Målsjanse! Cedric Kore (Balikesirspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Frispark for Ankara Keciorengucu på egen banehalvdel.
    Ankara Keciorengucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Gult kort til Balikesirspor
    Cedric Kore
    Cedric Kore (Balikesirspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    11'
    Ali Yavuz Kol (Ankara Keciorengucu) slår en corner fra venstre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    13'
    Ali Yavuz Kol
    Sjanse! Ankara Keciorengucu avanserer forover, men Ali Yavuz Kol avslutter utenfor.
    13'
    Vüsal Isgandarli
    Vüsal Isgandarli (Ankara Keciorengucu) kommer til en målsjanse på Balikesir Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    15'
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Ankara Keciorengucu angriper, men avslutningen til Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi går utenfor.
    15'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Ankara Keciorengucu.
    17'
    Huseyin Karabey
    Dommer Emre Kargin gir Huseyin Karabey (Balikesirspor) et gult kort.
    17'
    Omer Uzun
    Omer Uzun (Ankara Keciorengucu) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Ali Yavuz Kol (Ankara Keciorengucu) løfter inn en corner fra høyre på Balikesir Atatürk Stadium.
    20'
    Jodinel Nzeza
    Jodinel Nzeza (Ankara Keciorengucu) kommer seg fri på Balikesir Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    20'
    I Balikesir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    I Balikesir slår Ali Yavuz Kol en corner fra høyre.
    21'
    25'
    Straffe! Dommer Emre Kargin plasserer ballen på krittmerket for Ankara Keciorengucu...
    26'
    Emre Kargin tildeler Ankara Keciorengucu et straffespark på Balikesir Atatürk Stadium. Vüsal Isgandarli går fram ...og bommer!
    27'
    Andrija Vukovic
    Dommeren gir Andrija Vukovic (Balikesirspor) et gult kort.
    27'
    Emre Kargin tildeler Balikesirspor en corner. Cumali Bisi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Sedat Dursun
    Sedat Dursun (Balikesirspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    Ali Yavuz Kol (Ankara Keciorengucu) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Ankara Keciorengucu.
    31'
    31'
    Mål for Balikesirspor!
    Balikesirspor 1 - 0 Ankara Keciorengucu
    Mål: Batuhan Isciler
    Mål! Balikesirspor tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Batuhan Isciler på Balikesir Atatürk Stadium.
    32'
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi (Ankara Keciorengucu) avanserer forover på Balikesir Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    35'
    Vüsal Isgandarli (Ankara Keciorengucu) løfter inn en corner fra venstre på Balikesir Atatürk Stadium.
    36'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    38'
    Gult kort til Ankara Keciorengucu
    Muharrem Cinan
    Muharrem Cinan (Ankara Keciorengucu) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    Emre Kargin tildeler Ankara Keciorengucu en corner. Ali Yavuz Kol sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    40'
    42'
    43'
    Vüsal Isgandarli (Ankara Keciorengucu) slår en corner fra venstre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    45'
    45'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Ankara Keciorengucu på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Birol Parlak
    Ut: Mahatma Otoo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Balikesirspor. Inn kommer Birol Parlak, mens Mahatma Otoo tar plass på benken.
    46'
    Inn: Oguz Han Aynaoglu
    Ut: Halil Colak
    Engin Catir (Balikesirspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Oguz Han Aynaoglu erstatter Halil Colak.
    46'
    Offside! Vüsal Isgandarli blir vinket av og Ankara Keciorengucu må dermed bygge opp et nytt angrep.
    48'
    50'
    I Balikesir slår Cumali Bisi en corner fra venstre.
    53'
    53'
    53'
    55'
    58'
    Ankara Keciorengucu fosser fremover, men Ali Yavuz Kol går rett i offsidefella.
    58'
    Målsjanse! Vüsal Isgandarli (Ankara Keciorengucu) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Ali Yavuz Kol (Ankara Keciorengucu) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    60'
    Inn: Oltion Bilalli
    Ut: Abdul Ozgen
    Abdul Ozgen (Balikesirspor) erstattes av Oltion Bilalli.
    60'
    Inn: Roman Bezjak
    Ut: Huseyin Karabey
    Balikesirspor gjør sitt fjerde bytte. Huseyin Karabey erstattes av Roman Bezjak.
    65'
    66'
    I Balikesir slår Ali Yavuz Kol en corner fra venstre.
    67'
    Spillerbytte - Ankara Keciorengucu
    Inn: Hamza Gur
    Ut: Omer Uzun
    Ankara Keciorengucu bytter ut Omer Uzun med Hamza Gur.
    67'
    Balikesirspor angriper, men Cumali Bisi vinkes av for offside.
    71'
    72'
    Ali Yavuz Kol (Ankara Keciorengucu) slår en corner fra høyre side på Balikesir Atatürk Stadium.
    75'
    Mål for Ankara Keciorengucu!
    Balikesirspor 1 - 1 Ankara Keciorengucu
    Mål: Ali Yavuz Kol
    Målgivende: Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Ali Yavuz Kol scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi før målet.
    76'
    Doga Iseri ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Inn: Ayberk Kaygisiz
    Ut: Sedat Dursun
    Engin Catir gjør dagens femte bytte i Balikesir, når han tar ut Sedat Dursun og setter inn Ayberk Kaygisiz.
    79'
    Balikesirspor slipper å klare seg uten Doga Iseri som kommer tilbake på banen igjen.
    79'
    Emre Kargin tildeler Balikesirspor en corner. Oguz Han Aynaoglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Inn: Issa Djibrilla
    Ut: Vüsal Isgandarli
    Vüsal Isgandarli (Ankara Keciorengucu) erstattes av Issa Djibrilla.
    81'
    82'
    Spillet på Balikesir Atatürk Stadium er stoppet midlertidig fordi Doga Iseri ligger nede.
    83'
    Frispark Ankara Keciorengucu.
    83'
    Mehmet Dingil
    Ankara Keciorengucu avanserer forover i Balikesir. Mehmet Dingil avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Balikesirspor 2 - 1 Ankara Keciorengucu
    Mål: Oguz Han Aynaoglu
    Målgivende: Foxi Kethevohama
    Mål! Oguz Han Aynaoglu gir Balikesirspor ledelsen 2-1 i Balikesir. Foxi Kethevohama var nest sist på ballen.
    85'
    Ayberk Kaygisiz
    Ayberk Kaygisiz (Balikesirspor) pådrar seg et gult kort.
    87'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    90'+1
    Balikesirspor slipper å klare seg uten Doga Iseri som kommer tilbake på banen i Balikesir.
    90'+2
    Inn: Fatih Selimhan Solmaz
    Ut: Ogun Bayrak
    Ankara Keciorengucu bytter ut Ogun Bayrak med Fatih Selimhan Solmaz.
    90'+3
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    90'+3
    90'+4
    Ankara Keciorengucu fosser forover og Ali Yavuz Kol fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+6
    90'+6
    I Balikesir slår Fatih Selimhan Solmaz en corner fra venstre.
    90'+7
    90'+8
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Balikesir fordi Ackah får behandling for en skade på banen.
    90'+8
    Ackah ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Balikesir.