0-2
Kor81'
Bisi90'+4
    Dagens kamp på Balikesir Atatürk Stadium i Balikesir er i gang.
    Burak Altiparmak (Bursaspor) slår en corner fra venstre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    6'
    En av Balikesirspors spillere blir avblåst for offside.
    10'
    Burak Altiparmak (Bursaspor) løfter inn en corner fra høyre på Balikesir Atatürk Stadium.
    12'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Burak Pakkan tildeler Balikesirspor en corner. Oguz Han Aynaoglu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Frispark til Bursaspor på halvdelen til Balikesirspor.
    22'
    En av Bursaspors spillere går i offside.
    23'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    27'
    Mål for Bursaspor!
    Balikesirspor 0 - 1 Bursaspor
    Mål: Namik Alaskarov
    Målgivende: Kerem Sen
    Mål! Namik Alaskarov gir Bursaspor ledelsen 0-1 i Balikesir. Kerem Sen var nest sist på ballen.
    29'
    Frispark Balikesirspor.
    32'
    Balikesirspor angriper, men blir avblåst for offside.
    36'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Bursaspor på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    39'
    Gult kort til Balikesirspor
    Cumali Bisi
    Cumali Bisi (Balikesirspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    En av Bursaspors spillere blir avblåst for offside på Balikesir Atatürk Stadium.
    40'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    41'
    44'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Bursaspor angriper, men Burak Pakkan blåser for offside.
    46'
    47'
    I Balikesir slår Tim Matavz en corner fra høyre.
    48'
    48'
    51'
    Burak Pakkan tildeler Bursaspor en corner. Kerem Sen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    57'
    Det blir farlig! Frispark for Balikesirspor er nær straffområde.
    59'
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Erdem Gokce
    Ut: Halil Colak
    Ismet Kamak (Balikesirspor) gjør sitt første bytte for dagen. Erdem Gokce erstatter Halil Colak.
    62'
    Inn: Anil Tasdemir
    Ut: Muhammed Dogan
    Ismet Kamak gjør dagens andre bytte i Balikesir, når han tar ut Muhammed Dogan og setter inn Anil Tasdemir.
    62'
    Spillerbytte - Bursaspor
    Inn: Batuhan Kor
    Ut: Tim Matavz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bursaspor. Inn kommer Batuhan Kor, mens Tim Matavz tar plass på benken.
    63'
    Massimo Bruno
    Bursaspor fosser forover og Massimo Bruno fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Frispark for Bursaspor på egen banehalvdel.
    67'
    69'
    Oguz Han Aynaoglu
    Dommeren gir Oguz Han Aynaoglu (Balikesirspor) et gult kort.
    69'
    Balikesirspor angriper i Balikesir, men blir avblåst for offside.
    69'
    Mert Yilmaz (Bursaspor) slår en corner fra høyre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    71'
    Massimo Bruno (Bursaspor) løfter inn en corner fra venstre på Balikesir Atatürk Stadium.
    74'
    76'
    76'
    77'
    Batuhan Kor
    Batuhan Kor (Bursaspor) kommer til en målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    77'
    78'
    79'
    I Balikesir slår Cumali Bisi en corner fra høyre.
    80'
    80'
    Balikesirspor 0 - 2 Bursaspor
    Mål: Batuhan Kor
    I Balikesir øker Bursaspor ledelsen til 0-2 takket være et mål av Batuhan Kor.
    81'
    Gult kort til Bursaspor
    Ismail Yuksek
    Ismail Yuksek (Bursaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    Inn: Emirhan Aydogan
    Ut: Ismail Yuksek
    Bytte for Bursaspor. Emirhan Aydogan kommer inn for Ismail Yuksek på Balikesir Atatürk Stadium.
    82'
    Inn: Huseyin Karabey
    Ut: Cedric Kore
    Balikesirspor bytter ut Cedric Kore med Huseyin Karabey.
    82'
    Inn: Foxi Kethevohama
    Ut: Abdul Ozgen
    Balikesirspor bytter ut Abdul Ozgen med Foxi Kethevohama. Dette er det fjerde byttet som Ismet Kamak gjør i dagens kamp.
    83'
    Burak Pakkan signaliserer et frispark til Bursaspor like utenfor Balikesirspor-området.
    86'
    Bursaspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    87'
    88'
    Inn: Eren Guler
    Ut: Namik Alaskarov
    Bursaspor gjør sitt tredje bytte. Namik Alaskarov erstattes av Eren Guler.
    88'
    Inn: Hasan Ayaroglu
    Ut: Burak Altiparmak
    Burak Altiparmak (Bursaspor) erstattes av Hasan Ayaroglu.
    88'
    Eren Guler
    Eren Guler (Bursaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Balikesir Atatürk Stadium.
    90'
    90'+1
    Inn: Aykut Akgun
    Ut: Kerem Sen
    Bursaspor bytter ut Kerem Sen med Aykut Akgun.
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Batuhan Kor
    Bursaspor angriper i Balikesir. Batuhan Kor avslutter på mål, men greier ikke å score.