Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark Atlanta United FC.
    7'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til Inter Miami CF.
    9'
    Skudd utenfor mål, Atlanta United FC
    9'
    11'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    13'
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Skudd på mål, Inter Miami
    14'
    Atlanta United FC, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Skudd på mål, Atlanta United FC
    15'
    Hjørnespark til Atlanta United FC
    16'
    En av Inter Miami CFs spillere blir avblåst for offside på Mercedes-Benz Stadium.
    17'
    17'
    17'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    20'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Atlanta United FC
    Anton Walkes
    Dommer Guido Gonzales Jr gir Anton Walkes (Atlanta United FC) et gult kort.
    21'
    22'
    Dommer Guido Gonzales Jr ser at linjemannen løfter flagget, og Inter Miami CFs Gonzalo Higuain blåses av for offside.
    23'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    24'
    Gult kort til Inter Miami
    Jorge Figal
    Jorge Figal (Inter Miami CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    24'
    Leandro Gonzalez Pirez
    Sjanse! Inter Miami CF avanserer forover, men Leandro Gonzalez Pirez avslutter utenfor.
    27'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Atlanta fordi George Bello får behandling for en skade på banen.
    29'
    VAR sjekker om det er straffe til Inter Miami
    30'
    Dommeren dømmer straffe til Inter Miami
    31'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Inter Miami CF får straffe av Guido Gonzales Jr på Mercedes-Benz Stadium.
    31'
    Inter Miami scorer på straffe!
    Atlanta United FC 0 - 1 Inter Miami
    Mål: Gonzalo Higuain
    Mål! Inter Miami CF tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Gonzalo Higuain.
    32'
    George Bello kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Mercedes-Benz Stadium.
    33'
    35'
    Det blir farlig! Frispark for Atlanta United FC er nær straffområde.
    36'
    Leandro Gonzalez Pirez (Inter Miami CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Mercedes-Benz Stadium.
    37'
    Spillet på Mercedes-Benz Stadium er stoppet midlertidig fordi Gregore ligger nede.
    38'
    Ezequiel Barco
    Atlanta United FC fosser forover og Ezequiel Barco fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    40'
    Gregore
    Sjanse til Inter Miami CF! Gregore er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    Gregore er tilbake på banen igjen.
    41'
    42'
    44'
    Lewis Morgan
    Lewis Morgan (Inter Miami CF) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+1
    Atlanta United FC fosser fremover, men Guido Gonzales Jr blåser for offside på Mercedes-Benz Stadium.
    45'+3
    45'+4
    Frispark i en god posisjon for Atlanta United FC!
    45'+4
    45'+5
    45'+5
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Marcelino Moreno
    Ut: Anton Walkes
    Atlanta United FC bytter ut Anton Walkes med Marcelino Moreno.
    46'
    Luiz Araujo (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Stadium.
    49'
    Inter Miami CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Atlanta United FC.
    50'
    Gonzalo Higuain
    Inter Miami CF angriper. Gonzalo Higuain får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Inter Miami CF.
    54'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jorge Figal (Inter Miami CF) vrir seg av smerte i gresset.
    54'
    Jorge Figal er på beina igjen og fortsetter kampen på Mercedes-Benz Stadium.
    55'
    55'
    Jay Chapman
    Jay Chapman (Inter Miami CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    57'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Atlanta United FC like utenfor Inter Miami CF-området.
    57'
    Kelvin Leerdam
    Dommeren gir Kelvin Leerdam (Inter Miami CF) et gult kort.
    57'
    Skade: Atlanta United FC
    58'
    Mål for Atlanta United FC!
    Atlanta United FC 1 - 1 Inter Miami
    Mål: Luiz Araujo
    Mål! Luiz Araujo utligner til 1-1.
    59'
    61'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Ezequiel Barco (Atlanta United FC) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    63'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Indiana Vassilev
    Ut: Lewis Morgan
    Inter Miami CF gjør sitt første bytte. Lewis Morgan erstattes av Indiana Vassilev.
    65'
    65'
    67'
    Gonzalo Higuain (Inter Miami CF) får et gult kort av dommer Guido Gonzales Jr.
    67'
    69'
    Luiz Araujo (Atlanta United FC) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    70'
    En av Atlanta United FCs spillere går i offside.
    71'
    Inn: Federico Higuain
    Ut: Jorge Figal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Miami CF. Inn kommer Federico Higuain, mens Jorge Figal tar plass på benken.
    72'
    Atlanta United FC 2 - 1 Inter Miami
    Mål: Josef Martinez
    Målgivende: Luiz Araujo
    Mål! Atlanta United FC tar ledelsen 2-1 ved Josef Martinez. Luiz Araujo sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Inn: Robbie Robinson
    Ut: Rodolfo Pizarro
    Inter Miami CF bytter ut Rodolfo Pizarro med Robbie Robinson. Dette er det tredje byttet som Phil Neville gjør i dagens kamp.
    75'
    Guido Gonzales Jr tildeler Inter Miami CF en corner. Federico Higuain sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Marcelino Moreno
    Atlanta United FC angriper i Atlanta. Marcelino Moreno avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    Gonzalo Higuain (Inter Miami CF) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.