Hei, og velkommen til denne liveoppdateringen av Premier League-oppgjøret mellom Aston Villa og Manchester United.
    Lagene er ute, og Ole Gunnar Solskjær stiller med de samme elleve for tredje kamp på rad.
    Manchester United XI (4-2-3-1): De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Matic, Pogba - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial
    Manchester United-benken: Romero, Bailly, Williams, Pereira, Fred, James, Mata, McTominay, Ighalo
    Aston Villa XI (4-2-3-1): Reina - Konsa, Hause, Mings, Taylor - Douglas Luiz, McGinn - El Ghazi, Grealish, Trezeguet - Samatta
    Aston Villa-benken: Nyland, Guilbert, Elmohamady, Nakamba, Hourihane, Lansbury, Jota, Vassiley, Davis
    Kveldens oppgjør på Villa Park har stor betydning for begge lag. Aston Villa trenger virkelig poeng dersom de skal overleve i Premier League. De er under nedrykksstreken, og har fire poeng opp til trygg grunn.
    Manchester United jakter på sin side en plass blant topp fire. De er i skrivende stund på 5. plass - og vil med seier her være poenget bak Leicester på 4. plass.
    Aston Villa har fremdeles til gode å vinne etter Premier League-oppstarten. De har tatt to poeng på fem kamper. Manchester United har på sin side til gode å tape siden oppstarten, og har tatt 13 av 15 mulige poeng.
    Forrige gang disse møttes, i desember i fjor, endte det 2-2 på Old Trafford. Da scoret Aston Villas kaptein, Jack Grealish, som for øvrig kobles hyppig til Manchester United, et vakkert mål. Her avbildet under oppvarmingen til torsdagens kamp. Foto: AFP.
    Spillerne entrer gressteppet på Villa Park. Hjemmelaget vil nok savne de 42 000 tilskuerne som vanligvis står for et voldsomt liv.
    Veldig aggressivt åpningsminutt fra vertene. Presser høyt.
    1'
    Bruno Fernandes med en lekker flikk inn mot Greenwood som forstyrres i skuddøyeblikket. Vil ha straffe der, unggutten, men har nok ingen sak.
    4'
    El Ghazi fyrer fra langt hold. Langt, langt utenfor.
    4'
    Aston Villa prøver seg igjen, men denne gangen vinkes det for offside. Samatta som er på feil side.
    6'
    Litt kommunikasjonstrøbbel mellom United-stopperne Lindelöf og Maguire. Ender med corner for vertene.
    8'
    McGinn pisker den inn, men Bruno Fernandes stanger ut.
    8'
    Aston Villa biter seg fast, men angrepet stoppes når Trezeguet avvinkes for offside.
    9'
    Matic slurver og mister ballen rundt 30 meter fra eget mål. I et forsøk på å vinne tilbake ballen, lager Bruno Fernandes frispark. Spennende posisjon. Drøye 24 meter fra mål. Foto: Reuters.
    9'
    Douglas Luiz fyrer, men rett i muren.
    10'
    Ny innsvinger etter frispark. Grealish slår den lavt på første stolpe, men Rashford får brutt foran Samatta. Avverger en stor mulighet der, engelskmannen, som også får frispark.
    11'
    Har yppet seg her, Aston Villa.
    12'
    United i angrep. Pogba svinger inn et innlegg og Mings bommer på ballen. Det skaper en farlig situasjon, men Villa slipper med skrekken. Hause får rensket unna.
    13'
    Reprisen viser at ballen faktisk går via armen til Mings, men det blir ikke blåst. Ser ikke ut som VAR har noen innvendinger.
    14'
    Har vært mange frispark i løpet av det første drøye kvarteret her. Blitt en del pipeblåsing som har stykket opp spillet.
    14'
    Aston Villa spiller bra her. Ser spillesugne ut i kveld. Har initativet.
    17'
    Godt innlegg fra Konsa mot bakerste stolpe. Der har Douglas Luiz løpt seg fri, men brasilianerens heading går rett i Wan-Bissaka og ut til ny Villa-corner.
    18'
    De Gea ute og bokser.
    18'
    KJEMPESJANSE! Aston Villa med en gigantisk mulighet! Nytt innlegg fra Konsa - igjen på bakerste stolpe. Ballen lander rett på lissa til Grealish, som på volley banker ballen til side for mål!
    18'
    Kunne fort tatt ledelsen der, Aston Villa.
    19'
    Konsa har vist seg å være en trussel ute på høyrebacken til Villa. Har pisket inn det ene gode innlegget etter det andre.
    20'
    Og Aston Villa har vært veldig gode i presspillet. Matic eller Pogba får ikke et sekund for seg selv. Nok en gang vinner Villa ballen - og United spilles lave.
    20'
    Bruno Fernandes med en ambisiøs pasning mot Martial. Nok en gang feilpasning. Unormalt upresis i første halvdel her, portugiseren.
    23'
    Og siden vi er halvveis i omgangen er det dags for en liten drikkepause.
    23'
    STANG UT! Ny, stor mulighet for Aston Villa! Igjen er det høyt Villa-press og Trezeguet snapper ballen fra Pogba. Han curler mot lengste og treffer stolpen!
    25'
    Straffe til Manchester United! Bruno Fernandes kolliderer med Konsa etter en lekker Zinedine Zidane-piruett og Moss peker på straffemerket! Så noe billig ut, dog.
    26'
    Og det er Bruno Fernandes som skal ta den...
    27'
    Manchester United scorer på straffe!
    Aston Villa 0 - 1 Manchester United
    Mål: Bruno Fernandes
    Sikker som banken her, Bruno Fernandes. Pepe Reina går feil vei. Foto: Reuters.
    27'
    Luke Shaw tvinger frem en United-corner. Fikk seg et lite løft her, gjestene.
    30'
    Kort variant fra de røde djevlene. Holder i ballen.
    30'
    Men Aston Villa ser på ingen måte akterutseilt her. Fortsetter å presse. Fortsetter å prøve.
    32'
    El Ghazi gjør en god jobb ute til høyre, men innleggsforsøket stanges unna av Maguire.
    35'
    Skuddforsøk fra Martial i den andre enden, men forsøket er svakt og reddes enkelt av Reina.
    35'
    NÆRE! Godt forsøk fra Greenwood! Vender opp, drar seg innover og kliner til med venstrebeinet. Får ikke det reneste treffet, men er fortsatt et godt skudd. Reina tvinges i aksjon, men spanjolen henger med på notene.
    37'
    Rashford går i bakken inne i Aston Villa-boksen. Får ingenting annet enn kjeft fra Villa-spillerne.
    38'
    McGinn prøver seg på et skudd fra distanse. Rett i Maguire.
    39'
    Frispark til Aston Villa i god innleggsposisjon. Wan-Bissaka som feilberegner med en takling.
    40'
    Gult kort til Manchester United
    Aaron Wan-Bissaka
    Får det gule, høyrebacken til United.
    40'
    Ender med avslutning fra Hause. Får den litt brått på seg, og klarer ikke å styre den på mål.
    41'
    STOR MULIGHET! Nære på for Bruno Fernandes. Fine kombinasjoner mellom Martial og Shaw. Sistnevnte chipper ballen inn i boksen og Bruno Fernandes stiger til værs fra en god posisjon. Reina er sjanseløs om den går på mål, men ballen går rett over mål!
    45'
    Legges til fire minutter på Villa Park.
    45'+1
    Nemanja Matic
    Nummer to i dommerboka for United. Matic feller Grealish.
    45'+3
    Shaw med en uhyre svak pasning tilbake til De Gea. Heldigvis har United en målvakt med ballkontroll.
    45'+5
    Mål for Manchester United!
    Aston Villa 0 - 2 Manchester United
    Mål: Mason Greenwood
    Målgivende: Anthony Martial
    PANG, SIER DET! Greenwood med en rakett fra 18 meter! Er så vanskelig å forsvare seg mot, Greenwood. Kan skyte med begge bein. Denne gangen kliner han til med høyrebeinet, og skuddet fyker bak en sjanseløs Reina! Foto: Reuters.
    45'+5
    Pause. Aston Villa var best i første halvdel, men så har Manchester United tatt over. Det første målet kom etter en kontroversiell straffe som kanskje ikke burde blitt gitt, men det er likefullt en fortjent ledelse Ole Gunnar Solskjær & co. tar med seg inn til pause.
    2. omgang er i gang.
    Lagene kommer uendret til omgangen.
    46'
    Innlegg mot Samatta som går i bakken i duell med Maguire. Ingenting, sier Moss.
    48'
    FOR EN SJANSE! Rashford med en nydelig vending. Sender El Ghazi rett i pølsebua, før han svinger ballen mot bakerste. Der kommer Wan-Bissaka stupende, men headingen går like utenfor!
    49'
    United presser frem en pasningsfeil fra Douglas Luiz. Corner for gjestene.
    52'
    Rett i klypene til Reina.
    52'
    Gult kort til Aston Villa
    Ezri Konsa
    53'
    McGinn med skudd fra distanse. Enkelt for De Gea.
    54'
    Scoring for United, men det vinkes korrekt for offside! Rashford drar seg fint innover før han fyrer mot lengste. Skuddet går via en offsideplassert Pogba før den spretter i mål.
    56'
    Rashford spiller fri Martial som ikke avslutter tidlig nok. Taylor får kastet seg inn. United får en corner.
    58'
    Aston Villa 0 - 3 Manchester United
    Mål: Paul Pogba
    Målgivende: Bruno Fernandes
    FREKT OG FREIDIG! Fernandes med en lav corner ut til Pogba, som får all verdens av tid til å legge til rette og curle ballen kontrollert i lengste! Foto: Reuters.
    58'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Conor Hourihane
    Ut: John McGinn
    60'
    Inn: Marvelous Nakamba
    Ut: Anwar El Ghazi
    60'
    Inn: Keinan Davis
    Ut: Mbwana Samatta
    60'
    TVERRLIGGER! Martial spilles fri og hamrer ballen i tverrliggeren alene med Reina!
    61'
    Grealish nede for telling etter en trøkk i ankelen. Ser ut til at det går bra med Villa-kapteinen.
    63'
    Manchester United har god kontroll her nå. Luften virker å ha gått litt ut av hjemmelaget.
    65'
    Grealish farlig frempå, men skuddforsøket er ikke godt nok. Utenfor.
    66'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Scott McTominay
    Ut: Nemanja Matic
    66'
    Inn: Brandon Williams
    Ut: Aaron Wan-Bissaka
    66'
    God kontroll her, de røde djevlene.
    69'
    Drikkepause.
    70'
    Inn: Fred
    Ut: Bruno Fernandes
    71'
    Spillet er i gang igjen.
    71'
    United har full kontroll nå. Virker ganske lekne fremover, så skal heller ikke utelukke at det kommer flere mål.
    74'
    Fint United-spill igjen. Rashford spiller lekent til Shaw på overlappen. Innlegget hans blir blokkert ut til et hjørnespark.
    76'
    Bortelaget gjør klar Ighalo og James.
    76'
    Hause stanger ut.
    76'
    Inn: Odion Ighalo
    Ut: Anthony Martial
    Martial virker ikke veldig fornøyd med å bli byttet ut.
    79'
    Inn: Daniel James
    Ut: Mason Greenwood
    79'
    James markerer seg umiddelbart. Får ballen like utenfor hjørnet av 16-meteren. Skjærer innover og prøver å sette den i det lengste hjørnet, men den går et stykke utenfor.
    80'
    Marvelous Nakamba
    Feller James. God skuddposisjon, 22-23 meter fra mål.
    81'
    Rashford skyter - høyt over.
    82'
    God Villa-sjanse. Hourihane får ballen ute i feltet etter et smart innlegg, men skuddet går via en United-forsvarer og til hjørnespark.
    83'
    De Gea plukker enkelt.
    83'
    Inn: Indiana Vassilev
    Ut: Douglas Luiz
    84'
    Fred
    For sent inne på Grealish.
    88'
    United ruller opp et nytt fint angrep. Igjen kommer Shaw på en overlapp. Han prøver å finne James foran mål, men Hause står i veien og får den ut til hjørnespark.
    90'
    Hause header unna.
    90'
    Lagt til tre minutter.
    90'+1
    Fantastisk gjort av Pogba. Bruker fysikken sin først på en god måte midt på banen. Driver fremover, før han sender en flott stikker til Rashford. Fra ti meter klarer han ikke å få ballen forbi Reina.
    90'+3
    Kampen er slutt! Manchester United er fullstendige overlegne i andre omgang og tar til slutt en svært fortjent seier. Ole Gunnar Solskjærs menn har vært strålende etter coronapausen og med mål fra Bruno Fernandes, Mason Greenwood og Paul Pogba blir det en tremålsseier. Aston Villa hadde flere gode sjanser i første omgang, og vil nok ikke være fornøyde med straffen Manchester United fikk da bortelaget satte inn kveldens første mål.