Målsjanse! Mahir Emreli (Aserbajdsjan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Spillet på Baku Olympic Stadium er stoppet midlertidig fordi Maksim Medvedev ligger nede.
    8'
    Maksim Medvedev er på beina igjen og fortsetter kampen på Baku Olympic Stadium.
    9'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til Luxembourg på egen banehalvdel.
    9'
    Det blir farlig! Frispark for Luxembourg er nær straffområde.
    11'
    Frispark til Luxembourg på halvdelen til Aserbajdsjan.
    18'
    Danel Sinani
    Danel Sinani (Luxembourg) avanserer forover på Baku Olympic Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    19'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til Luxembourg.
    21'
    Rødt kort til Aserbajdsjan
    Tellur Mutallimov
    Rødt kort! Tellur Mutallimov (Aserbajdsjan) blir utvist.
    21'
    I Baku har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Olivier Thill vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Olivier Thill er tilbake i kampen igjen.
    23'
    Yvandro Borges Sanches
    Luxembourg avanserer forover i Baku. Yvandro Borges Sanches avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Frispark for Aserbajdsjan på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark Luxembourg.
    29'
    Olivier Thill
    Luxembourg angriper i Baku. Olivier Thill fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    I Baku slår Emin Makhmudov en corner fra høyre.
    36'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til Aserbajdsjan.
    40'
    Mahir Emreli (Aserbajdsjan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Hjørnespark til Luxembourg
    42'
    Christopher Martins
    Luxembourg angriper på Baku Olympic Stadium. Christopher Martins header utenfor.
    43'
    44'
    44'
    Gult kort til Aserbajdsjan
    Dommer Manuel Schuttengruber viser Mahir Emreli (Aserbajdsjan) det gule kortet.
    44'
    Sjanse! Luxembourg avanserer forover, men Olivier Thill avslutter utenfor.
    45'
    Azer Salahli
    Dommer Manuel Schuttengruber gir Azer Salahli (Aserbajdsjan) et gult kort.
    45'+1
    Danel Sinani (Luxembourg) kommer seg fri på Baku Olympic Stadium, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Aserbajdsjan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Gult kort til Luxembourg
    Dirk Carlson
    Dirk Carlson (Luxembourg) får et gult kort av dommer Manuel Schuttengruber.
    48'
    Frispark Aserbajdsjan.
    48'
    Christopher Martins (Luxembourg) kommer til en målsjanse på Baku Olympic Stadium, men klarer ikke å score.
    49'
    Luxembourg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Aserbajdsjan.
    50'
    Luxembourg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Olivier Thill (Luxembourg) løfter inn en corner fra høyre på Baku Olympic Stadium.
    54'
    Luxembourg angriper, men avslutningen til Yvandro Borges Sanches går utenfor.
    54'
    56'
    Spillerbytte - Luxembourg
    Inn: Maurice Deville
    Ut: Yvandro Borges Sanches
    Luxembourg bytter ut Yvandro Borges Sanches med Maurice Deville.
    57'
    Sjanse! Luxembourg avanserer forover, men Christopher Martins avslutter utenfor.
    58'
    Luxembourg angriper. Olivier Thill får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    Manuel Schuttengruber tildeler Luxembourg en corner. Danel Sinani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Målsjanse! Christopher Martins (Luxembourg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Maxime Chanot
    Luxembourg angriper, men avslutningen til Maxime Chanot går utenfor.
    62'
    Sjanse i Baku! Christopher Martins (Luxembourg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    Danel Sinani (Luxembourg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Emin Makhmudov
    Emin Makhmudov (Aserbajdsjan) kommer seg fri på Baku Olympic Stadium, men avslutningen går utenfor.
    66'
    Mål for Luxembourg!
    Aserbajdsjan 0 - 1 Luxembourg
    Mål: Gerson Rodrigues
    Mål! Gerson Rodrigues gir Luxembourg en 0-1 ledelse.
    67'
    Spillerbytte - Aserbajdsjan
    Inn: Rustam Ahmedzadeh
    Ut: Philip Ozobic
    Gianni De Biasi (Aserbajdsjan) gjør sitt første bytte for dagen. Rustam Ahmedzadeh erstatter Philip Ozobic.
    68'
    Inn: Renat Dadashov
    Ut: Ramil Sheydayev
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aserbajdsjan. Inn kommer Renat Dadashov, mens Ramil Sheydayev tar plass på benken.
    69'
    69'
    Rustam Ahmedzadeh
    Aserbajdsjan angriper i Baku. Rustam Ahmedzadeh avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    Luxembourg, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Inn: Sebastien Thill
    Ut: Danel Sinani
    Luxembourg gjør sitt andre bytte. Danel Sinani erstattes av Sebastien Thill.
    72'
    Inn: Florian Bohnert
    Ut: Laurent Jans
    Luxembourg bytter ut Laurent Jans med Florian Bohnert. Dette er det tredje byttet som Luc Holtz gjør i dagens kamp.
    73'
    Manuel Schuttengruber signaliserer et frispark til Luxembourg like utenfor Aserbajdsjan-området.
    74'
    75'
    76'
    77'
    Aserbajdsjan 0 - 2 Luxembourg
    Mål: Sebastien Thill
    Målgivende: Gerson Rodrigues
    Sebastien Thill setter ballen i mål og øker Luxembourgs ledelse til 0-2 i Baku. Flott spill fra Gerson Rodrigues før målet.
    78'
    I Baku slår Emin Makhmudov en corner fra venstre.
    82'
    Mål for Aserbajdsjan!
    Aserbajdsjan 1 - 2 Luxembourg
    Mål: Azer Salahli
    Målgivende: Emin Makhmudov
    Azer Salahli holder Aserbajdsjan inne i matchen ved a heade inn 1-2. Emin Makhmudov sto for den målgivende pasningen.
    82'
    Målet til Aserbajdsjan sjekkes av VAR
    83'
    Inn: Namik Alaskarov
    Ut: Mahir Emreli
    Gianni De Biasi gjør dagens tredje bytte i Baku, når han tar ut Mahir Emreli og setter inn Namik Alaskarov.
    86'
    Inn: Araz Abdullayev
    Ut: Azer Salahli
    Bytte for Aserbajdsjan. Araz Abdullayev kommer inn for Azer Salahli på Baku Olympic Stadium.
    86'
    Målet til Aserbajdsjan blir stående
    86'
    87'
    Inn: Mathias Olesen
    Ut: Olivier Thill
    Luc Holtz (Luxembourg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mathias Olesen erstatter Olivier Thill.
    88'
    89'
    90'
    Emin Makhmudov (Aserbajdsjan) mottar sitt første gule kort for dagen på Baku Olympic Stadium.
    90'
    Aserbajdsjan 1 - 3 Luxembourg
    Målgivende: Christopher Martins
    Gerson Rodrigues øker Luxembourgs ledelse til 1-3! Christopher Martins var nest sist på ballen.
    90'+1
    Araz Abdullayev
    Aserbajdsjan angriper i Baku. Araz Abdullayev fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+3
    90'+4
    90'+5
    90'+5
    Maksim Medvedev
    Maksim Medvedev (Aserbajdsjan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.