Konstantinos Katoikos signaliserer et frispark til Apollon Smyrnis.
    1'
    Abiola Dauda
    Apollon Smyrnis angriper i Tripoli. Abiola Dauda fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Konstantinos Katoikos signaliserer et frispark til Apollon Smyrnis på egen banehalvdel.
    8'
    Fatjon Antoni
    Apollon Smyrnis avanserer forover i Tripoli. Fatjon Antoni avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Frispark til Apollon Smyrnis på halvdelen til Asteras Tripolis.
    13'
    Adrien Riera
    Målsjanse til Asteras Tripolis! Adrien Riera treffer mål, men keeper redder.
    17'
    Apollon Smyrnis, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Athanasios Michopoulos (Asteras Tripolis) slår en corner fra høyre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    18'
    Sito
    Asteras Tripolis avanserer forover i Tripoli. Sito avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    I Tripoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Konstantinos Katoikos tildeler Apollon Smyrnis en corner. Nicolas Martinez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Abiola Dauda (Apollon Smyrnis) kommer seg fri på Theodoros Kolokotronis Stadium, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Athanasios Michopoulos (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    23'
    Pichu Atienza
    Asteras Tripolis angriper på Theodoros Kolokotronis Stadium. Pichu Atienza header utenfor.
    24'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    28'
    Apollon Smyrnis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til Apollon Smyrnis
    Dimos Baxevanidis
    Dimos Baxevanidis (Apollon Smyrnis) mottar sitt første gule kort for dagen på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    34'
    Frispark Asteras Tripolis.
    34'
    Frispark for Apollon Smyrnis på egen banehalvdel.
    35'
    I Tripoli slår Nicolas Martinez en corner fra venstre.
    38'
    39'
    40'
    Asteras Tripolis avanserer forover i Tripoli. Adrien Riera avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    43'
    Konstantinos Katoikos signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    44'
    Vasilis Vitlis
    Vasilis Vitlis (Apollon Smyrnis) får et gult kort av dommer Konstantinos Katoikos.
    44'
    46'
    47'
    Spillet på Theodoros Kolokotronis Stadium er stoppet midlertidig fordi Giorgos Kanellopoulos ligger nede.
    48'
    Tilbake fra skade: Asteras Tripolis
    48'
    Mål for Asteras Tripolis!
    Asteras Tripolis 1 - 0 Apollon Smyrnis
    Mål: Jeronimo Barrales
    Målgivende: Federico Alvarez
    Jeronimo Barrales setter ballen i nettet og Asteras Tripolis leder nå 1-0. Federico Alvarez var nest sist på ballen.
    49'
    Målet sjekkes av VAR
    49'
    Målet blir stående
    50'
    Sjanse! Asteras Tripolis avanserer forover, men Adrien Riera avslutter utenfor.
    52'
    Frispark til Asteras Tripolis på halvdelen til Apollon Smyrnis.
    54'
    Konstantinos Katoikos tildeler Asteras Tripolis en corner. Athanasios Michopoulos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    I Tripoli slår Adrien Riera en corner fra venstre.
    56'
    Athanasios Michopoulos
    Målsjanse! Athanasios Michopoulos (Asteras Tripolis) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Spillerbytte - Apollon Smyrnis
    Inn: Manolis Kragiopoulos
    Ut: Fabry Castro
    Bytte for Apollon Smyrnis. Manolis Kragiopoulos kommer inn for Fabry Castro på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    60'
    Inn: Sotiris Tsiloulis
    Ut: Nicolas Martinez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Apollon Smyrnis. Inn kommer Sotiris Tsiloulis, mens Nicolas Martinez tar plass på benken.
    60'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Crespi
    Ut: Athanasios Michopoulos
    Asteras Tripolis gjør sitt første bytte. Athanasios Michopoulos erstattes av Crespi.
    61'
    Inn: Walter Iglesias
    Ut: Giorgos Kanellopoulos
    Det virker som Giorgos Kanellopoulos ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Walter Iglesias.
    61'
    Manolis Kragiopoulos
    Apollon Smyrnis avanserer forover i Tripoli. Manolis Kragiopoulos avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    Inn: Pepe Castano
    Ut: Pichu Atienza
    Pichu Atienza (Asteras Tripolis) erstattes av Pepe Castano.
    65'
    66'
    Manolis Kragiopoulos (Apollon Smyrnis) slår en corner fra venstre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    67'
    67'
    68'
    Mål for Apollon Smyrnis!
    Asteras Tripolis 1 - 1 Apollon Smyrnis
    Mål: Sotiris Tsiloulis
    Målgivende: Dimos Baxevanidis
    Sotiris Tsiloulis scorer og utligningen er et faktum på Theodoros Kolokotronis Stadium. 1-1. Det er en fin assist fra Dimos Baxevanidis.
    69'
    I Tripoli slår Federico Alvarez en corner fra venstre.
    71'
    Georgios Antzoulas
    Asteras Tripolis angriper og Georgios Antzoulas får avsluttet. Headingen treffer ikke Apollon Smyrnis-målet.
    72'
    Abiola Dauda (Apollon Smyrnis) kommer til en målsjanse på Theodoros Kolokotronis Stadium, men klarer ikke å score.
    72'
    Asteras Tripolis 2 - 1 Apollon Smyrnis
    Mål: Walter Iglesias
    I Tripoli tar Asteras Tripolis ledelsen 2-1 etter et mål av Walter Iglesias.
    74'
    Apollon Smyrnis angriper på Theodoros Kolokotronis Stadium, men Abiola Dauda header utenfor.
    75'
    Inn: Jose Luis Valiente
    Ut: Juan Munafo
    Asteras Tripolis bytter ut Juan Munafo med Jose Luis Valiente. Dette er det femte byttet som Milan Rastavac gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Kevin Soni
    Ut: Sito
    Sito (Asteras Tripolis) erstattes av Kevin Soni.
    80'
    Inn: Jordy Tutuarima
    Ut: Vasilis Vitlis
    Babis Tennes (Apollon Smyrnis) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jordy Tutuarima erstatter Vasilis Vitlis.
    81'
    82'
    Apollon Smyrnis fosser fremover, men Konstantinos Katoikos blåser for offside på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    85'
    Kevin Soni
    Asteras Tripolis angriper i Tripoli. Kevin Soni fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Kevin Soni (Asteras Tripolis) slår en corner fra venstre side på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    87'
    Inn: Giorgos Papageorgiou
    Ut: Vykintas Slivka
    Bytte for Apollon Smyrnis. Giorgos Papageorgiou kommer inn for Vykintas Slivka på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    88'
    Inn: Alexandros Doumas
    Ut: Dimos Baxevanidis
    Dimos Baxevanidis (Apollon Smyrnis) erstattes av Alexandros Doumas.
    88'
    Manolis Kragiopoulos (Apollon Smyrnis) løfter inn en corner fra høyre på Theodoros Kolokotronis Stadium.
    90'
    Asteras Tripolis 2 - 2 Apollon Smyrnis
    Mål: Abiola Dauda
    Mål! Abiola Dauda utligner til 2-2.
    90'
    Asteras Tripolis fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+2
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+2
    Konstantinos Katoikos signaliserer et frispark til Asteras Tripolis.
    90'+3
    Frispark Apollon Smyrnis.
    90'+4
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'+7
    Rødt kort!
    Spilleren får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'+7
    Rødt kort til Asteras Tripolis
    Walter Iglesias
    Walter Iglesias sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Asteras Tripolis må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.