Dommeren gir Abdulkadir Korkut (Ankara Keciorengucu) et gult kort.
    1'
    Genclerbirligi SK har fått straffe!
    2'
    Abdullah Bugra Taskinsoy tildeler Genclerbirligi SK et straffespark på Aktepe Stadium. Sandro Lima går fram ...og bommer!
    2'
    Frispark til Ankara Keciorengucu på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    3'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Baris Alici
    Baris Alici (Genclerbirligi SK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    3'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    5'
    Kerem Can Akyuz
    Kerem Can Akyuz (Genclerbirligi SK) avanserer forover på Aktepe Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    Ankara Keciorengucu, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    7'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    10'
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Ankara Keciorengucu angriper, men avslutningen til Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi går utenfor.
    11'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Ankara Keciorengucu.
    12'
    Dmytro Hrechyshkin
    Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) får et gult kort av dommer Abdullah Bugra Taskinsoy.
    12'
    Emeka Eze (Ankara Keciorengucu) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Aktepe Stadium.
    13'
    Emeka Eze ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ankara.
    14'
    Taskin Calis
    Ankara Keciorengucu avanserer forover i Ankara. Taskin Calis avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Talha Yunkus
    Dommer Abdullah Bugra Taskinsoy gir Talha Yunkus (Ankara Keciorengucu) et gult kort.
    16'
    17'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Ankara Keciorengucu.
    20'
    Frispark for Ankara Keciorengucu på egen banehalvdel.
    22'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Ankara Keciorengucu på egen banehalvdel.
    26'
    Sandro Lima
    Dommer Abdullah Bugra Taskinsoy viser Sandro Lima (Genclerbirligi SK) det gule kortet.
    26'
    Ankara Keciorengucu angriper i Ankara. Taskin Calis fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Fatih Selimhan Solmaz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    29'
    Fatih Selimhan Solmaz er tilbake i kampen igjen.
    30'
    32'
    Dommer Abdullah Bugra Taskinsoy venter med å sette i gang spillet fordi Omurcan Artan ligger nede.
    34'
    Omurcan Artan kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Aktepe Stadium.
    34'
    Skudd utenfor mål, Genclerbirligi SK
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ankara fordi Berkan Turan får behandling for en skade på banen.
    38'
    Spillerbytte - Ankara Keciorengucu
    Inn: Vusal Iskenderli
    Ut: Talha Yunkus
    Talha Yunkus (Ankara Keciorengucu) erstattes av Vusal Iskenderli.
    39'
    Ankara Keciorengucu slipper å klare seg uten Berkan Turan som kommer tilbake på banen igjen.
    40'
    Sandro Lima
    Sjanse til Genclerbirligi SK! Sandro Lima er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Aktepe Stadium.
    42'
    Sandro Lima
    Sandro Lima (Genclerbirligi SK) kommer til en målsjanse på Aktepe Stadium, men klarer ikke å score.
    42'
    43'
    44'
    Det blir farlig! Frispark for Genclerbirligi SK er nær straffområde.
    44'
    Aksel Aktas
    Målsjanse! Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    45'+1
    45'+2
    Oleksandr Belyaev
    Oleksandr Belyaev (Genclerbirligi SK) mottar sitt første gule kort for dagen på Aktepe Stadium.
    45'+2
    I Ankara slår Taskin Calis en corner fra høyre.
    45'+3
    Skudd utenfor mål, Ankara Keciorengucu
    45'+3
    47'
    Målsjanse på Aktepe Stadium! Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Taskin Calis (Ankara Keciorengucu) slår en corner fra venstre side på Aktepe Stadium.
    51'
    Mål for Ankara Keciorengucu!
    Ankara Keciorengucu 1 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Vusal Iskenderli
    Målgivende: Taskin Calis
    Vusal Iskenderli header ballen i mål og Ankara Keciorengucu leder dermed 1-0. Det er en fin assist fra Taskin Calis.
    51'
    Hjørnespark til Genclerbirligi SK
    53'
    Mert Kula
    I Ankara header Mert Kula (Genclerbirligi SK) mot mål, men ballen går utenfor.
    53'
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi (Ankara Keciorengucu) kommer seg fri på Aktepe Stadium, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Kazenga LuaLua
    Ut: Oleksandr Belyaev
    Bytte for Genclerbirligi SK. Kazenga LuaLua kommer inn for Oleksandr Belyaev på Aktepe Stadium.
    56'
    Inn: Serdarcan Eralp
    Ut: Sandro Lima
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) gjør sitt andre bytte for dagen. Serdarcan Eralp erstatter Sandro Lima.
    57'
    Abdullah Bugra Taskinsoy signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    58'
    59'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Huseyin Yilmaz (Ankara Keciorengucu) vrir seg av smerte i gresset.
    59'
    Huseyin Yilmaz er tilbake på banen igjen.
    60'
    Inn: Ercan Yazici
    Ut: Berkan Turan
    Ankara Keciorengucu gjør sitt andre bytte. Berkan Turan erstattes av Ercan Yazici.
    61'
    Taskin Calis (Ankara Keciorengucu) løfter inn en corner fra venstre på Aktepe Stadium.
    62'
    64'
    64'
    Skade: Genclerbirligi SK
    64'
    69'
    70'
    70'
    Tilbake fra skade: Genclerbirligi SK
    70'
    71'
    72'
    Hamza Gur
    Dommer Abdullah Bugra Taskinsoy viser Hamza Gur (Ankara Keciorengucu) det gule kortet.
    73'
    Spillet på Aktepe Stadium er stoppet midlertidig fordi Hamza Gur ligger nede.
    73'
    Abdulkadir Korkut ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    75'
    Hamza Gur er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    Inn: Sintayehu Sallalich
    Ut: Aksel Aktas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genclerbirligi SK. Inn kommer Sintayehu Sallalich, mens Aksel Aktas tar plass på benken.
    77'
    Frisparket tildelt Genclerbirligi SK er farlig nær Ankara Keciorengucus målområde.
    77'
    Serdarcan Eralp (Genclerbirligi SK) slår en corner fra venstre side på Aktepe Stadium.
    78'
    Sjanse! Genclerbirligi SK avanserer forover, men Dmytro Hrechyshkin avslutter utenfor.
    79'
    Abdullah Bugra Taskinsoy tildeler Genclerbirligi SK en corner. Serdarcan Eralp sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Målsjanse til Genclerbirligi SK! Kerem Can Akyuz treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    80'
    Omurcan Artan
    Omurcan Artan (Genclerbirligi SK) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Mehmet Dingil
    Dommer Abdullah Bugra Taskinsoy gir Mehmet Dingil (Ankara Keciorengucu) et gult kort.
    81'
    Inn: Ugur Utlu
    Ut: Hamza Gur
    Ugur Utlu (Ankara Keciorengucu) erstatter Hamza Gur som ser ut til å måtte forlate Aktepe Stadium med en skade.
    82'
    Ankara Keciorengucu 2 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Emeka Friday Eze
    Ankara Keciorengucu går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Emeka Eze.
    84'
    Ankara Keciorengucu slipper å klare seg uten Abdulkadir Korkut som kommer tilbake på banen igjen.
    86'
    Ankara Keciorengucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    Inn: Ulusoy Mert Kabasakal
    Ut: Dmytro Hrechyshkin
    Genclerbirligi SK bytter ut Dmytro Hrechyshkin med Ulusoy Mert Kabasakal.
    88'
    Abdullah Bugra Taskinsoy tildeler Ankara Keciorengucu en corner. Taskin Calis sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.