Ozgen
    Abdul Ozgen (Balikesirspor) avanserer forover på Balikesir Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    89'
    89'
    Hjørnespark til Balikesirspor
    89'
    Balikesirspor 2 - 1 Genclerbirligi SK
    Mål: Oguz Yilmaz
    Oguz Yilmaz header ballen i mål og Balikesirspor tar ledelsen 2-1 på Balikesir Atatürk Stadium.
    89'
    90'+1
    Inn: Cuneyt Koz
    Ut: Sedat Sahinturk
    Giray Bulak (Balikesirspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Cuneyt Koz erstatter Sedat Sahinturk.
    90'+2
    Balikesirspor 3 - 1 Genclerbirligi SK
    Mål: Abdul Ozgen
    Abdul Ozgen setter ballen i mål og øker Balikesirspors ledelse til 3-1 i Balikesir.
    90'+3
    Hakan Ceylan signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    90'+4
    Balikesirspor angriper. Mahatma Otoo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.