Crespi90'+3
1-0
    Angelos Angelakis signaliserer et frispark til Panaitolikos på egen banehalvdel.
    2'
    Angelos Angelakis signaliserer et frispark til Panaitolikos.
    4'
    David Carmona
    David Carmona (Asteras Tripolis) avanserer forover på Theodoros Kolokotronis Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    Panaitolikos, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Panaitolikos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til Panaitolikos på halvdelen til Asteras Tripolis.
    7'
    Fabien Antunes
    Fabien Antunes (Panaitolikos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Frispark for Panaitolikos på egen banehalvdel.
    12'
    Angelos Angelakis tildeler Asteras Tripolis en corner. Adrien Riera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    14'
    Walter Iglesias
    Asteras Tripolis angriper i Tripoli. Walter Iglesias avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    15'
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Helder Barbosa
    Målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium! Helder Barbosa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Giorgos Kanellopoulos
    Giorgos Kanellopoulos (Asteras Tripolis) mottar sitt første gule kort for dagen på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    24'
    Frispark Panaitolikos.
    24'
    Nikos Vergos
    Nikos Vergos (Panaitolikos) avanserer forover på Theodoros Kolokotronis Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    Helder Barbosa (Panaitolikos) slår en corner fra venstre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    28'
    Kan Asteras Tripolis utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    29'
    Deybi Flores
    Sjanse til Panaitolikos! Deybi Flores er nær ved å score, men keeper redder.
    30'
    30'
    31'
    Derek Austin Cornelius
    Derek Cornelius (Panaitolikos) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men klarer ikke å score.
    33'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Asteras Tripolis angriper i Tripoli, men blir avblåst for offside.
    34'
    I Tripoli slår Helder Barbosa en corner fra venstre.
    35'
    36'
    Angelos Angelakis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis like utenfor Panaitolikos-området.
    36'
    Gult kort til Panaitolikos
    Nikos Vergos (Panaitolikos) får et gult kort av dommer Angelos Angelakis.
    37'
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tripoli fordi Jonathan Morsay får behandling for en skade på banen.
    40'
    Alexandros Malis
    Panaitolikos angriper og Alexandros Malis får avsluttet. Headingen treffer ikke Asteras Tripolis-målet.
    40'
    Tilbake fra skade: Panaitolikos
    41'
    41'
    Spillet på Theodoros Kolokotronis Stadium er stoppet midlertidig fordi Jonathan Morsay ligger nede.
    42'
    Spillerbytte - Panaitolikos
    Inn: Nikos Karelis
    Ut: Jonathan Morsay
    Nikos Karelis (Panaitolikos) erstatter Jonathan Morsay som ser ut til å måtte forlate Theodoros Kolokotronis Stadium med en skade.
    42'
    42'
    45'
    Helder Barbosa (Panaitolikos) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    45'+1
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Juan Munafo
    Ut: Walter Iglesias
    Asteras Tripolis bytter ut Walter Iglesias med Juan Munafo. Dette er det første byttet som Milan Rastavac gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Crespi
    Ut: Sito
    Milan Rastavac (Asteras Tripolis) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Crespi erstatter Sito.
    46'
    Javier Mendoza vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    47'
    Frispark til Asteras Tripolis på halvdelen til Panaitolikos.
    48'
    48'
    Adrien Riera (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    49'
    50'
    En av Panaitolikoss spillere går i offside.
    52'
    53'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    54'
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    55'
    Javier Mendoza
    Målsjanse! Javier Mendoza (Panaitolikos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Angelos Angelakis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis.
    57'
    Spillet på Theodoros Kolokotronis Stadium er stoppet midlertidig fordi Derek Cornelius ligger nede.
    59'
    Inn: Diamantis Chouchoumis
    Ut: Derek Austin Cornelius
    Panaitolikos bytter ut Derek Cornelius som ikke ser ut til å kunne fortsette. Yannis Anastasiou blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Diamantis Chouchoumis.
    59'
    60'
    Adrien Riera (Asteras Tripolis) slår en corner fra høyre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    60'
    Jeronimo Barrales
    Jeronimo Barrales (Asteras Tripolis) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    60'
    60'
    61'
    61'
    62'
    64'
    Inn: Federico Alvarez
    Ut: Christos Tasoulis
    Asteras Tripolis gjør sitt andre bytte. Christos Tasoulis erstattes av Federico Alvarez.
    65'
    Inn: Leo Tilica
    Ut: Adrien Riera
    Milan Rastavac gjør dagens tredje bytte i Tripoli, når han tar ut Adrien Riera og setter inn Leo Tilica.
    65'
    67'
    I Tripoli slår Crespi en corner fra høyre.
    70'
    Nikos Karelis
    Målsjanse til Panaitolikos! Nikos Karelis treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    Kevin Soni
    Kevin Soni (Asteras Tripolis) pådrar seg et gult kort.
    71'
    71'
    72'
    73'
    Panaitolikos må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Asteras Tripolis.
    75'
    Panaitolikos fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    77'
    Leo Tilica
    Leo Tilica (Asteras Tripolis) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    79'
    80'
    Pichu Atienza
    Pichu Atienza (Asteras Tripolis) header utenfor.
    81'
    Crespi
    Asteras Tripolis angriper på Theodoros Kolokotronis Stadium, men Crespi header utenfor.
    82'
    86'
    86'
    Inn: Asier Benito
    Ut: Giorgos Kanellopoulos
    Asteras Tripolis bytter ut Giorgos Kanellopoulos med Asier Benito. Dette er det femte byttet som Milan Rastavac gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Angelos Tsingaras
    Ut: Javier Mendoza
    Bytte for Panaitolikos. Angelos Tsingaras kommer inn for Javier Mendoza på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    87'
    En av Asteras Tripoliss spillere blir avblåst for offside.
    87'
    Federico Alvarez (Asteras Tripolis) slår en corner fra venstre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    89'
    I Tripoli slår Federico Alvarez en corner fra venstre.
    90'
    Mål for Asteras Tripolis!
    Asteras Tripolis 1 - 0 Panaitolikos
    Mål: Crespi
    Crespi dundrer ballen i mål og Asteras Tripolis tar ledelsen 1-0 på Theodoros Kolokotronis Stadium.