295
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Skudd utenfor mål, Atletico Madrid
    5'
    Thomas Lemar (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Wanda Metropolitano.
    7'
    I Madrid slår Kieran Trippier en corner fra høyre.
    8'
    Atletico Madrid angriper, men Cesar Soto Grado blåser for offside.
    9'
    Thomas Lemar (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Wanda Metropolitano.
    15'
    Cesar Soto Grado tildeler Atletico Madrid en corner. Yannick Carrasco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Thomas Lemar (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.
    22'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    22'
    Thomas Lemar
    Atletico Madrid angriper på Wanda Metropolitano og Thomas Lemar skyter i stolpen!
    23'
    23'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    26'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Angel Correa
    Dommer Cesar Soto Grado viser Angel Correa (Atletico Madrid) det gule kortet.
    28'
    Frispark Villarreal CF.
    28'
    Raul Albiol (Villarreal CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Wanda Metropolitano.
    29'
    Raul Albiol er tilbake i kampen igjen.
    30'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Atletico Madrid like utenfor Villarreal CF-området.
    32'
    Kieran Trippier
    Målsjanse! Kieran Trippier (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Atletico Madrid.
    36'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Koke (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Wanda Metropolitano.
    39'
    Thomas Lemar (Atletico Madrid) får et gult kort av dommer Cesar Soto Grado.
    45'
    45'
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside.
    45'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    45'+2
    Kieran Trippier (Atletico Madrid) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    45'+5
    Cesar Soto Grado tildeler Atletico Madrid en corner. Thomas Lemar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+6
    Stefan Savic
    Stefan Savic (Atletico Madrid) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+6
    Atletico Madrid fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+7
    I Madrid slår Thomas Lemar en corner fra venstre.
    46'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    47'
    51'
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Wanda Metropolitano.
    52'
    Mål for Villarreal!
    Atletico Madrid 0 - 1 Villarreal
    Mål: Manu Trigueros
    Målgivende: Yeremi Pino
    Mål! Manu Trigueros gir Villarreal CF en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Yeremi Pino.
    52'
    Atletico Madrid fosser fremover, men Cesar Soto Grado blåser for offside på Wanda Metropolitano.
    53'
    Mål for Atletico Madrid!
    Atletico Madrid 1 - 1 Villarreal
    Mål: Luis Suarez
    Målgivende: Angel Correa
    Mål! Luis Suarez utligner for Atletico Madrid. Stillingen er dermed 1-1 i Madrid. Flott spill fra Angel Correa før målet.
    56'
    Luis Suarez
    Luis Suarez (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    60'
    61'
    Gult kort til Villarreal
    Gerard Moreno
    Gerard Moreno (Villarreal CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Wanda Metropolitano.
    61'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Alfonso Pedraza
    Ut: Alberto Moreno
    Unai Emery gjør dagens tredje bytte i Madrid, når han tar ut Alberto Moreno og setter inn Alfonso Pedraza.
    63'
    En av Atletico Madrids spillere blir avblåst for offside på Wanda Metropolitano.
    63'
    Inn: Francis Coquelin
    Ut: Boulaye Dia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Francis Coquelin, mens Boulaye Dia tar plass på benken.
    63'
    Inn: Arnaut Danjuma
    Ut: Pervis Estupinan
    Villarreal CF bytter ut Pervis Estupinan med Arnaut Danjuma.
    63'
    66'
    Atletico Madrid angriper, men blir avblåst for offside.
    68'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Rodrigo De Paul
    Ut: Yannick Carrasco
    Bytte for Atletico Madrid. Rodrigo De Paul kommer inn for Yannick Carrasco på Wanda Metropolitano.
    70'
    Inn: Saul Niguez
    Ut: Luis Suarez
    Diego Simeone (Atletico Madrid) gjør sitt andre bytte for dagen. Saul Niguez erstatter Luis Suarez.
    71'
    73'
    Atletico Madrid 1 - 2 Villarreal
    Mål: Arnaut Danjuma
    Arnaut Danjuma setter ballen i nettet og Villarreal CF leder nå 1-2. Yeremi Pino sto for den målgivende pasningen.
    74'
    Rodrigo De Paul (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på Wanda Metropolitano.