RSC Anderlecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    I Brussel slår Sergio Gomez en corner fra venstre.
    15'
    Wesley Hoedt
    I Brussel får Wesley Hoedt (RSC Anderlecht) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    15'
    K Beerschot VA, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark K Beerschot VA.
    15'
    Verschaeren Yari
    Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    20'
    Christian Kouame
    Målsjanse på Lotto Park! Christian Kouame fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    20'
    Frisparket tildelt RSC Anderlecht er farlig nær K Beerschot VAs målområde.
    22'
    Sergio Gomez
    RSC Anderlecht avanserer forover i Brussel. Sergio Gomez avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Frispark for RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    24'
    Verschaeren Yari ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    25'
    Verschaeren Yari kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Lotto Park.
    26'
    Benito Raman
    Sjanse! RSC Anderlecht avanserer forover, men Benito Raman avslutter utenfor.
    28'
    Frispark til K Beerschot VA på halvdelen til RSC Anderlecht.
    31'
    RSC Anderlecht angriper i Brussel. Benito Raman fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Christian Kouame (RSC Anderlecht) avanserer forover på Lotto Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til K Beerschot VA.
    35'
    Spillet på Lotto Park er stoppet midlertidig fordi Moisés Caicedo ligger nede.
    35'
    Moisés Caicedo er på beina igjen og fortsetter kampen på Lotto Park.
    36'
    Ismaila Coulibaly
    Ismaila Coulibaly (K Beerschot VA) kommer seg fri på Lotto Park, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Målsjanse! Sergio Gomez (RSC Anderlecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    En av K Beerschot VAs spillere går i offside.
    43'
    RSC Anderlecht har fått straffespark på Lotto Park!
    45'
    Anderlecht scorer på straffe!
    Anderlecht 1 - 0 K Beerschot VA
    Mål: Sergio Gomez
    Sergio Gomez dundrer inn et straffespark på Lotto Park. Stillingen er nå 1-0.
    45'+2
    Spillerbytte - K Beerschot VA
    Inn: Issa Soumare
    Ut: Leon Krekovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for K Beerschot VA. Inn kommer Issa Soumare, mens Leon Krekovic tar plass på benken.
    46'
    Gult kort til Anderlecht
    Taylor Harwood-Bellis
    Taylor Harwood-Bellis (RSC Anderlecht) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Gult kort til K Beerschot VA
    Moisés Caicedo
    Dommer Christof Dierick viser Moisés Caicedo (K Beerschot VA) det gule kortet.
    47'
    47'
    Ramiro Vaca (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra høyre på Lotto Park.
    50'
    Det blir farlig! Frispark for RSC Anderlecht er nær straffområde.
    51'
    Mohamed Halaimia
    Mohamed Halaimia (K Beerschot VA) får et gult kort av dommer Christof Dierick.
    51'
    Christof Dierick tildeler RSC Anderlecht en corner. Verschaeren Yari sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra venstre på Lotto Park.
    53'
    Christof Dierick tildeler RSC Anderlecht en corner. Sergio Gomez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    K Beerschot VA scorer selvmål!
    Anderlecht 2 - 0 K Beerschot VA
    Mål: Lawrence Shankland
    Lawrence Shankland setter ballen i eget mål! 2-0.
    54'
    Joshua Cullen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    56'
    RSC Anderlecht slipper å klare seg uten Joshua Cullen som kommer tilbake på banen i Brussel.
    56'
    I Brussel slår Ramiro Vaca en corner fra venstre.
    56'
    Mål for K Beerschot VA!
    Anderlecht 2 - 1 K Beerschot VA
    Målgivende: Ramiro Vaca
    Mål! Lawrence Shankland (K Beerschot VA) header ballen i mål og reduserer til 2-1. Ramiro Vaca sto for den målgivende pasningen.
    56'
    Benito Raman (RSC Anderlecht) kommer til en målsjanse på Lotto Park, men klarer ikke å score.
    57'
    58'
    RSC Anderlecht angriper i Brussel. Verschaeren Yari avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    K Beerschot VA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Anouar Ait El Hadj
    Anouar Ait El Hadj (RSC Anderlecht) mottar sitt første gule kort for dagen på Lotto Park.
    60'
    Inn: Raphael Holzhauser
    Ut: Ismaila Coulibaly
    Javier Torrente gjør dagens andre bytte i Brussel, når han tar ut Ismaila Coulibaly og setter inn Raphael Holzhauser.
    61'
    62'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Issa Soumare (K Beerschot VA) vrir seg av smerte i gresset.
    63'
    Issa Soumare ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Brussel.
    65'
    65'
    Moisés Caicedo (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra venstre på Lotto Park.
    66'
    Jan Van den Bergh
    K Beerschot VA angriper, men avslutningen til Jan Van den Bergh går utenfor.
    66'
    Frispark for K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    67'
    Mål for Anderlecht!
    Anderlecht 3 - 1 K Beerschot VA
    Mål: Christian Kouame
    Målgivende: Kristoffer Olsson
    Mål! RSC Anderlecht øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Christian Kouame på Lotto Park. Det er en fin assist fra Kristoffer Olsson.
    70'
    Inn: Joren Dom
    Ut: Issa Soumare
    Bytte for K Beerschot VA. Joren Dom kommer inn for Issa Soumare på Lotto Park.
    71'
    I Brussel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    Kristoffer Olsson
    Dommeren gir Kristoffer Olsson (RSC Anderlecht) et gult kort.
    72'
    Lawrence Shankland
    K Beerschot VA angriper i Brussel. Lawrence Shankland fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Benito Raman vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    74'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Joshua Zirkzee
    Ut: Benito Raman
    Joshua Zirkzee (RSC Anderlecht) erstatter Benito Raman som muligens er skadet.
    74'
    Inn: Francis Amuzu
    Ut: Anouar Ait El Hadj
    Vincent Kompany (RSC Anderlecht) gjør sitt andre bytte for dagen. Francis Amuzu erstatter Anouar Ait El Hadj.
    75'
    Inn: Majeed Ashimeru
    Ut: Kristoffer Olsson
    Kristoffer Olsson (RSC Anderlecht) erstattes av Majeed Ashimeru.
    75'
    Frispark RSC Anderlecht.
    75'
    Anderlecht 4 - 1 K Beerschot VA
    Mål: Majeed Ashimeru
    Målgivende: Joshua Zirkzee
    Mål! Majeed Ashimeru øker RSC Anderlechts ledelse til 4-1 på Lotto Park. Joshua Zirkzee var nest sist på ballen.
    78'
    I Brussel slår Raphael Holzhauser en corner fra høyre.
    80'
    Pierre Bourdin
    K Beerschot VA angriper og Pierre Bourdin får avsluttet. Headingen treffer ikke RSC Anderlecht-målet.
    80'
    Anderlecht 4 - 2 K Beerschot VA
    Mål: Joren Dom
    Målgivende: Raphael Holzhauser
    Mål! K Beerschot VA reduserer til 4-2 etter et mål av Joren Dom på Lotto Park. Flott spill fra Raphael Holzhauser før målet.
    81'
    Inn: Abdoulie Sanyang
    Ut: Moisés Caicedo
    K Beerschot VA bytter ut Moisés Caicedo med Abdoulie Sanyang.
    82'
    Ramiro Vaca
    Sjanse i Brussel! Ramiro Vaca (K Beerschot VA) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.