Willy Delajod signaliserer et frispark til Angers SCO.
    I Angers har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    20'
    Andy Delort
    OGC Nice avanserer forover i Angers. Andy Delort avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    22'
    Andy Delort
    Andy Delort (OGC Nice) header mot mål - i stolpen!
    23'
    I Angers slår Amine Gouiri en corner fra høyre.
    26'
    Angers SCO har fått straffe!
    27'
    VAR sjekker om det er straffe til Angers
    28'
    Dommeren dømmer straffe til Angers
    28'
    Angers scorer på straffe!
    Angers 1 - 0 OGC Nice
    Mål: Boufal Sofiane
    Angers SCO går opp i en 1-0 ledelse etter at Boufal Sofiane setter straffesparket sikkert i mål på Stade Raymond Kopa.
    29'
    Willy Delajod tildeler Angers SCO en corner. Boufal Sofiane sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    31'
    Gult kort til Angers
    Angelo Fulgini
    Dommer Willy Delajod viser Angelo Fulgini (Angers SCO) det gule kortet.
    31'
    Amine Gouiri (OGC Nice) løfter inn en corner fra venstre på Stade Raymond Kopa.
    42'
    Thomas Mangani (Angers SCO) slår en corner fra venstre side på Stade Raymond Kopa.
    44'
    44'
    45'+1
    Gult kort til OGC Nice
    Hassane Kamara
    Hassane Kamara (OGC Nice) får et gult kort av dommer Willy Delajod.
    45'+1
    Mohamed-Ali Cho ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+2
    Angers SCO slipper å klare seg uten Mohamed-Ali Cho som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+2
    45'+3
    50'
    Youcef Atal
    Målsjanse til OGC Nice! Youcef Atal treffer mål, men keeper redder.
    50'
    Angers, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til OGC Nice like utenfor Angers SCO-området.
    51'
    Willy Delajod tildeler OGC Nice en corner. Lucas Da Cunha sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    OGC Nice angriper, men Willy Delajod blåser for offside.
    56'
    Mål for OGC Nice!
    Angers 1 - 1 OGC Nice
    Mål: Andy Delort
    Målgivende: Amine Gouiri
    Mål! Andy Delort utligner til 1-1. Amine Gouiri sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    Dante
    Dommer Willy Delajod gir Dante (OGC Nice) et gult kort.
    63'
    64'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Alexis Claude-Maurice
    Ut: Hassane Kamara
    OGC Nice bytter ut Hassane Kamara med Alexis Claude-Maurice. Dette er det første byttet som Christophe Galtier gjør i dagens kamp.
    64'
    65'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til Angers SCO.
    66'
    Mario Lemina
    OGC Nice angriper i Angers. Mario Lemina fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Amine Gouiri
    OGC Nice fosser forover og Amine Gouiri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    Lucas Da Cunha (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Stade Raymond Kopa.
    70'
    Sjanse til OGC Nice! Amine Gouiri er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    72'
    Lucas Da Cunha
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Lucas Da Cunha avslutter utenfor.
    72'
    72'
    Inn: Hicham Boudaoui
    Ut: Lucas Da Cunha
    Bytte for OGC Nice. Hicham Boudaoui kommer inn for Lucas Da Cunha på Stade Raymond Kopa.
    73'
    Inn: Kephren Thuram Ulien
    Ut: Pablo Rosario
    Pablo Rosario (OGC Nice) erstattes av Kephren Thuram Ulien.
    74'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Pierrick Capelle
    Ut: Souleyman Doumbia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Angers SCO. Inn kommer Pierrick Capelle, mens Souleyman Doumbia tar plass på benken.
    74'
    Inn: Mathias Pereira Lage
    Ut: Jimmy Cabot
    Gerald Baticle gjør dagens andre bytte i Angers, når han tar ut Jimmy Cabot og setter inn Mathias Pereira Lage.
    74'
    Inn: Billal Brahimi
    Ut: Mohamed-Ali Cho
    Gerald Baticle (Angers SCO) gjør sitt tredje bytte for dagen. Billal Brahimi erstatter Mohamed-Ali Cho.
    75'
    I Angers slår Amine Gouiri en corner fra venstre.
    78'
    Willy Delajod tildeler Angers SCO en corner. Thomas Mangani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.