I Alkmaar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    Frispark til AZ Alkmaar på halvdelen til PSV Eindhoven.
    19'
    20'
    Jordy Clasie
    AZ Alkmaar fosser forover og Jordy Clasie fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Tijani Reijnders
    AZ Alkmaar angriper, men avslutningen til Tijani Reijnders går utenfor.
    25'
    I Alkmaar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    28'
    PSV Eindhoven angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Anwar El Ghazi
    Anwar El Ghazi (PSV Eindhoven) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Jesper Karlsson
    Dommer Danny Makkelie gir Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) et gult kort.
    35'
    Guus Til
    I Alkmaar header Guus Til (PSV Eindhoven) mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    40'
    Danny Makkelie tildeler AZ Alkmaar en corner. Sven Mijnans sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Frispark AZ Alkmaar.
    46'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på AFAS Stadion.
    48'
    Jordy Clasie ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    48'
    Danny Makkelie tildeler PSV Eindhoven en corner. Joey Veerman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Jordy Clasie er tilbake på banen igjen.
    51'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    51'
    Frispark for PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    55'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Jordan Teze
    Ut: Ramalho
    Fred Rutten (PSV Eindhoven) gjør sitt første bytte for dagen. Jordan Teze erstatter Ramalho.
    55'
    57'
    Dommer Danny Makkelie viser Jordy Clasie (AZ Alkmaar) det gule kortet.
    57'
    58'
    En av AZ Alkmaars spillere går i offside.
    58'
    59'
    Joey Veerman
    PSV Eindhoven avanserer forover i Alkmaar. Joey Veerman avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Vangelis Pavlidis
    AZ Alkmaar angriper. Vangelis Pavlidis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Mål for PSV Eindhoven!
    AZ Alkmaar 0 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Xavi Simons
    Målgivende: Luuk De Jong
    Xavi Simons setter ballen i nettet og PSV Eindhoven leder nå 0-1. Flott spill fra Luuk De Jong før målet.
    65'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Mayckel Lahdo
    Ut: Myron Van Brederode
    AZ Alkmaar bytter ut Myron Van Brederode med Mayckel Lahdo.
    68'
    Inn: Djordje Mihailovic
    Ut: Sven Mijnans
    AZ Alkmaar bytter ut Sven Mijnans med Djordje Mihailovic. Dette er det andre byttet som Pascal Jansen gjør i dagens kamp.
    68'
    Sjanse til AZ Alkmaar! Jesper Karlsson er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    I Alkmaar slår Djordje Mihailovic en corner fra høyre.
    69'
    Skudd utenfor mål, AZ Alkmaar
    70'
    74'
    75'
    Inn: Dani De Wit
    Ut: Vangelis Pavlidis
    Bytte for AZ Alkmaar. Dani De Wit kommer inn for Vangelis Pavlidis på AFAS Stadion.
    76'
    Inn: Riechedly Bazoer
    Ut: Sam Beukema
    Pascal Jansen gjør dagens fjerde bytte i Alkmaar, når han tar ut Sam Beukema og setter inn Riechedly Bazoer.
    77'
    PSV Eindhoven må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AZ Alkmaar.
    78'
    Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Jesper Karlsson avslutter utenfor.
    79'
    80'
    Dommer Danny Makkelie venter med å sette i gang spillet fordi Patrick Van Aanholt ligger nede.
    80'
    Inn: Olivier Boscagli
    Ut: Patrick Van Aanholt
    Fred Rutten (PSV Eindhoven) tar ut Patrick Van Aanholt som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Olivier Boscagli.
    82'
    Straffe til AZ Alkmaar
    83'
    AZ Alkmaar scorer på straffe!
    AZ Alkmaar 1 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Jesper Karlsson
    Mål! Jesper Karlsson setter utligningen i mål på et straffespark.
    84'
    86'
    Inn: Erick Gutierrez
    Ut: Guus Til
    PSV Eindhoven bytter ut Guus Til med Erick Gutierrez. Dette er det tredje byttet som Fred Rutten gjør i dagens kamp.
    86'
    87'
    Spillet på AFAS Stadion er stoppet midlertidig fordi Xavi Simons ligger nede.
    88'
    Xavi Simons ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Alkmaar.
    90'
    Frisparket tildelt AZ Alkmaar er farlig nær PSV Eindhovens målområde.
    90'+1
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    90'+2
    Andre gule kort til PSV Eindhoven
    Utvisning! PSV Eindhoven må klare seg resten av kampen uten Anwar El Ghazi etter at han får sitt andre gule.
    90'+3
    90'+4
    Joey Veerman (PSV Eindhoven) pådrar seg et gult kort.
    90'+4
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til AZ Alkmaar.
    90'+7
    Målsjanse til AZ Alkmaar! Jordy Clasie treffer mål, men keeper redder.
    90'+7
    90'+7
    AZ Alkmaar 1 - 2 PSV Eindhoven
    Målgivende: Olivier Boscagli
    PSV Eindhoven leder 1-2 etter en scoring av Xavi Simons. Olivier Boscagli sto for den målgivende pasningen.