Frispark til RSC Anderlecht på halvdelen til St. Truidense VV.
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til RSC Anderlecht.
    I Brussel har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Verschaeren Yari
    Målsjanse! Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Christian Bruls
    Målsjanse på Lotto Park! Christian Bruls fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    8'
    Anderlecht, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    St. Truidense VV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    I Brussel slår Christian Bruls en corner fra venstre.
    11'
    Junior Pius
    Junior Pius (St. Truidense VV) header utenfor.
    11'
    RSC Anderlecht fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Lior Refaelov
    Sjanse! RSC Anderlecht avanserer forover, men Lior Refaelov avslutter utenfor.
    15'
    Frispark for St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    16'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    19'
    22'
    Frispark RSC Anderlecht.
    25'
    Christian Kouame
    Christian Kouame (RSC Anderlecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    28'
    30'
    St. Truidense VV må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RSC Anderlecht.
    33'
    35'
    Gult kort til St. Truidense
    Junior Pius
    Junior Pius (St. Truidense VV) pådrar seg et gult kort.
    35'
    38'
    Christian Bruls (St. Truidense VV) slår en corner fra venstre side på Lotto Park.
    39'
    45'+1
    Spillerbytte - St. Truidense
    Inn: Dimitri Lavalee
    Ut: Chris Durkin
    St. Truidense VV gjør sitt første bytte. Chris Durkin erstattes av Dimitri Lavalee.
    46'
    Jonathan Lardot tildeler RSC Anderlecht en corner. Sergio Gomez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    Sergio Gomez (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra høyre på Lotto Park.
    47'
    48'
    49'
    Dimitri Lavalee
    Dommer Jonathan Lardot viser Dimitri Lavalee (St. Truidense VV) det gule kortet.
    51'
    Frispark St. Truidense VV.
    51'
    Frispark til St. Truidense VV på halvdelen til RSC Anderlecht.
    53'
    54'
    RSC Anderlecht angriper i Brussel. Christian Kouame fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Mory Konate vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    RSC Anderlecht avanserer forover og Verschaeren Yari kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    57'
    St. Truidense, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    St. Truidense VV slipper å klare seg uten Mory Konate som kommer tilbake på banen igjen.
    57'
    RSC Anderlecht angriper, men blir avblåst for offside.
    58'
    Målsjanse! Lior Refaelov (RSC Anderlecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Mål for Anderlecht!
    Anderlecht 1 - 0 St. Truidense
    Mål: Lior Refaelov
    Målgivende: Joshua Zirkzee
    Mål! Lior Refaelov gir RSC Anderlecht ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Flott spill fra Joshua Zirkzee før målet.
    60'
    I Brussel slår Sergio Gomez en corner fra høyre.
    62'
    Yuma Suzuki
    St. Truidense VV angriper på Lotto Park, men Yuma Suzuki header utenfor.
    62'
    Inn: Daichi Hayashi
    Ut: Dimitri Lavalee
    Dimitri Lavalee (St. Truidense VV) erstattes av Daichi Hayashi.
    63'
    Mory Konate
    Mory Konate (St. Truidense VV) header mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    RSC Anderlecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Benito Raman
    Ut: Joshua Zirkzee
    RSC Anderlecht bytter ut Joshua Zirkzee med Benito Raman.
    66'
    Lior Refaelov ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    66'
    Lior Refaelov er tilbake i kampen igjen.
    68'
    I Brussel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    70'
    Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Inn: Taichi Hara
    Ut: Jorge Teixeira
    Bernd Hollerbach (St. Truidense VV) gjør sitt tredje bytte for dagen. Taichi Hara erstatter Jorge Teixeira.
    72'
    Inn: Aboubakary Koita
    Ut: Robert Bauer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for St. Truidense VV. Inn kommer Aboubakary Koita, mens Robert Bauer tar plass på benken.
    73'
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra venstre på Lotto Park.
    74'
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Frispark for RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    79'
    RSC Anderlecht angriper i Brussel. Verschaeren Yari avslutter på mål, men greier ikke å score.
    80'
    80'
    Jonathan Lardot tildeler RSC Anderlecht en corner. Lior Refaelov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    82'
    Inn: Nelson Balongo
    Ut: Yuma Suzuki
    St. Truidense VV bytter ut Yuma Suzuki med Nelson Balongo. Dette er det femte byttet som Bernd Hollerbach gjør i dagens kamp.
    82'
    Spillet på Lotto Park er stoppet midlertidig fordi Liberato Cacace ligger nede.
    84'
    Jonathan Lardot tildeler RSC Anderlecht en corner. Lior Refaelov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Michael Murillo
    RSC Anderlecht angriper på Lotto Park. Michael Murillo header utenfor.
    85'
    Liberato Cacace kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Lotto Park.
    86'
    RSC Anderlecht fosser fremover, men Jonathan Lardot blåser for offside på Lotto Park.
    86'
    Målet til Anderlecht sjekkes av VAR
    86'
    Målet til Anderlecht blir annullert
    87'
    89'
    Inn: Majeed Ashimeru
    Ut: Lior Refaelov
    Vincent Kompany gjør dagens andre bytte i Brussel, når han tar ut Lior Refaelov og setter inn Majeed Ashimeru.
    90'
    Benito Raman
    Benito Raman (RSC Anderlecht) kommer til en målsjanse på Lotto Park, men klarer ikke å score.
    90'
    90'+1
    Inn: Taylor Harwood-Bellis
    Ut: Verschaeren Yari
    Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) erstattes av Taylor Harwood-Bellis.
    90'+2
    90'+3
    Christian Bruls (St. Truidense VV) løfter inn en corner fra venstre på Lotto Park.
    90'+4
    Toni Leistner
    Toni Leistner (St. Truidense VV) avanserer forover på Lotto Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+4
    90'+4
    90'+4
    90'+4
    90'+6
    Målet til Anderlecht blir stående
    90'+7
    Anderlecht 2 - 0 St. Truidense
    Mål: Majeed Ashimeru
    Målgivende: Benito Raman
    Mål! RSC Anderlecht øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Majeed Ashimeru. Benito Raman var nest sist på ballen.