Lionel Messi (Argentina) slår en corner fra høyre side på Alberto Jose Armando.
    Frispark til Paraguay på halvdelen til Argentina.
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Paraguay får straffe!
    19'
    Paraguay scorer på straffe!
    Argentina 0 - 1 Paraguay
    Mål: Angel Romero
    Mål! Angel Romero gir Paraguay ledelsen 0-1 på Alberto Jose Armando. Målet kom på et straffespark.
    21'
    Dario Lezcano
    Målsjanse! Dario Lezcano (Paraguay) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Argentina.
    27'
    Exequiel Palacios ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    27'
    Spillerbytte - Argentina
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Exequiel Palacios
    Lionel Scaloni (Argentina) gjør sitt første bytte for dagen. Giovani Lo Celso erstatter Exequiel Palacios.
    29'
    Kan Argentina utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    Gult kort til Paraguay
    Angel Romero
    Angel Romero (Paraguay) pådrar seg et gult kort.
    30'
    Argentina slipper å klare seg uten Exequiel Palacios som kommer tilbake på banen i Buenos Aires.
    31'
    Rodrigo De Paul
    Argentina angriper i Buenos Aires. Rodrigo De Paul fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Argentina tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark for Paraguay på egen banehalvdel.
    36'
    Frisparket tildelt Argentina er farlig nær Paraguays målområde.
    37'
    Raphael Claus tildeler Argentina en corner. Giovani Lo Celso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Mål for Argentina!
    Argentina 1 - 1 Paraguay
    Mål: Nicolas Gonzalez
    Målgivende: Giovani Lo Celso
    Nicolas Gonzalez header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Giovani Lo Celso.
    41'
    Lionel Messi (Argentina) løfter inn en corner fra høyre på Alberto Jose Armando.
    43'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Paraguay på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark for Argentina på egen banehalvdel.
    44'
    Sjanse til Argentina! Rodrigo De Paul er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    Paraguay, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    45'
    45'+1
    Gult kort til Argentina
    Dommer Raphael Claus viser Rodrigo De Paul (Argentina) det gule kortet.
    45'
    Frispark Argentina.
    45'+2
    Lautaro Martinez
    Lautaro Martinez (Argentina) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    45'+3
    Paraguay tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Paraguay må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Argentina.
    47'
    Angel Rodrigo Cardozo Lucena
    Angel Cardozo Lucena (Paraguay) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    47'
    Lautaro Martinez (Argentina) kommer seg fri på Alberto Jose Armando, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Argentina fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    50'
    51'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Målet til Argentina sjekkes av VAR
    59'
    Inn: Angel Di Maria
    Ut: Lucas Ocampos
    Lucas Ocampos (Argentina) erstattes av Angel Di Maria.
    60'
    Målet til Argentina blir annullert
    61'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Paraguay.
    61'
    62'
    Lionel Messi
    Argentina avanserer forover i Buenos Aires. Lionel Messi avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    65'
    Lautaro Martinez (Argentina) header ballen mot mål, men Paraguay klarerer.
    66'
    66'
    Lautaro Martinez (Argentina) avanserer forover på Alberto Jose Armando. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    Frispark til Argentina på halvdelen til Paraguay.
    71'
    Argentina angriper i Buenos Aires. Lionel Messi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    I Buenos Aires slår Lionel Messi en corner fra høyre.
    73'
    73'
    Spillerbytte - Paraguay
    Inn: Hernan Perez
    Ut: Dario Lezcano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paraguay. Inn kommer Hernan Perez, mens Dario Lezcano tar plass på benken.
    73'
    Inn: Jorge Enmanuel Morel Barrios
    Ut: Mathias Villasanti
    Bytte for Paraguay. Jorge Morel kommer inn for Mathias Villasanti på Alberto Jose Armando.
    73'
    76'
    Hernan Perez
    Hernan Perez (Paraguay) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Paraguay like utenfor Argentina-området.
    78'
    Gonzalo Montiel
    Gonzalo Montiel (Argentina) får et gult kort av dommer Raphael Claus.
    78'
    Målsjanse på Alberto Jose Armando! Angel Romero fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    Argentina, prøver et skudd, men det reddes
    79'
    Raphael Claus tildeler Paraguay en corner. Angel Romero sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    81'
    Inn: Nicolas Dominguez
    Ut: Lautaro Martinez
    Argentina bytter ut Lautaro Martinez med Nicolas Dominguez.
    83'
    Inn: Lucas Alario
    Ut: Rodrigo De Paul
    Argentina bytter ut Rodrigo De Paul med Lucas Alario. Dette er det fjerde byttet som Lionel Scaloni gjør i dagens kamp.
    83'
    Raphael Claus tildeler Argentina en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Angel Di Maria
    Argentina avanserer forover i Buenos Aires. Angel Di Maria avslutter, men treffer ikke mål.