Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Angers slår Angelo Fulgini en corner fra høyre.
    24'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Angers SCO.
    30'
    Amine Harit (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Stade Raymond Kopa.
    36'
    Duje Caleta-Car
    Duje Caleta-Car (Olympique Marseille) header mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    Enzo Ebosse vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    39'
    Pol Lirola ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    40'
    Pol Lirola er tilbake i kampen igjen.
    40'
    Angers SCO slipper å klare seg uten Enzo Ebosse som kommer tilbake på banen i Angers.
    41'
    Olympique Marseille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    41'
    Frispark Olympique Marseille.
    42'
    44'
    Gult kort til Angers
    Azzedine Ounahi
    Azzedine Ounahi (Angers SCO) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    45'+1
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    49'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Dommer Ruddy Buquet viser Duje Caleta-Car (Olympique Marseille) det gule kortet.
    52'
    Ruddy Buquet tildeler Angers SCO en corner. Angelo Fulgini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Leonardo Balerdi
    Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Raymond Kopa.
    59'
    Frisparket tildelt Angers SCO er farlig nær Olympique Marseilles målområde.
    59'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Konrad de la Fuente
    Ut: Pol Lirola
    Pol Lirola (Olympique Marseille) erstattes av Konrad de la Fuente.
    59'
    Inn: Cengiz Ünder
    Ut: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Cengiz Ünder, mens Luis Henrique Tomaz de Lima tar plass på benken.
    59'
    Inn: Luan Peres
    Ut: Jordan Amavi
    Olympique Marseille bytter ut Jordan Amavi med Luan Peres.
    59'
    Stephane Bahoken
    Angers SCO angriper på Stade Raymond Kopa. Stephane Bahoken header utenfor.
    60'
    Angelo Fulgini (Angers SCO) løfter inn en corner fra høyre på Stade Raymond Kopa.
    61'
    Batista Mendy
    Angers SCO angriper. Batista Mendy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Amine Harit
    Dommeren gir Amine Harit (Olympique Marseille) et gult kort.
    65'
    Frispark for Angers SCO på egen banehalvdel.
    66'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Mohamed-Ali Cho
    Ut: Stephane Bahoken
    Angers SCO gjør sitt første bytte. Stephane Bahoken erstattes av Mohamed-Ali Cho.
    66'
    69'
    Bamba Dieng
    Olympique Marseille angriper og Bamba Dieng får avsluttet. Headingen treffer ikke Angers SCO-målet.
    70'
    Inn: Thomas Mangani
    Ut: Enzo Ebosse
    Angers SCO bytter ut Enzo Ebosse med Thomas Mangani.
    71'
    Inn: Billal Brahimi
    Ut: Angelo Fulgini
    Angers SCO gjør sitt tredje bytte. Angelo Fulgini erstattes av Billal Brahimi.
    71'
    74'
    Angers SCO angriper, men avslutningen til Azzedine Ounahi går utenfor.
    76'
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Boubacar Kamara
    Olympique Marseille bytter ut Boubacar Kamara med Pape Alassane Gueye. Dette er det fjerde byttet som Jorge Sampaoli gjør i dagens kamp.
    77'
    I Angers har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    Bamba Dieng
    Målsjanse til Olympique Marseille! Bamba Dieng treffer mål, men keeper redder.
    83'
    Angers, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    Frispark til Angers SCO på halvdelen til Olympique Marseille.
    84'
    Inn: Matteo Guendouzi
    Ut: Amine Harit
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Matteo Guendouzi, mens Amine Harit tar plass på benken.
    84'
    Inn: Waniss Taibi
    Ut: Batista Mendy
    Gerald Baticle (Angers SCO) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Waniss Taibi erstatter Batista Mendy.
    85'
    Målsjanse! Azzedine Ounahi (Angers SCO) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Ruddy Buquet tildeler Angers SCO en corner. Thomas Mangani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Ismael Traore
    Angers SCO angriper og Ismael Traore får avsluttet. Headingen treffer ikke Olympique Marseille-målet.