Refaelov59' (Str.)
1-1
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    1'
    Roman Bezus
    Roman Bezus (KAA Gent) kommer til en målsjanse på Lotto Park, men klarer ikke å score.
    4'
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra venstre på Lotto Park.
    7'
    Julien De Sart (KAA Gent) slår en corner fra høyre side på Lotto Park.
    10'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    14'
    Christian Kouame
    RSC Anderlecht angriper i Brussel. Christian Kouame fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Erik Lambrechts tildeler RSC Anderlecht en corner. Lior Refaelov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    En av RSC Anderlechts spillere blir avblåst for offside.
    18'
    RSC Anderlecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    21'
    Kristoffer Olsson (RSC Anderlecht) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lotto Park.
    23'
    Kristoffer Olsson er tilbake i kampen igjen.
    24'
    I Brussel slår Lior Refaelov en corner fra høyre.
    25'
    I Brussel header Christian Kouame (RSC Anderlecht) mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    I Brussel har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Gult kort til Anderlecht
    Michael Murillo
    Michael Murillo (RSC Anderlecht) pådrar seg et gult kort.
    28'
    Gult kort til Gent
    Elisha Owusu
    Elisha Owusu (KAA Gent) får et gult kort av dommer Erik Lambrechts.
    31'
    35'
    Roman Bezus
    KAA Gent angriper i Brussel. Roman Bezus avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    Anderlecht, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Erik Lambrechts tildeler KAA Gent en corner. Julien De Sart sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    37'
    Mål for Gent!
    Anderlecht 0 - 1 Gent
    Mål: Alessio Castro-Montes
    Målgivende: Roman Bezus
    KAA Gent leder 0-1 etter en scoring av Alessio Castro-Montes. Roman Bezus sto for den målgivende pasningen.
    39'
    41'
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) slår en corner fra venstre side på Lotto Park.
    45'+1
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til RSC Anderlecht.
    45'+1
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Francis Amuzu
    Ut: Anouar Ait El Hadj
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RSC Anderlecht. Inn kommer Francis Amuzu, mens Anouar Ait El Hadj tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Darko Lemajic
    Ut: Laurent Depoitre
    Bytte for KAA Gent. Darko Lemajic kommer inn for Laurent Depoitre på Lotto Park.
    46'
    Det blir farlig! Frispark for RSC Anderlecht er nær straffområde.
    46'
    RSC Anderlecht angriper, men Erik Lambrechts blåser for offside.
    47'
    Verschaeren Yari
    RSC Anderlecht fosser forover og Verschaeren Yari fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Spillet på Lotto Park er stoppet midlertidig fordi Elisha Owusu ligger nede.
    49'
    Inn: Sven Kums
    Ut: Elisha Owusu
    Elisha Owusu (KAA Gent) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Sven Kums.
    50'
    I Brussel slår Lior Refaelov en corner fra venstre.
    50'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Frispark KAA Gent.
    51'
    Frispark til RSC Anderlecht på halvdelen til KAA Gent.
    54'
    Bruno Godeau
    Dommer Erik Lambrechts gir Bruno Godeau (KAA Gent) et gult kort.
    55'
    Sergio Gomez
    RSC Anderlecht angriper, men avslutningen til Sergio Gomez går utenfor.
    56'
    RSC Anderlecht har fått straffespark på Lotto Park!
    58'
    Anderlecht scorer på straffe!
    Anderlecht 1 - 1 Gent
    Mål: Lior Refaelov
    Lior Refaelov setter ballen i mål fra straffemerket på Lotto Park. Dermed står det 1-1 i Brussel.
    59'
    Inn: Matisse Samoise
    Ut: Alessio Castro-Montes
    KAA Gent gjør sitt tredje bytte. Alessio Castro-Montes erstattes av Matisse Samoise.
    66'
    Inn: Tarik Tissoudali
    Ut: Giorgi Chakvetadze
    Hein van Haezebrouck gjør dagens fjerde bytte i Brussel, når han tar ut Giorgi Chakvetadze og setter inn Tarik Tissoudali.
    66'
    Frispark for RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    69'
    Inn: Benito Raman
    Ut: Verschaeren Yari
    Vincent Kompany (RSC Anderlecht) gjør sitt andre bytte for dagen. Benito Raman erstatter Verschaeren Yari.
    71'
    72'
    Josh Cullen
    Dommer Erik Lambrechts viser Joshua Cullen (RSC Anderlecht) det gule kortet.
    72'
    Frispark RSC Anderlecht.
    73'
    RSC Anderlecht fosser fremover, men Erik Lambrechts blåser for offside på Lotto Park.
    74'
    Francis Amuzu
    Francis Amuzu (RSC Anderlecht) avanserer forover på Lotto Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    Roman Bezus
    Roman Bezus (KAA Gent) kommer seg fri på Lotto Park, men avslutningen går utenfor.
    76'
    76'
    78'
    Roman Bezus
    KAA Gent avanserer forover i Brussel. Roman Bezus avslutter, men treffer ikke mål.