Arsenal (3-4-3) Leno - Holding, Gabriel, Tierney - Maitland-Niles, Elneny, Ceballos, Saka - Pepe, Nketiah, Aubameyang
    Benk: Runarsson, Cedric, Luiz, Mustafi, Willock, Willian, Lacazette
    Southampton (4-2-2-2): McCarthy - Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand - Romeu, Ward-Prowse - Armstrong, Walcott - Ings, Adams
    Benk: Forster, Stephens, Diallo, Salisu, Djenepo, Redmond, N’Lundulu
    Southampton sparker i gang matchen på The Emirates.
    1'
    Che Adams banker til på halvvolley fra rundt 35 meter. Et godt stykke til side for mål.
    2'
    Ralph Hasenhüttl ser kampklar ut med et innbitt ansiktsuttrykk og capsen on fleek.
    2'
    Holding med en flott crosser til Saka. Han utfordrer og legger inn, men Kyle Walker-Peters stopper den.
    3'
    Saka tar telling. Holder seg til kneet etter en slags kollisjon med Che Adams.
    4'
    Ward-Prowse løfter inn fra høyre. Heades unna.
    7'
    Walcott forsøker å legge igjen til Ings. Dani Ceballos kommer til unnsetning.
    8'
    Southampton har hatt ballen klart mest de første ti minuttene.
    11'
    Southampton får en ny dødball i farlig innleggsposisjon. James Ward-Prowse tar oppstilling.
    15'
    Arsenal slapp inn mål på defensiv dødball for første gang denne sesongen i forrige kamp mot Burnley.
    15'
    Her får de ballen unna. Bernd Leno må rygge litt for å bokse den vekk.
    15'
    Nketiah prøver å plassere ballen i det lengste hjørnet. McCarthy ligger der og redder den ganske enkelt.
    16'
    Keeperen noterer seg i det minste for en redning.
    17'
    Mål for Southampton!
    Arsenal 0 - 1 Southampton
    Mål: Theo Walcott
    Målgivende: Che Adams
    DET MÅTTE JO BLI HAM! Høyrekanten springer gjennom etter en fin stikker fra Che Adams. Spissen vender opp etter å ha blitt spilt opp av Jannik Vestergaard. I bakrom finner han Walcott, som vipper ballen lekkert forbi Bernd Leno!
    18'
    Man pleier jo ofte å si «mot gamle lagkamerater», men er ikke mange igjen. Det kan jo være en fin quiz for de som ser på kampen.
    20'
    Walcott drar seg rundt på høyrekanten og slår inn. Blokkeres til corner.
    23'
    Hjørnespark til Southampton
    23'
    Blir ufarlig.
    24'
    Southampton fortsetter å presse på her.
    26'
    Gult kort til Southampton
    Jan Bednarek
    26'
    Fint Arsenal-angrep! Først i blokka fra Pépé, deretter skyter Ceballos over.
    29'
    Man skulle ikke tro at det i utgangspunktet var Arsenal som skulle vært et såkalt «topp fire-lag».
    32'
    Ryan Bertrand
    33'
    Ceballos i bakken, men dommer Tierney ikke interessert i å dele ut noe straffespark.
    37'
    God sjanse for gjestene! Nesten så Bednarek scorer selvmål, men strålende reddet av McCarthy.
    38'
    Hjørnespark til Arsenal
    39'
    Ballen havner i klypene til McCarthy. Denne gangen er det Pépé som avslutter, men Southampton-keeperen holder buret rent.
    43'
    Gult kort til Arsenal
    Dani Ceballos
    44'
    Lagt til to minutter.
    45'
    Ings prøver seg dra distanse. Går et stykke over.
    45'+2
    Paul Tierney blåser i fløyta.
    45'+3
    Andre omgang er i gang.
    46'
    Arsenal angriper, men Southampton får stoppet dem i siste liten.
    48'
    Arsenal står med to ligamål på de siste syv kampene før dette oppgjøret. Hjemme mot Wolves (1-2-tap) og borte mot Manchester United (1-0-seier).
    49'
    Arsenals målløse kamper: 0-1 mot Leicester hjemme, 0-3 mot Aston Villa hjemme, 0-0 mot Leeds borte, 0-2 mot Tottenham borte, 0-1 mot Burnley hjemme.
    50'
    Ganske utrolig om de går målløse av banen her og står med to mål på åtte kamper i Premier League.
    51'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 1 Southampton
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Edward Nketiah
    Så utligner Aubameyang! Det går troll i ord! Saka setter fart og Nketiah flikker gjennom til Aubameyang, som plasserer den i det lengste hjørnet.
    52'
    Hasenhüttl stadig mer innbitt under capsen nå.
    55'
    Adams! Banker til fra 20 meter. Leno holder den!
    58'
    Gabriel Magalhaes
    58'
    58'
    Gabriel klarerer.
    60'
    Saka skyter med høyrefoten. McCarthy slår den til corner.
    61'
    61'
    Andre gule kort til Arsenal
    Arsenal blir redusert til ti mann! Walcott vender opp og setter fart, men blir stoppet av midtstopperen. To gule kort på fire minutter.
    62'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Nathan Redmond
    Ut: Theo Walcott
    63'
    Inn: Moussa Djenepo
    Ut: Stuart Armstrong
    63'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: David Luiz
    Ut: Edward Nketiah
    65'
    Inn: Joseph Willock
    Ut: Dani Ceballos
    67'
    Kjempesjanse for Southampton! Et strålende gjennomspill fra Oriol Romeu avsluttes av Nathan Redmond, som treffer tverrliggeren!
    70'
    Det røde kortet til Arsenal var det syvende under Mikel Arteta.
    71'
    Maitland-Niles gjør en god jobb, men roter bort ballen.
    74'
    Det er nesten provoserende å se på hvor lite trøkk det er i Arsenal nå.
    76'
    Ings banker ballen inn til Adams, som misser på mottaket - og skriker ut i frustrasjon.
    77'
    God sjanse for Ward-Prowse! Genepo finner engelskmannen i god posisjon, men Holding blokkerer mesterlig.
    79'
    Romeu får frispark på midtbanen.
    79'
    Pepe forsøker å ta seg forbi Vestergaard, men blir effektivt stoppet av dansken.
    80'
    Djenepo drar seg ned mot dødlinja! Men han får ikke ballen inn foran mål.
    82'
    Willock danser forbi to mann og skaffer frispark.
    83'
    Danny Ings
    83'
    Pepe fyrer av fra distanse, men den går over og utenfor.
    85'
    Inn: Cedric Soares
    Ut: Nicolas Pepe
    Nå tenker jeg det snur for Arsenal.
    85'
    Redmond drar seg inn og fyrer av! Men ballen går like utenfor kryss-stanga.
    87'
    Djenepo blir løpt over ende i Arsenal-feltet! Men spillet går videre. Der lever Arsenal farlig.
    89'
    Saka forårsakaer corner for gjestene.
    90'
    Holding får frispark i feltet.
    90'
    Fire minutter lagt til.
    90'+1
    Tierney vinner frispark.
    90'+1
    FOR EN HEADING AV HOLDING! Han banker ballen i tverrliggeren med hodet etter frispark. Så uheldig!