1-1
1-2
2-2

Ble dekket av Øystein Jarlsbo

Arsenal på 11. plass - åtte poeng etter fem kamper - og Aston Villa på 18. plass - fire poeng etter fem kamper - i Premier League-tabellen foran ettermiddagens kamp.
    Lagene fra start - Arsenal: Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Kolasinac - Guendouzi, Xhaka - Pepe, Ceballos, Saka - Aubameyang.
    Aston Villa: Heaton - Guilbert, Engels, Mings, Taylor - McGinn, Nakamba, Grealish - Trezeguet, Wesley, El Ghazi
    Ifølge Sky Sports er Arsenals Alexandre Lacazette fortsatt ute på grunn av ankelskade.
    Trezeguet på banen igjen for Villa etter utestengelse for rødt kort mot Crystal Palace.
    Arsenal har for vane å slå Aston Villa, og ikke slippe inn mål - sånn story sett. I det siste.
    Tidligere Arsenal-spiller Charles Nicholas tror ifølge Sky Sports at det vil bli scoret mange mål i kampen: 4-2 til The Gunners.
    Dommer John Moss venter og venter, på hva?
    Luiz sender en laaang ball i retning sine spisser. Lovende mtp presse Villa inn i egen 16-meter.
    2'
    Kan melde om et par høydepunkter, i regi av Arsenal. Blant andre en stor sjanse fra Saka.
    7'
    Hjørnespark til Aston Villa
    10'
    Leno prøver et veldig langt utspark, etter at han har vartet opp med en god redning.
    12'
    Gult kort til Arsenal
    Ainsley Maitland-Niles
    12'
    12'
    Frispark fra god posisjon for gjestene.
    12'
    Leno ser hele ballbanen. Enkel redning, eller svakt frispark.
    13'
    Arsenal presser.
    15'
    Villa-keeper Heaton rydder opp - med litt flyt, som følge av uheldig ballbehandling i siste instans fra Arsenals side. Liten tvil om at det henger et hjemmelag-mål i luften.
    18'
    Skudd på mål, Arsenal
    Pierre-Emerick Aubameyang
    19'
    Aubameyang slipper til med venstresleggen fra rundt 15 meter foran Heaton i Villa-målet.
    20'
    Mål for Aston Villa!
    Arsenal 0 - 1 Aston Villa
    Mål: John McGinn
    21'
    McGinn dukker opp som troll fra eske foran Leno, fullstendig umarkert etter innlegg fra venstre. McGinn har litt flaks da han sleiver inn kampens første med strømpeleggen. Men viktigere og verre en verst for Arsenal: De sto og sov.
    23'
    Nicolas Pepe
    23'
    Der burde kanskje Pepe utlignet. På den annen side, bokstavelig talt: Villa har fått blod på tann og selvtillit som følge av McGinns scoring. Ikke uefne på vei inn i den såkalte boksen, til Arsenal.
    25'
    Bukayo Saka
    27'
    Saka klinker til, ballen skrur seg over høyre kryss for Heaton. Nesten velter ingen av hesten, men der var The Gunners nær ved å bringe stillingen i balanse.
    28'
    Hjørnespark til Arsenal
    29'
    Kort variant, enkel å plukke for Heaton. Arsenal-sjef Unai Emery sto en stund bak sidelinjen. Nå har han satt seg. Hva nå det måtte bety.
    31'
    Saka blir litt ivrig og drar ned en Villa-forsvarer for å komme til ballen. Avblåst, rett og riktig. Saka likevel oppgitt. Mener vel at ballen burde trillet Arsenals vei i større grad nå.
    33'
    Guilbert rydder opp foran Heaton. Litt slik det ser ut på Emirates for øyeblikket.
    35'
    Granit Xhaka
    35'
    Xhaka pådrar seg det gule ved midtstreken. Ikke så imponerende involvering.
    36'
    37'
    Trezeguet skaffer Villa hjørnespark, som Engels skal ta - og tar. Og det! Det er nesten 2-0.Arsenal virker handlingslammet der inne i midten ved eget straffesparkmerke.
    38'
    Maitland-Niles kaster seg unødvendig hardt inn i Taylor. Begge blir liggende. Men Maitland-Niles risikerer rødt - og får det. Arsenal med 10 utespillere.
    41'
    Rødt kort til Arsenal
    41'
    Koker litt der ute: Sokratis later som om Wesley sparker ham i ansiktet. Det gjør han ikke.
    45'
    Offside
    45'
    Dommer Moss har lagt til tre minutter.
    45'+1
    Matteo Guendouzi
    46'
    Guendouzi fikk gult på tampen av første omgang.
    46'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Calum Chambers
    Ut: Bukayo Saka
    47'
    47'
    Chambers fra start av 2. omgang. Saka ut i pausen, for å si det slik.
    48'
    Mings med god mulighet til å gjøre 2-0.
    52'
    Liver mottar noen klager på "oh yeah" ifm Arsenal-utvisningen. Ikke vondt ment, eller ment som skadefryd. Kun en spontan reaksjon. Jeg går tilbake og stryker det.
    57'
    Straffe Arsenal!
    58'
    Arsenal scorer på straffe!
    Arsenal 1 - 1 Aston Villa
    Mål: Nicolas Pepe
    59'
    Midt i mål, iskaldt.
    59'
    Guendouzi ble felt av Engels. Idømt straffe virker helt greit ... så!
    60'
    Arsenal 1 - 2 Aston Villa
    Mål: Wesley
    61'
    90 sekunder, så lang tid gikk det fra Arsenals utligning til gjestene tok ledelsen igjen. Så umiddelbart ut som et selvmål av Guendouzi - men Wesley blir kreditert 2-1 (eller 1-2).
    64'
    66'
    David Luiz gjør seg klar for frispark - oahhh, nær utligning.
    66'
    Får noen sekunders glimt av Emery på Arsenal-benken. Klør seg på haken.
    68'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Ahmed Elmohamady
    Ut: Trezeguet
    69'
    69'
    Guendouzi fyrer og ballen styrer mot høyre stolperot bak Villas keeper, som redder mesterlig.Heaton!
    70'
    71'
    Inn: Lucas Torreira
    Ut: Dani Ceballos
    73'
    Inn: Joseph Willock
    Ut: Granit Xhaka
    73'
    Arsenal har tatt seg inn i desperasjons-modus. Trøkker på med alt de har, som altså er en spiller færre enn motstanderen.
    76'
    Målscorer McGinn ligger nede på Arsenals 16-meter, og blir liggende.
    77'
    78'
    Villa-spillerne dekker skudd, på hockeymåten - røyner på for AV.I og for seg for Arsenal også.
    79'
    Mål for Arsenal!
    Arsenal 2 - 2 Aston Villa
    Mål: Calum Chambers
    81'
    Chambers fanger opp "egen retur", og vipper ballen inn bak Heaton.
    82'
    83'
    Frispark Arsenal - 20 meter, fra rett i front av Heaton.
    83'
    Arsenal 3 - 2 Aston Villa
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    84'
    Skrøpelig Villa-mur, presist skudd fra Aubameyang. Ned i venstre hjørne for Heaton.
    85'
    86'
    Pepe får gult kort for å juble (?!)
    87'
    Guendouzi får en skotupp i ansiktet. Gir Arsenal et pusterom.
    88'
    Sokratis (Arsenal) blir truffet av ballen, i hånda. VAR inne i bildet: Ingen straffe.
    90'
    Fem minutter tillegg.
    90'+1
    Bernd Leno
    90'+2
    Leno får gult kort for å hale ut tiden.
    90'+3
    Villas Smith står oppreist, Emery beholder roen og sitter - det tikker mot slutt. The Gunners har god tid ved frispark. Gult opp av lomma på dommer Moss igjen.