I Angers har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    En av Montpellier HSCs spillere blir avblåst for offside på Stade Raymond Kopa.
    3'
    En av Montpellier HSCs spillere blir avblåst for offside.
    6'
    Thomas Mangani (Angers SCO) løfter inn en corner fra venstre på Stade Raymond Kopa.
    9'
    Pierrick Capelle
    Pierrick Capelle skyter i stolpen! Nesten mål for Angers SCO.
    9'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    10'
    Florent Mollet
    Florent Mollet (Montpellier HSC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Angelo Fulgini
    Angers SCO avanserer forover og Angelo Fulgini får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    16'
    Pierrick Capelle (Angers SCO) kommer til en målsjanse på Stade Raymond Kopa, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Stephane Bahoken
    Målsjanse til Angers SCO! Stephane Bahoken treffer mål, men keeper redder.
    20'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Nabil Bentaleb
    Angers SCO avanserer forover i Angers. Nabil Bentaleb avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Florent Mollet (Montpellier HSC) slår en corner fra venstre side på Stade Raymond Kopa.
    23'
    Frispark i en god posisjon for Angers SCO!
    26'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til Angers SCO.
    27'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    27'
    I Angers slår Thomas Mangani en corner fra venstre.
    28'
    Frispark for Angers SCO på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark Angers SCO.
    30'
    Gult kort til Montpellier
    Beni Makouana
    Beni Makouana (Montpellier HSC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark Montpellier HSC.
    31'
    I Angers har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til Angers SCO.
    32'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    33'
    34'
    Angers SCO må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Montpellier HSC.
    37'
    Montpellier HSC angriper i Angers. Florent Mollet fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    40'
    43'
    Ambroise Oyongo
    Ambroise Oyongo (Montpellier HSC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Angers SCO får straffe av Romain Lissorgue på Stade Raymond Kopa.
    44'
    Angers scorer på straffe!
    Angers 1 - 0 Montpellier
    Mål: Thomas Mangani
    Angers SCO går opp i en 1-0 ledelse etter at Thomas Mangani setter straffesparket sikkert i mål på Stade Raymond Kopa.
    45'+1
    47'
    Beni Makouana (Montpellier HSC) kommer seg fri på Stade Raymond Kopa, men avslutningen går utenfor.
    48'
    49'
    49'
    Arnaud Souquet vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    50'
    Nicolas Cozza
    Montpellier HSC angriper, men avslutningen til Nicolas Cozza går utenfor.
    51'
    Montpellier HSC slipper å klare seg uten Arnaud Souquet som kommer tilbake på banen i Angers.
    51'
    Valere Germain
    Dommeren gir Valere Germain (Montpellier HSC) et gult kort.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for Montpellier HSC er nær straffområde.
    58'
    59'
    Jordan Ferri
    Jordan Ferri (Montpellier HSC) får et gult kort av dommer Romain Lissorgue.
    59'
    Romain Lissorgue tildeler Montpellier HSC en corner. Florent Mollet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Azzedine Ounahi
    Ut: Thomas Mangani
    Angers SCO bytter ut Thomas Mangani med Azzedine Ounahi.
    62'
    Inn: Batista Mendy
    Ut: Pierrick Capelle
    Gerald Baticle (Angers SCO) gjør sitt andre bytte for dagen. Batista Mendy erstatter Pierrick Capelle.
    63'
    Inn: Mohamed-Ali Cho
    Ut: Stephane Bahoken
    Bytte for Angers SCO. Mohamed-Ali Cho kommer inn for Stephane Bahoken på Stade Raymond Kopa.
    63'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Nicholas Gioacchini
    Ut: Sacha Delaye
    Montpellier HSC gjør sitt første bytte. Sacha Delaye erstattes av Nicholas Gioacchini.
    65'
    Inn: Junior Sambia
    Ut: Arnaud Souquet
    Arnaud Souquet (Montpellier HSC) erstattes av Junior Sambia.
    65'
    Mål for Angers!
    Angers 2 - 0 Montpellier
    Mål: Mathias Pereira Lage
    Målgivende: Batista Mendy
    I Angers øker Angers SCO ledelsen til 2-0 takket være et mål av Mathias Pereira Lage. Batista Mendy sto for den målgivende pasningen.
    67'
    68'
    Nicholas Gioacchini
    Nicholas Gioacchini (Montpellier HSC) kommer til en målsjanse på Stade Raymond Kopa, men klarer ikke å score.
    70'
    Gult kort til Angers
    Dommer Romain Lissorgue viser Angelo Fulgini (Angers SCO) det gule kortet.
    71'
    71'
    72'
    73'
    Montpellier HSC fosser fremover, men Romain Lissorgue blåser for offside på Stade Raymond Kopa.
    74'
    Inn: Pedro Mendes
    Ut: Nicolas Cozza
    Montpellier HSC bytter ut Nicolas Cozza med Pedro Mendes. Dette er det tredje byttet som Oliver Dall'Oglio gjør i dagens kamp.
    75'
    Mohamed-Ali Cho
    Sjanse! Angers SCO avanserer forover, men Mohamed-Ali Cho avslutter utenfor.
    76'
    Azzedine Ounahi
    Angers SCO angriper i Angers. Azzedine Ounahi fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Romain Lissorgue tildeler Angers SCO en corner. Angelo Fulgini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Sjanse til Montpellier HSC! Nicholas Gioacchini er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    Angers, prøver et skudd, men det reddes
    82'
    Målsjanse! Nicholas Gioacchini (Montpellier HSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Inn: Yanis Guermouche
    Ut: Florent Mollet
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Yanis Guermouche, mens Florent Mollet tar plass på benken.
    82'
    I Angers slår Junior Sambia en corner fra høyre.
    84'
    Frispark til Angers SCO på halvdelen til Montpellier HSC.
    86'
    Inn: Abdoulaye Bamba
    Ut: Mathias Pereira Lage
    Gerald Baticle gjør dagens fjerde bytte i Angers, når han tar ut Mathias Pereira Lage og setter inn Abdoulaye Bamba.
    86'
    Inn: Ismael Traore
    Ut: Romain Thomas
    Angers SCO gjør sitt femte bytte. Romain Thomas erstattes av Ismael Traore.
    89'
    Angelo Fulgini (Angers SCO) slår en corner fra høyre side på Stade Raymond Kopa.