Fløyta har gått for å starte kampen.
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til Atlanta United FC.
    3'
    Carlos Vela
    Sjanse i Atlanta! Carlos Vela (Los Angeles FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Marcelino Moreno
    Atlanta United FC angriper i Atlanta. Marcelino Moreno avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Det blir farlig! Frispark for Atlanta United FC er nær straffområde.
    14'
    Marcelino Moreno (Atlanta United FC) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.
    17'
    Anton Walkes
    Målsjanse på Mercedes-Benz Stadium! Anton Walkes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    17'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    18'
    Ezequiel Barco
    Ezequiel Barco (Atlanta United FC) kommer seg fri på Mercedes-Benz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    22'
    En av Los Angeles FCs spillere går i offside.
    24'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    25'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Atlanta United FC like utenfor Los Angeles FC-området.
    26'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Los Angeles FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atlanta United FC.
    31'
    Christopher Penso tildeler Atlanta United FC en corner. Ezequiel Barco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Josef Martinez
    Josef Martinez (Atlanta United FC) avanserer forover på Mercedes-Benz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Brian Rodriguez
    Brian Rodriguez (Los Angeles FC) avanserer forover på Mercedes-Benz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    Hjørnespark til Los Angeles FC
    37'
    38'
    Frispark i en god posisjon for Los Angeles FC!
    39'
    Målet til Los Angeles FC sjekkes av VAR
    41'
    Målet til Los Angeles FC blir annullert
    41'
    Los Angeles FC fosser fremover, men Christopher Penso blåser for offside på Mercedes-Benz Stadium.
    41'
    Eduard Atuesta
    Sjanse i Atlanta! Eduard Atuesta (Los Angeles FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    43'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    44'
    Diego Rossi
    Los Angeles FC angriper, men avslutningen til Diego Rossi går utenfor.
    45'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    45'+2
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Jose Cifuentes
    Ut: Marco Farfan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Los Angeles FC. Inn kommer Jose Cifuentes, mens Marco Farfan tar plass på benken.
    46'
    Mål for Atlanta United FC!
    Atlanta United FC 1 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Josef Martinez
    Målgivende: Ezequiel Barco
    Atlanta United FC leder 1-0 etter en scoring av Josef Martinez. Ezequiel Barco var nest sist på ballen.
    47'
    48'
    Jose Cifuentes
    Målsjanse på Mercedes-Benz Stadium! Jose Cifuentes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    50'
    Los Angeles FC avanserer forover i Atlanta. Brian Rodriguez avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    56'
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Stadium.
    56'
    Jesus Murillo
    Los Angeles FC angriper i Atlanta. Jesus Murillo fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    58'
    Inn: Sebastien Ibeagha
    Ut: Jesus Murillo
    Bytte for Los Angeles FC. Sebastien Ibeagha kommer inn for Jesus Murillo på Mercedes-Benz Stadium.
    59'
    Inn: Cristian Arango
    Ut: Brian Rodriguez
    Los Angeles FC gjør sitt andre bytte. Brian Rodriguez erstattes av Christian Arango.
    59'
    George Bello
    Atlanta United FC angriper i Atlanta. George Bello avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    Frispark Los Angeles FC.
    61'
    Frisparket tildelt Los Angeles FC er farlig nær Atlanta United FCs målområde.
    62'
    Cristian Arango
    Sjanse! Los Angeles FC avanserer forover, men Christian Arango avslutter utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Brooks Lennon
    Ut: Ronald Hernández
    Atlanta United FC bytter ut Ronald Hernandez med Brooks Lennon.
    64'
    Atlanta United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    65'
    Kan Los Angeles FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    69'
    72'
    Los Angeles FC angriper på Mercedes-Benz Stadium, men Christian Arango header utenfor.
    72'
    Dommer Christopher Penso venter med å sette i gang spillet fordi Diego Palacios ligger nede.
    76'
    Inn: Amar Sejdic
    Ut: Matheus Rossetto
    Matheus Rossetto (Atlanta United FC) erstattes av Amar Sejdic.
    77'
    Inn: Erik Lopez
    Ut: Marcelino Moreno
    Marcelino Moreno (Atlanta United FC) erstattes av Erik Lopez.
    77'
    Inn: Raheem Edwards
    Ut: Diego Palacios
    Los Angeles FC bytter ut Diego Palacios med Raheem Edwards. Dette er det fjerde byttet som Bob Bradley gjør i dagens kamp.
    78'
    Raheem Edwards
    Raheem Edwards (Los Angeles FC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    80'
    Inn: Daniel Crisostomo
    Ut: Latif Blessing
    Los Angeles FC bytter ut Latif Blessing med Daniel Crisostomo.
    81'
    81'
    Diego Rossi
    Diego Rossi (Los Angeles FC) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    82'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    84'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    Gult kort til Atlanta United FC
    George Bello (Atlanta United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.