0-3
3 571
8 147

Ble dekket av Camilla Vesteng

Da er det snart klart for kamp mellom "Liverpool-dødaren" Aston Villa og Leeds. Aston Villa slo altså Liverpool 7-2 for 19 dager siden.
    Disse 11 starter for Aston Villa: Martinez - Cash, Ngoyo, Mings, Targett - Luiz, McGinn, Grealish, Trezeguet, Barkley - Watkins.
    For gjestene fra Leeds starter: Meslier - Ayling, Koch, Alioski, Dalla - Costa, Moreno, Struijk, Harrison, Klich - Bamford.
    Hele syv av 11 Aston Villa-spillere er fra England, mens tre Leeds-spillere er fra England. Det er ni nasjonaliteter i startelleveren til Leeds.
    Aston Villa har vunnet alle sine fire kamper i Premier League så langt, og tar tabelltoppen fra Everton ved uavgjort eller seier i kveld.
    Leeds tapte forrige kamp, da Wolverhampton slo dem 1-0.
    Aston Villa spiller for en historisk god Premier League-åpning i kveld. Dersom de slår Leeds, så er det første gang i klubbhistorien at Aston Villa tar fem strake seirer i de fem første kampene i Premier League.
    Lagene står klare i spillertunnelen.
    Lagene er på banen.
    Hjemmelaget får innkast.
    1'
    Elendig fremspill av Aston Villa, Leeds overtar.
    1'
    Leeds spiller opp. Leeds spiller frem og tilbake foran Aston Villa-målet, men innlegget blir for svakt.
    3'
    Aston Villa svarer og forsøker et angrep.
    4'
    Leeds kommer til avslutning, Bamford stuper frem med hodet etter et innlegg fra Alioski. Strålende utført alt. Men ikke mål.
    5'
    Leeds fortsetter å angripe, men det blir litt trangt.
    5'
    Grealish har vært hos frisøren foran dagens kamp. Ellers lite nytt at fotballspillerne er sveisne.
    6'
    Innkast Leeds på egen banehalvdel.
    7'
    Leeds starter kampen respektløst. Det kan vi si. Lover godt for en morsom fotballkamp.
    8'
    Aston Villa frem nå. Men Leeds overtar. Spiller på tvers. Og litt frem. Og litt tilbake.
    9'
    Grealish legges ned, men Aston Villa får fordel av ballen. Før de spiller ut.
    10'
    Gult kort til Leeds United
    Pascal Struijk
    Kommer altfor sent på en takling av Bamford. Soleklart gult.
    11'
    Leeds kommer igjen. Men pasningen inn foran mål er for dårlig. Men de får ballen igjen, og Moreno får en kjempemulighet fra 4-5 meter. Det var nære scoring.
    13'
    Barkley kommer til skudd. Men det er ikke godt nok. Men det var en særs god mulighet
    17'
    Harrison forsøker å spille opp på venstresiden, men der er det ingen Leeds-spillere.
    19'
    Så spiller Leeds en fullstendig mårna pasning innover mot eget mål. Men de får ryddet opp.
    20'
    Leeds skal bytte en spiller.
    21'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Jamie Shackleton
    Ut: Pascal Struijk
    21'
    Leeds frem igjen. Nordirske Dallas kommer til skudd, det er tungt, men ikke godt nok.
    24'
    Ayling falt klønete etter å ha tråkket på ballen. Det syns produser var særs morsomt. Mange repriser.
    25'
    Å du store tid, redning på strek av Leeds. Og da snakker vi på millimeteren tidsnok. Grealish skjøt, Ayling reddet på strek. Du verden!
    27'
    Denne kampen lever (som de sier, litt merkelig uttrykk det, men føler det passer her). Masse morsomt spill. Men det hadde jo vært kjedelig med død kamp før det var spilt en halvtime. Men dette er gøy.
    28'
    Grealish er on fire. Rett og slett. På hugget.
    29'
    Grealish igjen, ned til Leeds-streken, forsøker å legge igjen ballen, men der er det ingen Aston Villa-spillere.
    31'
    Leeds nå. Harrison til Bamford. Hjørnespark.
    32'
    Leeds slår. Den er fin foran mål, men Aston Villa slo Bamford i luften der.
    32'
    Hjemmelaget frem nå, Grealish (igjen) spiller Watkins, men i feltet blir det for trangt.
    34'
    Leeds med corner. Martinez er oppe og plukker ned den.
    36'
    Leeds tar innkast og spiller opp. Brytes. Grealish til Watkins. Men Ayling er på jobb.
    38'
    Watkins og Aston Villa får frispark etter at innbytter Shackleton er altfor sen inn i den duellen. Frisparket ender i ingenting.
    42'
    Grealish i baken. Snubler han eller blir han felt av Costa? Det sjekkes på VAR. Ingen straffe.
    43'
    Leeds kontrer. Kjempesjanse for Bamford. Høyt tempo. Harrison til Bamford. Nesten der. Veldig nesten.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Leeds med frispark fra cirka 30 meter. Vipper den opp, men der har Aston Villa kontroll.
    45'+2
    Hjemmelaget tar avspark.
    46'
    Innlegg fra Leeds, rett i keeperhanskene på Martinez.
    47'
    Leeds igjen, Harrison går og går, kommer til avslutning. Skyter lavt. Godt forsøk, men rett på Martinez som er kjapt nede.
    47'
    Leeds frem igjen. Mot Harrison. Det ble ikke noe.
    49'
    Leeds til avslutning, men der står Barkley og blokker det.
    50'
    Aston Villa med frispark på ca 30 meter. Slår til Grealish, han får lagt inn, men den går ut.
    51'
    Grealish er enorm!!! Rett og slett. Drar seg forbi hele forsvaret til Leeds etter å ha tatt med seg ballen fra midtbanen. Men han kommer litt for langt til siden. Får corner.
    53'
    Aston Villa med corner. Konsa avslutter, og Meslier leverer en spillvill redning.
    54'
    Gult kort til Aston Villa
    Tyrone Mings
    55'
    Mål for Leeds United!
    Aston Villa 0 - 1 Leeds United
    Mål: Patrick Bamford
    Målgivende: Rodrigo Moreno
    Moreno vrir spillet, Leeds stormer i angrep. Moreno får ballen tilbake og finner Bamford. Han setter kontringen lekkert i mål fra kloss hold.
    55'
    Denne fotballkampen er ikke noe dårlig oppspill til helg. God underholdning. Artig.
    58'
    Barkley litt ivrig og gir gjestene frispark fra ca 18 meter. Litt skrått. Treffer nesten Costa.
    59'
    Så ble det litt ampert da Klich felte Grealish.
    60'
    Leeds med hjørnespark. Det header Konsa ut. Men Leeds fortsetter. Ender med en styring, men ballen går utenfor fra Koch.
    63'
    Bamford nede. Holder seg til ankelen/leggen. Mings forsøker å dra ham opp. Aggressiv Mings der.
    64'
    VAR sjekker. Det er ikke straffe. Men Bamford fikk en vridning i ankelen der. Ikke rart det gjør vondt.
    65'
    Leeds er gode nå. Skikkelig gode.
    66'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Bertrand Traore
    Ut: Trezeguet
    67'
    Aston Villa 0 - 2 Leeds United
    Målgivende: Mateusz Klich
    Klich spiller Bamford. Han tar ballen, bytter fot, lader skuddfoten, klinker til med venstre - i krysset. Du verden. Gikk visst bra med den ankelen.
    67'
    Jack Grealish
    Ikke enig i det gule kortet Grealish. Lett å se hva han sa til dommeren: F****k off!
    70'
    Aston Villa 0 - 3 Leeds United
    Målgivende: Helder Costa
    Leeds stormer frem. Helder Costa spiller vegg. Nydelig og utsøkt. Finner Bamford, som limer ballen i mål på tredje touch fra 7-8 meter. Hat trick.