5-0
5 458
1 391

Ble dekket av Fredrik Schjesvold

Hei, og hjertelig velkommen til denne lettere sporadiske livedekningen av årets siste Premier League-runde! Undertegnede har ansvar for flere kamper, så jeg skal få hjelp av den eminente VG Live-roboten.
    Martin Ødegaard starter oppgjøret for Arsenal.
    VG Live svarer
    Adam Palany
    Skal Arsenal bruke sine nye drakter?
    Jeg tror det! Disse gullstripene er vel splitter nye.
    Nesten kun heder og ære det spilles om. Men Wolverhampton kan jo gå forbi Chelsea i dag med maks uttelling. Det er jo noe, men det blir vanskelig. Da må de slå Arsenal borte.
    Hvor mange målpoeng får vi fra Martin Ødegaard i dag?
    Antall stemmer: 901
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    I London slår Leandro Trossard en corner fra venstre.
    2'
    Andre Marriner signaliserer et frispark til Arsenal FC på egen banehalvdel.
    3'
    4'
    Kan Wolverhampton Wanderers FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    5'
    Hugo Bueno (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra venstre side på Emirates Stadium.
    6'
    Hugo Bueno (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra venstre på Emirates Stadium.
    10'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 0 Wolverhampton
    Mål: Granit Xhaka
    Målgivende: Gabriel Jesus
    1-0! Jesus leker seg på høyresiden og legger inn i sekstenmeteren. Der er blant andre Xhaka som header inn en ledelse til vertene.
    11'
    Arsenal 2 - 0 Wolverhampton
    TOMÅLSSCORER! Saka skjærer innover før han finner Ødegaard. Nordmannen flikker med hælen via en Wolves-forsvarer før ballen lander perfekt hos Xhaka. Han får en «enkel» jobb med å sørge for 2-0.
    14'
    Frispark Arsenal FC.
    22'
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    23'
    Arsenal FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Wolverhampton Wanderers FC.
    24'
    Nathan Collins
    Nathan Collins (Wolverhampton Wanderers FC) prøver å heade ballen i mål på Emirates Stadium, men mislykkes.
    25'
    Arsenal, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Arsenal 3 - 0 Wolverhampton
    Mål: Bukayo Saka
    Målgivende: Leandro Trossard
    STRÅLENDE ARSENAL-SPILL! Ødegaard, Partey og Trossard kombinerer flott før sistnevne gir ballen videre til Saka, som finter vekk en forsvarer - før han scorer Arsenals tredje for dagen. Foto: Pa Photos.
    27'
    Bukayo Saka (Arsenal FC) vinkes av for offside i London.
    30'
    Granit Xhaka
    Arsenal FC angriper, men avslutningen til Granit Xhaka går utenfor.
    32'
    Andre Marriner signaliserer et frispark til Arsenal FC like utenfor Wolverhampton Wanderers FC-området.
    39'
    45'+1
    Det er pause på Emirates.
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Rayan Ait-Nouri
    Ut: Hugo Bueno
    Julen Lopetegui (Wolverhampton Wanderers FC) gjør sitt første bytte for dagen. Rayan Ait-Nouri erstatter Hugo Bueno.
    46'
    Inn: Ruben Neves
    Ut: Matheus Nunes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Inn kommer Ruben Neves, mens Matheus Nunes tar plass på benken.
    46'
    Frispark i en god posisjon for Arsenal FC!
    46'
    Noen av oppdateringene kan se veldig tamme ut i dag. Det er fordi jeg får hjelp av VG Live-roboten. Jeg griper inn på høydepunktene og svarer på deres spørsmål!
    46'
    Bukayo Saka ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    47'
    Arsenal FC slipper å klare seg uten Bukayo Saka som kommer tilbake på banen i London.
    48'
    Andre Marriner tildeler Arsenal FC en corner. Bukayo Saka sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Bukayo Saka (Arsenal FC) løfter inn en corner fra høyre på Emirates Stadium.
    52'
    Målet til Arsenal sjekkes av VAR
    53'
    Målet til Arsenal blir annullert
    Målet til Arsenal annulleres for det som ser ut som en forseelse på Jose Sa! Det var Partey som scoret etter at en retur havnet i fanget på corner, men det blåses frispark imot Arsenal. Fremdeles 3-0.
    53'
    54'
    Frispark for Arsenal FC på egen banehalvdel.
    55'
    Arsenal 4 - 0 Wolverhampton
    Mål: Gabriel Jesus
    INGEN TVIL DENNE GANGEN! Trossard koser seg med Semedo på siden før han legger inn til en umarkert Gabriel Jesus, som stanger inn 4-0. Foto: Reuters.
    58'
    Saka har fått seg en trøkk.
    59'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Reiss Nelson
    Ut: Bukayo Saka
    Saka går av banen. Det ser ut som det går greit med ham. Inn kommer Nelson.
    60'
    .
    60'
    Andre Marriner signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    61'
    Martin Ødegaard
    Sjanse i London! Martin Ødegaard (Arsenal FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    Wolverhampton, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Arsenal FC angriper, men Andre Marriner blåser for offside.
    66'
    Leandro Trossard
    Målsjanse på Emirates Stadium! Leandro Trossard fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    67'
    67'
    Inn: Toti Gomes
    Ut: Max Kilman
    Julen Lopetegui gjør dagens tredje bytte i London, når han tar ut Max Kilman og setter inn Toti Gomes.
    68'
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Hwang Hee-chan
    Hwang Hee-chan (Wolverhampton Wanderers FC) erstattes av Boubacar Traore.
    68'
    Martin Ødegaard (Arsenal FC) slår en corner fra venstre side på Emirates Stadium.
    68'
    Andre Marriner tildeler Arsenal FC en corner. Martin Ødegaard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    72'
    I London slår Ruben Neves en corner fra venstre.
    74'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    Inn: Fabio Vieira
    Ut: Granit Xhaka
    Arsenal FC gjør sitt andre bytte. Granit Xhaka erstattes av Fabio Vieira. Foto: Reuters.
    75'
    Inn: Emile Smith-Rowe
    Ut: Martin Ødegaard
    Da har Ødegaard spilt sine siste PL-minutter for sesongen. For en sesong!
    75'
    Andre Marriner tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Ruben Neves sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Skudd utenfor mål, Wolverhampton
    76'
    Reiss Nelson (Arsenal FC) løfter inn en corner fra høyre på Emirates Stadium.
    78'
    Arsenal 5 - 0 Wolverhampton
    Mål: Jakub Kiwior
    Målgivende: Emile Smith-Rowe
    CORNER ER MÅL! Etter mye klabb og babb sender Kiwior Arsenal opp i en 5-0-ledelse. Foto: Reuters.
    78'
    Inn: Kieran Tierney
    Ut: Jakub Kiwior
    Arsenal FC bytter ut Jakub Kiwior med Kieran Tierney.
    79'
    Inn: Edward Nketiah
    Ut: Leandro Trossard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Arsenal FC. Inn kommer Edward Nketiah, mens Leandro Trossard tar plass på benken.
    80'
    I London slår Reiss Nelson en corner fra venstre.
    81'
    Arsenal FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Edward Nketiah
    Edward Nketiah (Arsenal FC) kommer seg fri på Emirates Stadium, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Inn: Joseph Hodge
    Ut: Joao Gomes
    Bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Joseph Hodge kommer inn for Joao Gomes på Emirates Stadium.
    85'
    Jorginho
    Målsjanse! Jorginho (Arsenal FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Cato
    Hvem har senderettighetene til Premier League neste år?
    De samme som i år. Viaplay.
    90'
    Det er lagt til fire minutter.
    90'+1
    Frispark til Arsenal FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    90'+2
    Jorginho (Arsenal FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Emirates Stadium.
    90'+2
    Jorginho ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.