Frispark for Apollon Smyrnis på egen banehalvdel.
    1'
    Apollon Smyrnis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Aristotelis Diamantopoulos signaliserer et frispark til Volos NPS på egen banehalvdel.
    3'
    Adrien Regattin (Volos NPS) slår en corner fra høyre side på Georgios Kamaras Stadium.
    3'
    9'
    Adrien Regattin
    Adrien Regattin (Volos NPS) kommer seg fri på Georgios Kamaras Stadium, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Tom Van Weert
    Målsjanse! Tom Van Weert (Volos NPS) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Paolo Fernandes
    Volos NPS avanserer forover i Athen. Paolo Fernandes avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Aristotelis Diamantopoulos signaliserer et frispark til Apollon Smyrnis.
    17'
    I Athen slår Adrien Regattin en corner fra høyre.
    20'
    Frispark til Apollon Smyrnis på halvdelen til Volos NPS.
    22'
    Gult kort til Volos NPS
    Dimitrios Metaxas
    Dommeren gir Dimitrios Metaxas (Volos NPS) et gult kort.
    22'
    Frispark Apollon Smyrnis.
    25'
    25'
    Levent Gulen (Volos NPS) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Georgios Kamaras Stadium.
    25'
    Tilbake fra skade: Volos NPS
    26'
    Volos NPS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Adrien Regattin (Volos NPS) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Kamaras Stadium.
    31'
    En av Apollon Smyrniss spillere går i offside.
    33'
    Julian Bartolo
    Volos NPS angriper i Athen. Julian Bartolo fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    37'
    I Athen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Abiola Dauda
    Apollon Smyrnis avanserer forover i Athen. Abiola Dauda avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    47'
    Frispark for Volos NPS på egen banehalvdel.
    47'
    Kevin Rosero
    Volos NPS angriper på Georgios Kamaras Stadium, men Kevin Rosero header utenfor.
    48'
    54'
    Aristotelis Diamantopoulos signaliserer et frispark til Apollon Smyrnis på egen banehalvdel.
    56'
    Mål for Volos NPS!
    Apollon Smyrnis 0 - 1 Volos NPS
    Mål: Paolo Fernandes
    Målgivende: Adrien Regattin
    Mål! Paolo Fernandes gir Volos NPS en 0-1 ledelse. Adrien Regattin var nest sist på ballen.
    59'
    Spillerbytte - Volos NPS
    Inn: Daan Rienstra
    Ut: Dimitrios Metaxas
    Dimitrios Metaxas (Volos NPS) erstattes av Daan Rienstra.
    60'
    Spillerbytte - Apollon Smyrnis
    Inn: Jerry Mbakogu
    Ut: Vykintas Slivka
    Babis Tennes gjør dagens første bytte i Athen, når han tar ut Vykintas Slivka og setter inn Jerry Mbakogu.
    60'
    62'
    Volos NPS angriper i Athen, men blir avblåst for offside.
    62'
    Volos NPS avanserer forover i Athen. Adrien Regattin avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    64'
    65'
    Christos Sielis
    Dommer Aristotelis Diamantopoulos gir Christos Sielis (Volos NPS) et gult kort.
    65'
    En av Apollon Smyrniss spillere blir avblåst for offside på Georgios Kamaras Stadium.
    67'
    Antonis Dentakis (Apollon Smyrnis) slår en corner fra høyre side på Georgios Kamaras Stadium.
    68'
    69'
    Frispark i en god posisjon for Volos NPS!
    69'
    Gult kort til Apollon Smyrnis
    Bruno Alves
    Bruno Alves (Apollon Smyrnis) pådrar seg et gult kort.
    69'
    Aristotelis Diamantopoulos signaliserer et frispark til Volos NPS.
    71'
    Paolo Fernandes skyter i stolpen! Nære på for Volos NPS.
    71'
    Apollon Smyrnis, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Aristotelis Diamantopoulos tildeler Volos NPS en corner. Adrien Regattin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Frispark til Volos NPS på halvdelen til Apollon Smyrnis.
    72'
    Inn: Manuel Fernandes
    Ut: Bruno Alves
    Apollon Smyrnis bytter ut Bruno Alves med Manuel Fernandes. Dette er det andre byttet som Babis Tennes gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Raman Chibsah
    Ut: Fabry Castro
    Apollon Smyrnis gjør sitt tredje bytte. Fabry Castro erstattes av Raman Chibsah.
    73'
    73'
    Aristotelis Diamantopoulos tildeler Apollon Smyrnis en corner. Manuel Fernandes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    Inn: Jorge Correa
    Ut: Emiliano Purita
    Volos NPS gjør sitt andre bytte. Emiliano Purita erstattes av Jorge Correa.
    77'
    I Athen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Mål for Apollon Smyrnis!
    Apollon Smyrnis 1 - 1 Volos NPS
    Mål: Abiola Dauda
    Målgivende: Vasilis Vitlis
    Mål! Abiola Dauda utligner til 1-1. Flott spill fra Vasilis Vitlis før målet.
    81'
    82'
    Abiola Dauda (Apollon Smyrnis) header utenfor.
    84'
    85'
    Inn: Manolis Kragiopoulos
    Ut: Nicolas Martinez
    Babis Tennes gjør dagens fjerde bytte i Athen, når han tar ut Nicolas Martinez og setter inn Manolis Kragiopoulos.
    87'
    88'
    Inn: Athanasios Triantafyllou
    Ut: Paolo Fernandes
    Paolo Fernandes (Volos NPS) erstattes av Athanasios Triantafyllou.
    88'
    Jerry Mbakogu
    Målsjanse på Georgios Kamaras Stadium! Jerry Mbakogu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.