Målsjanse! Lucas Ocampos (Argentina) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Frispark til Argentina på halvdelen til Colombia.
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Colombia.
    En av Colombias spillere blir avblåst for offside på Estadio Mario Alberto Kempes.
    7'
    Frispark for Colombia på egen banehalvdel.
    13'
    James Rodriguez (Colombia) slår en corner fra høyre side på Estadio Mario Alberto Kempes.
    15'
    Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Argentina) kommer seg fri på Estadio Mario Alberto Kempes, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Frispark Colombia.
    17'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Colombia på egen banehalvdel.
    26'
    Miguel Angel Borja ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    26'
    Miguel Angel Borja ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cordoba.
    28'
    Mål for Argentina!
    Argentina 1 - 0 Colombia
    Mål: Lautaro Martinez
    Målgivende: Marcos Acuna
    Mål! Lautaro Martinez gir Argentina en 1-0 ledelse. Marcos Acuna var nest sist på ballen.
    29'
    Argentina tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark i en god posisjon for Argentina!
    33'
    Argentina angriper i Cordoba. Angel Di Maria avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    Colombia, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Raphael Claus tildeler Argentina en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    I Cordoba slår Papu Gomez en corner fra høyre.
    35'
    36'
    36'
    I Cordoba har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Frispark til Colombia på halvdelen til Argentina.
    40'
    41'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Argentina.
    41'
    I Cordoba har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    Gult kort til Argentina
    Marcos Acuna
    Marcos Acuna (Argentina) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    Miguel Angel Borja
    Målsjanse på Estadio Mario Alberto Kempes! Miguel Angel Borja fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    Argentina, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Argentina på egen banehalvdel.
    46'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Argentina like utenfor Colombia-området.
    48'
    Sjanse i Cordoba! Marcos Acuna (Argentina) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    James Rodriguez (Colombia) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Mario Alberto Kempes.
    49'
    50'
    Juan Cuadrado (Colombia) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Mario Alberto Kempes.
    52'
    53'
    55'
    Spillerbytte - Colombia
    Inn: Victor Cantillo
    Ut: Mateus Uribe
    Bytte for Colombia. Victor Cantillo kommer inn for Mateus Uribe på Estadio Mario Alberto Kempes.
    57'
    Inn: Luis Suarez
    Ut: James Rodriguez
    Colombia gjør sitt andre bytte. James Rodriguez erstattes av Luis Suarez.
    57'
    Spillerbytte - Argentina
    Inn: Maximiliano Meza
    Ut: Lucas Ocampos
    Lionel Scaloni gjør dagens første bytte i Cordoba, når han tar ut Lucas Ocampos og setter inn Maximiliano Meza.
    58'
    Gonzalo Montiel
    Gonzalo Montiel (Argentina) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Mario Alberto Kempes.
    58'
    60'
    Sjanse til Argentina! Angel Di Maria er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    I Cordoba slår Papu Gomez en corner fra venstre.
    61'
    Målsjanse til Argentina! Angel Di Maria treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    Raphael Claus tildeler Argentina en corner. Papu Gomez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    En av Argentinas spillere blir avblåst for offside.
    65'
    Inn: Diego Luis Valoyes Ruiz
    Ut: Stefan Medina
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colombia. Inn kommer Diego Valoyes, mens Stefan Medina tar plass på benken.
    67'
    Inn: Nicolas Gonzalez
    Ut: Angel Di Maria
    Angel Di Maria (Argentina) erstattes av Nicolas Gonzalez.
    68'
    Inn: Paulo Dybala
    Ut: Lautaro Martinez
    Argentina bytter ut Lautaro Martinez med Paulo Dybala. Dette er det tredje byttet som Lionel Scaloni gjør i dagens kamp.
    69'
    Frispark for Argentina på egen banehalvdel.
    70'
    Paulo Dybala (Argentina) slår en corner fra venstre side på Estadio Mario Alberto Kempes.
    74'
    Giovani Lo Celso
    Argentina angriper i Cordoba. Giovani Lo Celso fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Radamel Falcao
    Ut: Miguel Angel Borja
    Reinaldo Rueda (Colombia) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Radamel Falcao erstatter Miguel Angel Borja.
    75'
    Inn: Gustavo Cuellar
    Ut: Wilmar Barrios
    Reinaldo Rueda gjør dagens femte bytte i Cordoba, når han tar ut Wilmar Barrios og setter inn Gustavo Cuellar.
    75'
    Gult kort til Colombia
    Luis Suarez
    Luis Suarez (Colombia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    76'
    79'
    Inn: Lucas Martinez
    Ut: Papu Gomez
    Argentina bytter ut Papu Gomez med Lucas Martinez.
    79'
    Inn: Emiliano Buendia
    Ut: Giovani Lo Celso
    Bytte for Argentina. Emiliano Buendia kommer inn for Giovani Lo Celso på Estadio Mario Alberto Kempes.
    79'
    Frisparket tildelt Argentina er farlig nær Colombias målområde.
    80'
    Paulo Dybala (Argentina) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Mario Alberto Kempes.
    82'
    I Cordoba slår Juan Cuadrado en corner fra venstre.
    85'
    William Tesillo
    William Tesillo (Colombia) kommer til en målsjanse på Estadio Mario Alberto Kempes, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Det blir farlig! Frispark for Argentina er nær straffområde.
    87'
    Kan Argentina utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    87'
    Lucas Martinez
    Lucas Martinez (Argentina) header utenfor.
    87'
    90'
    Davinson Sanchez
    Dommer Raphael Claus gir Davinson Sanchez (Colombia) et gult kort.
    90'
    Colombia fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+2
    90'+2
    Paulo Dybala
    Sjanse! Argentina avanserer forover, men Paulo Dybala avslutter utenfor.
    90'+4
    Raphael Claus tildeler Argentina en corner. Paulo Dybala sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.