Ble dekket av Jostein Magnussen

Slik starter Arsenal: Cech - Sokratis, Koscielny, Monreal - Maitland-Niles, Torreira, Ramsey, Kolasinac - Özil - Lacasette, Aubameyang.
    Napolis start-11`er: Meret - Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Mario Rui - Callejon, Allan, Fabian Ruiz, Zielinski - Insigne, Mertens.
    Arsenals europacup-statistikk hjemme er imponerende. Bare ett tap på 17 kamper. Tapet kom for Östersund forrige sesong.
    Dommerteamet på Arsenal Stadium i kveld er spansk og ledes av Alberto Undiano Mallenco.
    Napoli-trener Carlo Ancelotti trente London-rival Chelsea mellom 2009 og 2011. Da hadde han nåværende Arsenal-keeper Carlo Ancelotti på sitt lag.
    36-årige Cech og Ancelotti hilste hjertelig på hverandre nå rett før start på vei ut på banen.
    Arsenal tar avspark. Vi er i gang.
    1'
    Arsenal får kampens første corner. Har hatt ballen siden kampen startet.
    2'
    Dommeren blåser frispark for Napoli innenfor 5-meteren.
    3'
    Napoli har nok med å forsvare seg her i starten.
    4'
    Aaron Ramsey er i det lekne hjørnet - med tunnel på Napoli-spiller på egen halvdel.
    6'
    Arsenal har ny corner. Sender opp forsvarerne. Nok en gang blåses det frispark mot Arsenal i feltet.
    7'
    Reprisen viser at det ikke var noe som helst.
    7'
    Dobbeltsjanse for Arsenal. Ramsey får et skudd blokkert. Returen blir også blokkert av en Napoli-forsvarer som kaster seg ned. Det er Koulibaly som ofrer seg.
    8'
    Napoli kontrer. Innlegget fra Zielinsky blir stoppet av Koscielny.
    12'
    Arsenal får corner. Koulibaly som slurver med en avklaring.
    13'
    Den blir det ingenting av - ikke blåser dommeren heller...
    14'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 0 Napoli
    Mål: Aaron Ramsey
    Målgivende: Ainsley Maitland-Niles
    Ja, vi nevnte en leken Ramsey. Her dukker han opp på et løp, blir servert og setter ballen i mål fra kort hold. Det er et aldeles nydelig Arsenal-angrep som starter med Lacazette på kanten. Maitland-Niles rekker såvidt å spille fri Ramsey som står helt alene.
    15'
    Nå er Arsenal gode! Etter flere pasninger og klikk-klakk prøver Ramsey å finne Aubameyang som faller veldig lett i straffefeltet.
    21'
    Arsenal veksler litt med å spille seg opp og slå langt.
    23'
    Callejon prøver seg med en frekkis fra langt hold. Cech er våken og rekker ned i korthjørnet.
    24'
    Arsenal 2 - 0 Napoli
    Mål: Lucas Torreira
    Lucas Torreira gjør jo alt selv. Lurer Ruiz med en Ronaldo-vending og skyter. Ballen går via Koulibaly og ballen endrer retning. Dermed er Meret fullstendig utspilt. Dette går litt for fort for Napoli-forsvaret, rett og slett.
    25'
    Aubameyang prøver seg på et tidlig skudd fra skrått hold. Blir for svakt, og keeper Meret rekker ned.
    27'
    Dries Mertens kommer seg løs på kant. Innlegget blir blokkert. Napoli får en corner.
    31'
    Den blir avklart. Arsenal kan begynne bakfra igjen.
    32'
    Arsenal kontrer. Aubameyang spiller fri Lacazette som bommer på ballen når han skal avslutte.
    34'
    Arsenal får innkast rett ved hjørneflagget.
    36'
    Özil felles. Arsenal får frispark. Skal ta det selv. Det ender med et Napoli-frispark etter noen kaotiske sekunder i Napoli-forsvaret.
    37'
    Aubameyang prøver skuddfoten etter et fint Arsenal-angrep. Skuddet redder keeper. Det blir en liten retur, men den rekker Meret å plukke selv.
    40'
    Aubameyang prøver å lobbe ballen i mål fra kort hold. Keeper holder seg på beina og tar den.
    42'
    Callejon kommer seg fri på kant. Legger ut i 45 grader. Insigne har ryggsekken på og skyter skyhøyt over. Nærmere har de ikke vært de første 45.
    45'
    Arsenal til pause akkompagnert av kraftig applaus - og det er så fortjent.
    Napoli må opp noen hakk hvis de skal få noe som helst ut av denne kampen.
    46'
    Gult kort til Napoli
    Elseid Hysaj
    Ber om kort når han sparker Lacazette i knehøyde. Dommeren står to meter unna.
    47'
    Napoli får corner etter en kontring og et godt timet løp.
    49'
    Arsenal får ryddet opp. Det blir kast.
    49'
    Napoli har startet langt bedre i denne omgangen. Nå gir de 3000 Napoli-tilhengerne også lyd fra seg.
    51'
    Napoli får ballen i mål. Men Insigne er et par meter offside.
    52'
    Napoli får en corner.
    53'
    Koulibaly prøver å gjøre det godt igjen i andre enden. Headingen får keeper Cech stusset over tverrligger. Ny corner.
    54'
    Nå dømmer dommeren frispark for en dytt i feltet. Den ser grei ut.
    54'
    Nå må Arsenal opp på hesten igjen. Napoli styrer det meste nå, faktisk.
    55'
    Misforståelse mellom Ramsey og Lacazette rett innenfor 16-meteren. Det kunne blitt noe.
    57'
    Aubameyang prøver et skudd med venstrefoten. Den blokkeres og det blir en corner.
    58'
    Ramsey kliner til med høyrefoten. God redning av Meret der fra 8-9 meters hold. Det blir en corner. Monreal får gå opp helt alene, men header like over.
    59'
    Mertens er på løp og blir spilt fri av Insigne. Han får såvidt stusset den ballen, men keeper Cech har kontroll.
    62'
    Arsenal skal gjøre et bytte.
    64'
    Mkhitaryan gjør seg klar.
    64'
    Iwobi skal også inn. Blir et dobbeltbytte dette. Noe må Emery gjøre, for Arsenal har mistet grepet på denne kampen.
    65'
    Corner til Napoli.
    65'
    Spillerbytte - Napoli
    Inn: Arkadiusz Milik
    Ut: Dries Mertens
    66'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Alex Iwobi
    Ut: Alexandre Lacazette
    67'
    Inn: Henrikh Mkhitaryan
    Ut: Mesut Ozil
    67'
    Dobbeltsjanse for Arsenal. Meret stopper alt. Maitland-Niles treffer ikke helt rent på den ballen, men Meret får slått ballen over. Corner til Arsenal.
    70'
    Ny stor mulighet for Napoli. Zelinski er på løp og er alene med Cech når han blir servert av Insigne. Han dytter ballen over Cech, men den går også over mål. Nærmere har ikke Napoli vært.
    73'
    Arsenal forbereder sitt siste bytte.
    76'
    Inn: Mohamed Elneny
    Ut: Lucas Torreira
    77'
    Ny corner til Napoli. Begynner å haste nå hvis italienerne skal ha med seg et bortemål.
    78'
    Den klareres kontant i Arsenal-forsvaret.
    78'
    Er det mulig? Ramsey blir spilt fri av Mkhitaryan. Står helt alene på 8 meter. Skuddet går over mål.
    81'
    Inn: Amin Younes
    Ut: Lorenzo Insigne
    83'
    Napoli får corner.
    85'
    Det blir et skudd fra langt hold som Cech enkelt holder.
    85'
    Napoli farlig frempå på kanten igjen. Cech er våken og bokser ballen langt ut.
    88'
    Alle tror det er 3-0. Men Aubameyang avslutter den kontringen med et skudd utenfor.
    89'
    Hørt den før? Napoli får corner.
    89'
    Koscielny, som akkurat er tilbake fra skade, får seg en trykk når han treffes av egen keeper. Må ta telling. Han blør fra hodet.