Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    Ajax Amsterdam angriper i Alkmaar. Antony Santos fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Pantelis Chatzidiakos
    Dommer Serdar Gozubuyuk viser Pantelis Chatzidiakos (AZ Alkmaar) det gule kortet.
    27'
    I Alkmaar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    En av Ajax Amsterdams spillere går i offside.
    28'
    Spillet på Afas Stadion er stoppet midlertidig fordi Sebastian Haller ligger nede.
    30'
    Sebastian Haller kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Afas Stadion.
    30'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    31'
    36'
    Gult kort til Ajax
    Sebastian Haller
    Sebastian Haller (Ajax Amsterdam) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til AZ Alkmaar.
    37'
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark til AZ Alkmaar på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    45'+1
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Tijani Reijnders
    Ut: Zakaria Aboukhlal
    Zakaria Aboukhlal (AZ Alkmaar) erstattes av Tijani Reijnders.
    46'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    50'
    Frispark AZ Alkmaar.
    50'
    Steven Berghuis
    Sjanse til Ajax Amsterdam! Steven Berghuis er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Inn: Sam Beukema
    Ut: Pantelis Chatzidiakos
    AZ Alkmaar bytter ut Pantelis Chatzidiakos med Sam Beukema.
    58'
    Inn: Kamal Sowah
    Ut: Aslak Fonn Witry
    AZ Alkmaar bytter ut Aslak Fonn Witry med Kamal Sowah. Dette er det tredje byttet som Pascal Jansen gjør i dagens kamp.
    58'
    62'
    62'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    63'
    66'
    66'
    68'
    Jordy Clasie
    Dommeren gir Jordy Clasie (AZ Alkmaar) et gult kort.
    71'
    Daley Blind
    Daley Blind (Ajax Amsterdam) får et gult kort av dommer Serdar Gozubuyuk.
    74'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Devyne Rensch
    Ut: Jurrien Timber
    Ajax Amsterdam gjør sitt første bytte. Jurrien Timber erstattes av Devyne Rensch.
    75'
    Inn: Nicolas Tagliafico
    Ut: Daley Blind
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Nicolas Tagliafico, mens Daley Blind tar plass på benken.
    75'
    I Alkmaar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    77'
    77'
    Skudd på mål, Ajax
    79'
    79'
    Inn: Davy Klaassen
    Ut: Steven Berghuis
    Erik ten Hag gjør dagens tredje bytte i Alkmaar, når han tar ut Steven Berghuis og setter inn Davy Klaassen.
    81'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Alkmaar fordi Sebastian Haller får behandling for en skade på banen.
    82'
    Skade: AZ Alkmaar
    82'
    Sebastian Haller ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Alkmaar.
    85'
    Tilbake fra skade: AZ Alkmaar
    85'
    88'
    AZ Alkmaar 0 - 2 Ajax
    Mål: Davy Klaassen
    Målgivende: Nicolas Tagliafico
    Mål! Davy Klaassen øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Nicolas Tagliafico før målet.