Ble dekket av Trond Johannessen

Velkommen til livedekningen fra Emirates Stadium og kampen mellom Arsenal og Manchester United.
    Slik ser Ole Gunnar Solskjærs første ellever i 2020 ut: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Fred, Matic - James, Lingard, Rashford - Martial
    Arsenal: Leno - Matiland-Niles, Sokratis, David Luiz, Kolasinac - Torreira, Xhaka - Pepe, Özil, Aubameyang - Lacazette
    Ole Gunnar Solskjær sier til Manchester Uniteds TV-kanal at Paul Pogba er skadet igjen. - Han føler smerter i ankelen, og vil definitivt være ute i noen uker, sier United-manageren. Pogba hadde vært borte siden september da han kom tilbake med to innhopp, mot Watford og Newcastle, i slutten av desember. Det blir neppe færre spekulasjoner om hans fremtid i klubben etter dette.
    Arsenals nye manager Mikel Arteta kjører ut et offensivt lag med Pepe, Özil, Aubameyang og Lacazette. Det KAN være skummelt. - United er veldig vanskelig å møte. De er veldig farlige i overgangene, sier han til Sky Sports.
    Arsenals fire siste hjemmekamper har gitt fire tap: Eintracht Frankfurt i Europa League (1-2), Brighton (1-2), Manchester City (0-3), Chelsea (1-2).
    Rashford med et skudd fra 20 meter etter et kjapt United-angrep. Bernd Leno har kontroll.
    2'
    Sokratis og David Luiz som stopperpar mot lynkjappe United-angripere... Det KAN bli trøbbel.
    2'
    Daniel James løper fra Kolasinac. Får en dytt. Frispark United i skummel posisjon.
    3'
    Gult kort til Arsenal
    Sead Kolasinac
    4'
    Leno bokser unna og Arsenal kontrer. Stoppes av Matic. Frispark.
    5'
    Grusom pasningsfeil av Maitland-Niles. United setter full fart. Corner.
    5'
    Özil prøver en løpsduell med Wan-Bissaka. Det går dårlig.
    6'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 1 - 0 Manchester United
    Mål: Nicolas Pepe
    Målgivende: Sead Kolasinac
    8'
    Arsenal ruller opp langs venstrekanten. Inn fra Kolasinac og Pépé plasserer enkelt inn ledermålet, hans tredje scoring på 18 ligakamper.
    10'
    STOR SJANSE Arsenal. Pépé rundlurer Luke Shaw, over til Aubameyang. Volleyskuddet går over.
    11'
    United var rystet i noen minutter, men har vel greid å få tilbake litt kontroll nå.
    14'
    Lingard heldig som slipper gult etter å ha taklet Torreira.
    16'
    Arsenal står høyt selv om de har ledelsen. Det betyr at United har plass i angrep, og det har vi sett tidligere denne sesongen at laget trenger. Da er United vanligvis gode.
    18'
    Det er jo mot de beste lagene, som Arsenal skal være, at United har vært klart best.
    20'
    Pépé har fått mye kjeft av hjemmefansen. Har kost seg i 20 minutter i 2020.
    20'
    Stor forsvarsjobb av Lacazette. Får applaus over hodet av David Luiz.
    21'
    United har ballen lenge, og er i nærheten av noe, men finner ikke hullene i forsvaret. Men det er muligheter for Solskjærs lag.
    25'
    En halvtime og United er uten store sjanser, men kampen er helt åpen. Arsenal med én stor sjanse, i tillegg til målet.
    30'
    Ny stor Arsenal-mulighet! Lacazette rundlurer Maguire. Tupper ballen utenfor.
    32'
    NY stor Arsenal-sjanse. Nå er det Torreira som leker med forsvaret, nytt skudd like utenfor. Mer kontrollert avslutning, enda farligere. 4-0 i sjanser.
    33'
    Arsenal ruller opp igjen, men Özil dytter bort en god mulighet. Hjemmelaget kontrollerer plutselig det aller meste.
    36'
    United mangler både McTominay og Pogba på midten. Fred har vært god i det siste, men han og Matic er en fersk duo.
    38'
    Pépé i stolpen! De Gea surrer, ballen rett til den franskfødte ivorianeren som treffer stolpen fra utsiden av 16-meteren. Vakkert forsøk.
    38'
    Arsenal-corner etter vakker Özil-pasning.
    42'
    Arsenal 2 - 0 Manchester United
    Mål: Sokratis Papastathopoulos
    43'
    Knallhard orner fra Pépé som stusses av Lacazette. De Gea slår ut i feltet, Sokratis banker inn 2-0-målet. Arsenal herjer!
    44'
    Liten United-mulighet etter ny stygg pasningsfeil av Maitland-Niles, men Arsenal-spillerne er over dem med en gang.
    45'
    Ett minutt lagt til.
    45'+1
    Kolasinac gir bort et dustete frispark. United får en siste mulighet før pause.
    45'+2
    United får en god mulighet etter frisparket (hvis det ikke var offside). Nikker dårlig rett på keeper. 6-1 i sjanser, 2-0 i mål.
    TV2-studioet kan fortelle at Mesut Özil har løpt mest av alle før pause!!
    Snart klart for de sise 45 minuttene. Har Solskjær kommet opp med noe lurt?
    United presser høyt og aggressivt i åpningen.
    48'
    Arsenal settes under press hele tiden, men kommer seg unna så langt.
    49'
    Flere spillere nede med skade. Pépé først, deretter krasj mellom Lingard og Torreira. Alle oppe igjen.
    51'
    Liten plass for United på den siste tredjedelen av banen. Arsenal vet selvsagt at Solskjærs lag sliter mot lag som ligger lavt.
    53'
    United sliter med å få til noe fremover på banen.
    55'
    Langskudd fra Fred. Rett på keeper. Løst. Ikke farlig.
    56'
    Andreas Pereira og Mason Greenwood på vei inn.
    57'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Andreas Pereira
    Ut: Jesse Lingard
    58'
    Inn: Mason Greenwood
    Ut: Daniel James
    58'
    United med en kjempesjanse. Matic stikker gjennom til Andreas Pereira, men skuddet i nettveggen.
    59'
    Solskjær har altså tatt grep. James fikk sjelden plass til å bruke farten, inn med Greenwood som er skummel på små flater. Ut med Lingard og inn med Pereira.
    60'
    United klart best i denne perioden, selv om Arsenal får en kontring etter en Luke Shaw-miss.
    62'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Reiss Nelson
    Ut: Nicolas Pepe
    63'
    Arteta ikke fornøyd med Pépés innsats de første 15. En av de aller beste før pause tas av.
    63'
    Nye, gode United-tendenser. Ender med at Rashford skyter over. Liten mulighet, skudd over.
    65'
    Avslutninger før pause: 7-4. Etter pause: 0-4.
    66'
    United lå også under 0-2 borte mot Sheffield United. Snudde til 3-2 fra det 72. til det 79. minutt.
    68'
    Inn: Bukayo Saka
    Ut: Sead Kolasinac
    69'
    Arteta setter innpå enda en unggutt. Kolasinac har fått noen smeller.
    69'
    United vil ha straffe. Wan-Bissaka overende inne i feltet, ikke langt unna, men den blir ikke tatt av hverken dommer eller VAR.
    71'
    Det er fortsatt muligheter for United i denne kampen. Arsenal er helt bakpå, en total forvandling.
    72'
    Matic får corner, Arsenal-laget ser slitent ut.
    73'
    Ny United-corner.
    74'
    Arsenal med kontringsmulighet, men Özil og Lacazette orker liksom ikke.
    76'
    76'
    Torreira lå nede ett minutt. Sikkert en del lagkamerater som var fornøyd med det.
    77'
    Lacazette får en god skuddsjanse fra 20 meter. Skuddet over. Arsenals første skikkelige mulighet i 2. omgang.
    79'
    Arsenal-kontring ender med Saka-skudd med feil bein. Aldri farlig.
    80'
    Store rom i begge ender nå. Lacazette meget nær en gyllen sjanse. Får ikke kontroll. Er helt stiv i beina. Ser ut som krampetendenser.
    81'
    Inn: Juan Mata
    Ut: Nemanja Matic
    81'
    Kan Juan Mata finne åpningene?
    81'
    Lacazette må ut. Sjanseløs. Kan nesten ikke gå.
    82'
    Inn: Matteo Guendouzi
    Ut: Alexandre Lacazette
    82'
    Ni minutter, pluss tillegg, med slit for Arsenal nå. Laget har én seier på de 12 siste kampene!! Utrolige tall.
    83'
    Martial er strålende på små flater, men Lucas Torreira løper mer enn alle og stopper United-spissen.
    84'
    En positiv 2. omgang av United, tross alt, men laget skaper likevel altfor lite med tanke på hvor stor dominansen har vært. Fortsatt noen minutter igjen.
    87'
    NESTEN for Arsenal, Aubameyang gjennom på venstresiden, men blir ikke noe ut av det.
    88'
    Arsenal får puste litt nå.
    89'
    Sekundene tikker av gårde for United.
    90'
    Fire minutter lagt til.
    90'+1
    United ser litt ferdig ut. David Luiz jager igang hjemmefansen. Brassen har vært meget god i midtforsvaret.
    90'+2
    Rashford får en stor sjanse! Vakker frispilling av Mata, men keeper Leno er strålende ute og blokkerer.
    90'+4
    Fred måker et frispark evigheter over. Brassen kan ikke ta disse frisparkene. Lykkes svært sjelden med skudd. Hvor var Rashford?