FC Girondins Bordeaux tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Angers!
    Angers 1 - 0 Bordeaux
    Mål: Mohamed-Ali Cho
    Målgivende: Mathias Pereira Lage
    Mål! Mohamed-Ali Cho gir Angers SCO ledelsen 1-0 i Angers. Det er en fin assist fra Mathias Pereira Lage.
    5'
    I Angers slår Angelo Fulgini en corner fra høyre.
    9'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    11'
    Remi Oudin
    FC Girondins Bordeaux fosser forover og Remi Oudin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    Angers, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Stephane Bahoken
    Stephane Bahoken (Angers SCO) kommer til en målsjanse på Stade Raymond Kopa, men klarer ikke å score.
    13'
    Frispark til Angers SCO på halvdelen til FC Girondins Bordeaux.
    13'
    Frispark for Angers SCO på egen banehalvdel.
    15'
    Angers SCO angriper, men blir avblåst for offside.
    16'
    Mbaye Niang
    FC Girondins Bordeaux angriper i Angers. Mbaye Niang fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Frispark FC Girondins Bordeaux.
    19'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux.
    23'
    Angelo Fulgini (Angers SCO) slår en corner fra høyre side på Stade Raymond Kopa.
    26'
    Nabil Bentaleb
    Målsjanse til Angers SCO! Nabil Bentaleb treffer mål, men keeper redder.
    26'
    Bordeaux, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Benoit Millot tildeler Angers SCO en corner. Angelo Fulgini sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    I Angers har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Remi Oudin (FC Girondins Bordeaux) løfter inn en corner fra høyre på Stade Raymond Kopa.
    29'
    30'
    31'
    FC Girondins Bordeaux fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    34'
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Frisparket tildelt Angers SCO er farlig nær FC Girondins Bordeauxs målområde.
    35'
    Angers 2 - 0 Bordeaux
    Mål: Batista Mendy
    Målgivende: Angelo Fulgini
    Mål! Angers SCO øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Batista Mendy. Flott spill fra Angelo Fulgini før målet.
    36'
    Skade: Angers
    41'
    Tilbake fra skade: Angers
    42'
    43'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    44'
    46'
    Gult kort til Bordeaux
    Josuha Guilavogui
    Josuha Guilavogui (FC Girondins Bordeaux) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    46'
    48'
    50'
    En av FC Girondins Bordeauxs spillere går i offside.
    52'
    Benoit Millot tildeler Angers SCO en corner. Angelo Fulgini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Angers SCO like utenfor FC Girondins Bordeaux-området.
    56'
    Anel Ahmedhodzic
    Dommer Benoit Millot viser Anel Ahmedhodzic (FC Girondins Bordeaux) det gule kortet.
    56'
    Angelo Fulgini
    Sjanse! Angers SCO avanserer forover, men Angelo Fulgini avslutter utenfor.
    57'
    FC Girondins Bordeaux angriper i Angers, men blir avblåst for offside.
    58'
    Spillerbytte - Bordeaux
    Inn: Ui-jo Hwang
    Ut: Remi Oudin
    FC Girondins Bordeaux bytter ut Remi Oudin med Hwang Ui-Jo.
    58'
    Inn: Enock Kwateng
    Ut: Marcelo
    Bytte for FC Girondins Bordeaux. Enock Kwateng kommer inn for Marcelo på Stade Raymond Kopa.
    58'
    Inn: Sekou Mara
    Ut: Gideon Mensah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Girondins Bordeaux. Inn kommer Sekou Mara, mens Gideon Mensah tar plass på benken.
    58'
    Javairo Dilrosun (FC Girondins Bordeaux) løfter inn en corner fra venstre på Stade Raymond Kopa.
    60'
    Mål for Bordeaux!
    Angers 2 - 1 Bordeaux
    Mål: Sekou Mara
    Målgivende: Javairo Dilrosun
    Mål! Sekou Mara (FC Girondins Bordeaux) header ballen i mål og reduserer til 2-1. Javairo Dilrosun var nest sist på ballen.
    60'
    Sekou Mara
    Sekou Mara (FC Girondins Bordeaux) får et gult kort av dommer Benoit Millot.
    60'
    62'
    Angers 3 - 1 Bordeaux
    Mål: Stephane Bahoken
    Målgivende: Mohamed-Ali Cho
    Stephane Bahoken øker Angers SCOs ledelse til 3-1! Mohamed-Ali Cho sto for den målgivende pasningen.
    62'
    Målet til Angers sjekkes av VAR
    63'
    Målet til Angers blir stående
    63'
    Hjørnespark til Bordeaux
    64'
    64'
    Inn: Yacine Adli
    Ut: Jean Onana
    Jean Onana (FC Girondins Bordeaux) erstattes av Yacine Adli.
    65'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Marin Jakolis
    Ut: Mohamed-Ali Cho
    Angers SCO gjør sitt første bytte. Mohamed-Ali Cho erstattes av Marin Jakolis.
    69'
    Inn: Thomas Mangani
    Ut: Batista Mendy
    Gerald Baticle gjør dagens andre bytte i Angers, når han tar ut Batista Mendy og setter inn Thomas Mangani.
    69'
    70'
    En av FC Girondins Bordeauxs spillere blir avblåst for offside på Stade Raymond Kopa.
    71'
    72'
    Thomas Mangani
    Thomas Mangani (Angers SCO) kommer seg fri på Stade Raymond Kopa, men avslutningen går utenfor.
    74'
    Sjanse til Angers SCO! Angelo Fulgini er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    75'
    Inn: Azzedine Ounahi
    Ut: Stephane Bahoken
    Angers SCO bytter ut Stephane Bahoken med Azzedine Ounahi.
    75'
    Inn: Dilane Bakwa
    Ut: Mbaye Niang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Girondins Bordeaux. Inn kommer Dilane Bakwa, mens Mbaye Niang tar plass på benken.
    77'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Angers SCO.
    77'
    Souleyman Doumbia (Angers SCO) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Raymond Kopa.
    77'
    Javairo Dilrosun
    Dommer Benoit Millot gir Javairo Dilrosun (FC Girondins Bordeaux) et gult kort.
    78'
    78'
    Gult kort til Angers
    Dommeren gir Angelo Fulgini (Angers SCO) et gult kort.
    78'
    Souleyman Doumbia er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Raymond Kopa.
    78'
    Frispark for FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    80'
    Dilane Bakwa
    Dilane Bakwa (FC Girondins Bordeaux) avanserer forover på Stade Raymond Kopa. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    Sjanse i Angers! Angelo Fulgini (Angers SCO) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    81'
    Angers SCO angriper. Nabil Bentaleb får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    Thomas Mangani (Angers SCO) slår en corner fra venstre side på Stade Raymond Kopa.
    81'
    Angelo Fulgini (Angers SCO) slår en corner fra venstre side på Stade Raymond Kopa.
    82'
    Det blir farlig! Frispark for FC Girondins Bordeaux er nær straffområde.
    83'
    85'
    86'
    88'
    FC Girondins Bordeaux må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Angers SCO.
    89'
    Yacine Adli
    Yacine Adli (FC Girondins Bordeaux) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Raymond Kopa.
    89'
    Angers 4 - 1 Bordeaux
    Mål: Mathias Pereira Lage
    Målgivende: Ismael Traore
    Mål! Angers SCO øker ledelsen til 4-1 etter en scoring av Mathias Pereira Lage på Stade Raymond Kopa. Flott spill fra Ismael Traore før målet.