Kampen er i gang på Mercedes-Benz Stadium.
    Luiz Araujo (Atlanta United FC) kommer til avslutning på Mercedes-Benz Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    4'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Matheus Rossetto
    Atlanta United FC fosser forover og Matheus Rossetto fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Spillet på Mercedes-Benz Stadium er stoppet midlertidig fordi Nani ligger nede.
    9'
    Nani er på beina igjen og fortsetter kampen.
    11'
    Luiz Araujo
    Atlanta United FC avanserer forover i Atlanta. Luiz Araujo avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Orlando City SC like utenfor Atlanta United FC-området.
    17'
    Marcelino Moreno
    Atlanta United FC angriper i Atlanta. Marcelino Moreno fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Benji Michel
    Målsjanse! Benji Michel (Orlando City SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Atlanta United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    22'
    Marcelino Moreno (Atlanta United FC) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.
    25'
    Mål for Atlanta United FC!
    Atlanta United FC 1 - 0 Orlando City
    Mål: George Campbell
    Målgivende: Marcelino Moreno
    George Campbell header ballen i mål og Atlanta United FC tar ledelsen 1-0 på Mercedes-Benz Stadium. Marcelino Moreno sto for den målgivende pasningen.
    25'
    I Atlanta slår Nani en corner fra høyre.
    29'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    32'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til Orlando City SC.
    32'
    Frispark Atlanta United FC.
    32'
    Atlanta United FC angriper, men Victor Rivas blåser for offside.
    33'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Gult kort til Atlanta United FC
    Alan Franco
    Alan Franco (Atlanta United FC) får et gult kort av dommer Victor Rivas.
    34'
    Antonio Carlos
    Antonio Carlos (Orlando City SC) header utenfor.
    35'
    Det blir farlig! Frispark for Atlanta United FC er nær straffområde.
    37'
    Gult kort til Orlando City
    Dommeren gir Antonio Carlos (Orlando City SC) et gult kort.
    37'
    Orlando City scorer selvmål!
    Atlanta United FC 2 - 0 Orlando City
    Mål: Daryl Dike
    Mål! Daryl Dike øker ledelsen til 2-0.
    38'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    40'
    Nani
    Orlando City SC angriper, men avslutningen til Nani går utenfor.
    43'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    44'
    45'+1
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til Atlanta United FC.
    45'+1
    George Campbell
    George Campbell (Atlanta United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    Frispark Orlando City SC.
    46'
    48'
    Nani (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    49'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Victor Rivas tildeler Atlanta United FC en corner. Brooks Lennon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Marcelino Moreno (Atlanta United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    56'
    Marcelino Moreno (Atlanta United FC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    57'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: George Bello
    Ut: Jake Mulraney
    Atlanta United FC bytter ut Jake Mulraney med George Bello. Dette er det første byttet som Gonzalo Pineda gjør i dagens kamp.
    59'
    Ezequiel Barco
    Ezequiel Barco (Atlanta United FC) kommer seg fri på Mercedes-Benz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    59'
    60'
    Sjanse! Atlanta United FC avanserer forover, men Marcelino Moreno avslutter utenfor.
    61'
    Andres Perea
    Andres Perea (Orlando City SC) avanserer forover på Mercedes-Benz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    64'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Matheus Rossetto (Atlanta United FC) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Atlanta United FC angriper, men avslutningen til Marcelino Moreno går utenfor.
    66'
    Atlanta United FC slipper å klare seg uten Matheus Rossetto som kommer tilbake på banen igjen.
    67'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Oriol Rosell
    Ut: Joey Dezart
    Joey Dezart (Orlando City SC) erstattes av Oriol Rosell.
    68'
    Inn: Silvester Van der Water
    Ut: Benji Michel
    Bytte for Orlando City SC. Silvester Van der Water kommer inn for Benji Michel på Mercedes-Benz Stadium.
    68'
    En av Atlanta United FCs spillere blir avblåst for offside på Mercedes-Benz Stadium.
    69'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    69'
    Nani
    Sjanse til Orlando City SC! Nani er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    72'
    Atlanta United FC 3 - 0 Orlando City
    Mål: Ezequiel Barco
    Målgivende: Brooks Lennon
    Atlanta United FC går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Ezequiel Barco. Det er en fin assist fra Brooks Lennon.
    72'
    Inn: Chris Mueller
    Ut: Nani
    Oscar Pareja gjør dagens tredje bytte i Atlanta, når han tar ut Nani og setter inn Chris Mueller.
    74'
    Inn: Tesho Akindele
    Ut: Daryl Dike
    Orlando City SC bytter ut Daryl Dike med Tesho Akindele.
    74'
    Orlando City SC angriper i Atlanta, men blir avblåst for offside.
    75'
    Inn: Alexandro De John
    Ut: Anton Walkes
    Gonzalo Pineda (Atlanta United FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alexandro De John erstatter Anton Walkes.
    76'
    Inn: Tyler Wolff
    Ut: Matheus Rossetto
    Matheus Rossetto (Atlanta United FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Tyler Wolff.
    76'
    Silvester Van der Water
    Silvester Van der Water (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    78'
    79'
    79'
    Victor Rivas signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    81'
    Santiago Sosa
    Dommer Victor Rivas viser Santiago Sosa (Atlanta United FC) det gule kortet.
    81'
    Brooks Lennon
    Målsjanse til Atlanta United FC! Brooks Lennon treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    Inn: Kyle Smith
    Ut: Ruan
    Orlando City SC bytter ut Ruan med Kyle Smith. Dette er det femte byttet som Oscar Pareja gjør i dagens kamp.
    83'
    George Bello
    Atlanta United FC angriper. George Bello får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    83'
    83'
    I Atlanta slår Brooks Lennon en corner fra venstre.
    84'
    Silvester Van der Water (Orlando City SC) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Stadium.
    86'
    Skudd utenfor mål, Orlando City
    86'
    Inn: Mo Adams
    Ut: Marcelino Moreno
    Atlanta United FC gjør sitt fjerde bytte. Marcelino Moreno erstattes av Mo Adams.
    87'
    Inn: Erick Torres
    Ut: Luiz Araujo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atlanta United FC. Inn kommer Erick Torres, mens Luiz Araujo tar plass på benken.