Kampen er i gang på Mercedes-Benz Stadium.
    4'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Julian Gressel
    Atlanta United FC angriper i Atlanta. Julian Gressel avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    Julian Gressel (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Stadium.
    8'
    Atlanta United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Miguel Almiron
    Sjanse! Atlanta United FC avanserer forover, men Miguel Almiron avslutter utenfor.
    16'
    Josef Martinez
    Josef Martinez (Atlanta United FC) avanserer forover på Mercedes-Benz Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    21'
    Julian Gressel (Atlanta United FC) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.
    21'
    Frispark i en god posisjon for Atlanta United FC!
    21'
    Atlanta United FC angriper, men avslutningen til Miguel Almiron går utenfor.
    23'
    Mål for Atlanta United FC!
    Atlanta United FC 1 - 0 DC United
    Mål: Josef Martinez
    Målgivende: Hector Villalba
    I Atlanta tar Atlanta United FCledelsen 1-0 etter et mål av Josef Martinez. Hector Villalba sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Jeff Larentowicz
    Jeff Larentowicz (Atlanta United FC) kommer seg fri på Mercedes-Benz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    28'
    I Atlanta har et frispark blitt tildelt Atlanta United FCet.
    30'
    Hjørnespark til DC United
    36'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til DC United
    Oniel Fisher
    Oniel Fisher (DC United) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    Frispark Atlanta United FC.
    38'
    I Atlanta slår Julian Gressel en corner fra høyre.
    42'
    Zoltan Stieber (DC United) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Stadium.
    45'+2
    Robert Sibiga tildeler DC United en corner. Zoltan Stieber sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Nick DeLeon
    DC United angriper på Mercedes-Benz Stadium. Nick DeLeon header utenfor.
    45'+2
    Frispark til DC United på halvdelen til Atlanta United FC.
    47'
    Paul Arriola vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    49'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for DC United nær 16-meteren.
    50'
    Gult kort til Atlanta United FC
    Greg Garza
    Dommer Robert Sibiga viser Greg Garza (Atlanta United FC) det gule kortet.
    50'
    I Atlanta slår Zoltan Stieber en corner fra høyre.
    52'
    Paul Arriola ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Atlanta.
    52'
    Junior Moreno
    DC United avanserer forover i Atlanta. Junior Moreno avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til DC United.
    55'
    DC United angriper i Atlanta, men blir avblåst for offside.
    55'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Atlanta United FC.
    57'
    Darren Mattocks
    Darren Mattocks (DC United) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Stadium, men klarer ikke å score.
    59'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Luciano Acosta
    Ut: Zoltan Stieber
    DC United gjør sitt første bytte. Zoltan Stieber erstattes av Luciano Acosta.
    62'
    Frispark DC United.
    63'
    Franco Escobar
    Franco Escobar (Atlanta United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Mercedes-Benz Stadium.
    63'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Julian Gressel (Atlanta United FC) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Miguel Almiron (Atlanta United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Julian Gressel er tilbake på banen igjen.
    68'
    Frispark for Atlanta United FC på egen banehalvdel.
    69'
    72'
    Atlanta United FC 2 - 0 DC United
    Mål: Miguel Almiron
    Målgivende: Julian Gressel
    I Atlanta øker Atlanta United FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Miguel Almiron. Det er en fin assist fra Julian Gressel.
    73'
    75'
    Atlanta United FC 3 - 0 DC United
    Mål: Hector Villalba
    Målgivende: Miguel Almiron
    Hector Villalba header inn 3-0 og Atlanta United FC øker ledelsen på Mercedes-Benz Stadium. Miguel Almiron var nest sist på ballen.
    75'
    77'
    78'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Chris Durkin
    Ut: Paul Arriola
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Chris Durkin, mens Paul Arriola tar plass på benken.
    80'
    Luciano Acosta
    Målsjanse! Luciano Acosta (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Spillerbytte - Atlanta United FC
    Inn: Kevin Kratz
    Ut: Hector Villalba
    Atlanta United FC bytter ut Hector Villalba med Kevin Kratz. Dette er det første byttet som Gerardo Martino gjør i dagens kamp.
    81'
    Miguel Almiron (Atlanta United FC) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Stadium.
    83'
    Miguel Almiron (Atlanta United FC) slår en corner fra høyre side på Mercedes-Benz Stadium.
    83'
    Inn: Romario Williams
    Ut: Josef Martinez
    Josef Martinez (Atlanta United FC) erstattes av Romario Williams.
    85'
    Mål for DC United!
    Atlanta United FC 3 - 1 DC United
    Mål: Darren Mattocks
    DC United reduserer til 3-1 etter et mål av Darren Mattocks.
    86'
    88'
    Atlanta United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    88'
    Inn: Patrick Mullins
    Ut: Ulises Segura
    Ben Olsen gjør dagens tredje bytte i Atlanta, når han tar ut Ulises Segura og setter inn Patrick Mullins.
    89'
    Frispark til Atlanta United FC på halvdelen til DC United.
    90'
    90'+2
    Robert Sibiga tildeler DC United en corner. Yamil Asad sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.