Målsjanse til Boluspor! Kabongo Kasongo treffer mål, men keeper redder.
    Frispark til Boluspor på halvdelen til Ankara Keciorengucu.
    5'
    Boluspor angriper, men blir avblåst for offside.
    6'
    Erdem Onur Beytas (Ankara Keciorengucu) slår en corner fra venstre side på Aktepe Stadium.
    10'
    Målsjanse på Aktepe Stadium! Kabongo Kasongo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    12'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Gult kort til Ankara Keciorengucu
    Fatih Selimhan Solmaz
    Fatih Selimhan Solmaz (Ankara Keciorengucu) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    12'
    Skudd utenfor mål, Boluspor
    13'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Boluspor.
    13'
    En av Boluspors spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Ankara Keciorengucu på egen banehalvdel.
    17'
    Vüsal Isgandarli (Ankara Keciorengucu) løfter inn en corner fra høyre på Aktepe Stadium.
    20'
    Murat Erdogan tildeler Ankara Keciorengucu en corner. Vüsal Isgandarli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Boluspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Mål for Boluspor!
    Ankara Keciorengucu 0 - 1 Boluspor
    Mål: Kabongo Kassongo
    Målgivende: Bertu Ozyurek
    Kabongo Kasongo dundrer ballen i mål og Boluspor tar ledelsen 0-1 på Aktepe Stadium. Det er en fin assist fra Bertu Ozyurek.
    22'
    Frispark for Ankara Keciorengucu på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark Ankara Keciorengucu.
    25'
    Frispark til Ankara Keciorengucu på halvdelen til Boluspor.
    28'
    30'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Boluspor på egen banehalvdel.
    32'
    Ankara Keciorengucu angriper, men Murat Erdogan blåser for offside.
    33'
    En av Boluspors spillere går i offside.
    34'
    I Ankara slår Dejvi Bregu en corner fra venstre.
    35'
    Ankara Keciorengucu 0 - 2 Boluspor
    Mål: Bertu Ozyurek
    Mål! Boluspor øker ledelsen til 0-2 etter en velplassert heading fra Bertu Ozyurek.
    35'
    Dejvi Bregu
    Sjanse i Ankara! Dejvi Bregu (Boluspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    38'
    Ankara Keciorengucu 0 - 3 Boluspor
    Målgivende: Dejvi Bregu
    Boluspor går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Kabongo Kasongo. Flott spill fra Dejvi Bregu før målet.
    40'
    Ankara Keciorengucu fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    Spillerbytte - Ankara Keciorengucu
    Inn: Ali Yavuz Kol
    Ut: Erdem Onur Beytas
    Erdem Onur Beytas (Ankara Keciorengucu) erstattes av Ali Yavuz Kol.
    42'
    43'
    Skudd utenfor mål, Ankara Keciorengucu
    45'
    Frispark for Boluspor på egen banehalvdel.
    45'+1
    Inn: Ercan Yazici
    Ut: Fatih Selimhan Solmaz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ankara Keciorengucu. Inn kommer Ercan Yazici, mens Fatih Selimhan Solmaz tar plass på benken.
    46'
    Inn: Issa Djibrilla
    Ut: Vüsal Isgandarli
    Ankara Keciorengucu bytter ut Vüsal Isgandarli med Issa Djibrilla.
    46'
    Inn: Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Ut: Jodinel Nzeza
    Ilker  Puren (Ankara Keciorengucu) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi erstatter Jodinel Nzeza.
    46'
    Eray Ataseven (Boluspor) løfter inn en corner fra høyre på Aktepe Stadium.
    48'
    48'
    49'
    Ankara Keciorengucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    49'
    Odise Roshi
    Odise Roshi (Boluspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    51'
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Ankara Keciorengucu fosser forover og Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    Boluspor, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Hjørnespark til Ankara Keciorengucu
    52'
    53'
    Dejvi Bregu
    Dejvi Bregu (Boluspor) kommer seg fri på Aktepe Stadium, men avslutningen går utenfor.
    53'
    54'
    Abdurrahman Canli
    Boluspor angriper, men avslutningen til Abdurrahman Canli går utenfor.
    55'
    57'
    58'
    Boluspor angriper i Ankara, men blir avblåst for offside.
    59'
    62'
    Ugur Utlu (Ankara Keciorengucu) løfter inn en corner fra høyre på Aktepe Stadium.
    62'
    Skudd på mål, Ankara Keciorengucu
    63'
    63'
    63'
    64'
    64'
    I Ankara slår Eray Ataseven en corner fra høyre.
    65'
    Spillerbytte - Boluspor
    Inn: Jakob Novak
    Ut: Bertu Ozyurek
    Boluspor bytter ut Bertu Ozyurek med Jakob Novak. Dette er det første byttet som Reha Erginer gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Arda Koksal
    Ut: Eray Ataseven
    Boluspor gjør sitt andre bytte. Eray Ataseven erstattes av Arda Koksal.
    67'
    Inn: Tugay Kacar
    Ut: Dejvi Bregu
    Dejvi Bregu (Boluspor) erstattes av Tugay Kacar.
    67'
    68'
    En av Ankara Keciorengucus spillere blir avblåst for offside.
    68'
    Emeka Friday Eze
    Dommeren gir Emeka Eze (Ankara Keciorengucu) et gult kort.
    69'
    Gult kort til Boluspor
    Fethi Ozer
    Fethi Ozer (Boluspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Aktepe Stadium.
    69'
    En av Boluspors spillere blir avblåst for offside på Aktepe Stadium.
    71'
    72'
    Andre gule kort til Ankara Keciorengucu
    Emeka Eze (Ankara Keciorengucu) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Aktepe Stadium.
    75'
    77'
    Inn: Odah Marshal
    Ut: Kabongo Kassongo
    Reha Erginer gjør dagens fjerde bytte i Ankara, når han tar ut Kabongo Kasongo og setter inn Odah Marshal.
    79'
    79'
    81'
    Ankara Keciorengucu fosser fremover, men Murat Erdogan blåser for offside på Aktepe Stadium.
    82'
    Inn: Hakan Bilgic
    Ut: Odise Roshi
    Bytte for Boluspor. Hakan Bilgic kommer inn for Odise Roshi på Aktepe Stadium.
    82'
    Tugay Kacar
    Boluspor angriper i Ankara. Tugay Kacar fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    I Ankara slår Arda Koksal en corner fra høyre.
    83'
    83'
    Hakan Bilgic
    Hakan Bilgic (Boluspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    85'
    Odah Marshal
    Odah Marshal (Boluspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    86'
    88'
    Inn: Bilal Budak
    Ut: Ugur Utlu
    Bytte for Ankara Keciorengucu. Bilal Budak kommer inn for Ugur Utlu på Aktepe Stadium.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Boluspor avanserer forover i Ankara. Hakan Bilgic avslutter, men treffer ikke mål.