Dagens dommer, Guillermo Cuadra Fernandez, blåser i gang kampen.
    Villarreal CF angriper, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside.
    1'
    Arnaut Danjuma
    Villarreal CF angriper i Bilbao. Arnaut Danjuma avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    Athletic Bilbao, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    9'
    Athletic Bilbao angriper i Bilbao, men blir avblåst for offside.
    11'
    Inaki Williams
    Athletic Bilbao angriper, og Inaki Williams sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    11'
    Mål for Athletic Bilbao!
    Athletic Bilbao 1 - 0 Villarreal
    Mål: Raul Garcia
    Målgivende: Inaki Williams
    Mål! Athletic Bilbao tar ledelsen 1-0 ved Raul Garcia. Inaki Williams sto for den målgivende pasningen.
    14'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Athletic Bilbao på egen banehalvdel.
    20'
    Spillet på San Mames Stadium er stoppet midlertidig fordi Gerard Moreno ligger nede.
    20'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Samuel Chukwueze
    Ut: Gerard Moreno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Samuel Chukwueze, mens Gerard Moreno tar plass på benken.
    21'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Athletic Bilbao en corner. Iker Muniain sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Inigo Martinez
    Inigo Martinez (Athletic Bilbao) header ballen mot mål, men Villarreal CF klarerer.
    24'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Alex Berenguer (Athletic Bilbao) slår en corner fra høyre side på San Mames Stadium.
    25'
    I Bilbao har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Dani Garcia
    Sjanse! Athletic Bilbao avanserer forover, men Dani Garcia avslutter utenfor.
    27'
    Mål for Villarreal!
    Athletic Bilbao 1 - 1 Villarreal
    Mål: Francis Coquelin
    Målgivende: Arnaut Danjuma
    Utligning! Francis Coquelin setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Arnaut Danjuma.
    32'
    Målet til Villarreal sjekkes av VAR
    33'
    Målet til Villarreal blir stående
    33'
    Målsjanse! Arnaut Danjuma (Villarreal CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Alex Berenguer
    Alex Berenguer (Athletic Bilbao) avanserer forover på San Mames Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    37'
    Offside! Iker Muniain (Athletic Bilbao) er alene igjennom, men dommer Guillermo Cuadra Fernandez ser at linjemannen er oppe med flagget.
    39'
    39'
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside på San Mames Stadium.
    40'
    Raul Garcia vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    Raul Garcia kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på San Mames Stadium.
    43'
    Alex Berenguer (Athletic Bilbao) løfter inn en corner fra høyre på San Mames Stadium.
    43'
    I Bilbao slår Iker Muniain en corner fra høyre.
    48'
    Athletic Bilbao avanserer forover og Inigo Martinez kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    48'
    48'
    48'
    Villarreal CF fosser fremover, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside på San Mames Stadium.
    51'
    Athletic Bilbao tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Athletic Bilbao.
    53'
    Athletic Bilbao angriper og Alex Berenguer får avsluttet. Headingen treffer ikke Villarreal CF-målet.
    54'
    Frispark til Athletic Bilbao på halvdelen til Villarreal CF.
    54'
    Gult kort til Villarreal
    Juan Foyth
    Juan Foyth (Villarreal CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Målsjanse på San Mames Stadium! Arnaut Danjuma fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Hjørnespark til Villarreal
    57'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Athletic Bilbao en corner. Iker Muniain sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Inigo Lekue
    Athletic Bilbao angriper. Inigo Lekue får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    I Bilbao slår Iker Muniain en corner fra venstre.
    61'
    Villarreal CF angriper i Bilbao, men blir avblåst for offside.
    62'
    Inn: Alberto Moreno
    Ut: Francis Coquelin
    Unai Emery (Villarreal CF) gjør sitt andre bytte for dagen. Alberto Moreno erstatter Francis Coquelin.
    63'
    Inn: Daniel Raba
    Ut: Yeremi Pino
    Bytte for Villarreal CF. Daniel Raba kommer inn for Yeremi Pino på San Mames Stadium.
    63'
    Juan Foyth (Villarreal CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på San Mames Stadium.
    64'
    Inn: Serge Aurier
    Ut: Juan Foyth
    Juan Foyth (Villarreal CF) erstattes av Serge Aurier.
    65'
    68'
    Frispark Athletic Bilbao.
    71'
    Spillerbytte - Athletic Bilbao
    Inn: Asier Villalibre
    Ut: Inaki Williams
    Marcelino gjør dagens første bytte i Bilbao, når han tar ut Inaki Williams og setter inn Asier Villalibre.
    72'
    Inn: Oihan Sancet Tirapu
    Ut: Raul Garcia
    Athletic Bilbao bytter ut Raul Garcia med Oihan Sancet Tirapu. Dette er det andre byttet som Marcelino gjør i dagens kamp.
    72'
    Samuel Chukwueze
    Villarreal CF avanserer forover i Bilbao. Samuel Chukwueze avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    74'
    VAR sjekker om det er straffe til Athletic Bilbao
    75'
    Dommeren dømmer straffe til Athletic Bilbao
    76'
    Athletic Bilbao har fått straffespark på San Mames Stadium!
    76'
    Alberto Moreno
    Alberto Moreno (Villarreal CF) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Athletic Bilbao scorer på straffe!
    Athletic Bilbao 2 - 1 Villarreal
    Mål: Iker Muniain
    Iker Muniain dundrer inn et straffespark på San Mames Stadium. Stillingen er nå 2-1.
    77'
    80'
    Pervis Estupinan
    Pervis Estupinan (Villarreal CF) får et gult kort av dommer Guillermo Cuadra Fernandez.
    80'
    Straffe! Dommer Guillermo Cuadra Fernandez plasserer ballen på krittmerket for Athletic Bilbao...
    81'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Athletic Bilbao et straffespark på San Mames Stadium. Alex Berenguer går fram ...og bommer!
    82'
    Iker Muniain (Athletic Bilbao) løfter inn en corner fra venstre på San Mames Stadium.
    83'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Athletic Bilbao like utenfor Villarreal CF-området.
    83'
    Iker Muniain
    Iker Muniain (Athletic Bilbao) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Athletic Bilbao.
    84'
    Etienne Capoue
    Etienne Capoue (Villarreal CF) kommer til en målsjanse på San Mames Stadium, men klarer ikke å score.
    85'
    En av Athletic Bilbaos spillere blir avblåst for offside på San Mames Stadium.
    87'
    Inn: Oier Zarraga
    Ut: Alex Berenguer
    Bytte for Athletic Bilbao. Oier Zarraga kommer inn for Alex Berenguer på San Mames Stadium.
    87'
    Inn: Nicholas Williams
    Ut: Iker Muniain
    Athletic Bilbao bytter ut Iker Muniain med Nicholas Williams. Dette er det fjerde byttet som Marcelino gjør i dagens kamp.
    88'
    90'
    Inn: Mikel Vesga
    Ut: Dani Garcia
    Marcelino gjør dagens femte bytte i Bilbao, når han tar ut Dani Garcia og setter inn Mikel Vesga.
    90'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.