Ayik31'
0-2
Ayik45'+4
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Oguz Gurbulak (Umraniyespor) løfter inn en corner fra venstre på Bornova Stadium.
    2'
    Yonathan Del Valle
    Umraniyespor avanserer forover i Izmir. Yonathan Del Valle avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Altinordu FK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Umraniyespor.
    3'
    Oguz Gurbulak
    Sjanse til Umraniyespor! Oguz Gurbulak er nær ved å score, men keeper redder.
    4'
    Yusuf Emre Gultekin
    Yusuf Gultekin (Umraniyespor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Cihan Aydin tildeler Umraniyespor en corner. Oguz Gurbulak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Frispark for Altinordu FK på egen banehalvdel.
    14'
    Skudd utenfor mål, Altinordu FK
    14'
    Yusuf Gultekin (Umraniyespor) slår en corner fra venstre side på Bornova Stadium.
    18'
    Altinordu FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Umraniyespor
    Dommer Cihan Aydin viser Yusuf Gultekin (Umraniyespor) det gule kortet.
    21'
    Gult kort til Altinordu FK
    Ridvan Kocak
    Ridvan Kocak (Altinordu FK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    21'
    Kursad Surmeli ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    22'
    I Izmir slår Yonathan Del Valle en corner fra venstre.
    23'
    Kursad Surmeli er på beina igjen og fortsetter kampen.
    24'
    Cihan Aydin tildeler Umraniyespor en corner. Yusuf Gultekin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Recep Aydin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Umraniyespor fosser fremover, men Cihan Aydin blåser for offside på Bornova Stadium.
    29'
    Recep Aydin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Izmir.
    30'
    Mål for Umraniyespor!
    Altinordu FK 0 - 1 Umraniyespor
    Mål: Onur Ayik
    Målgivende: Idrissa Camara
    I Izmir tar Umraniyespor ledelsen 0-1 etter et mål av Onur Ayik. Idrissa Camara sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Cihan Aydin signaliserer et frispark til Umraniyespor på egen banehalvdel.
    32'
    Ahmet Dereli
    Ahmet Dereli (Altinordu FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    32'
    33'
    Yonathan Del Valle (Umraniyespor) kommer til en målsjanse på Bornova Stadium, men klarer ikke å score.
    35'
    Frispark Umraniyespor.
    37'
    Metehan Yilmaz
    Dommer Cihan Aydin gir Metehan Yilmaz (Altinordu FK) et gult kort.
    37'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Cihan Aydin signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    41'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Sami Satilmis
    Ut: Kursad Surmeli
    Bytte for Altinordu FK. Sami Satilmis kommer inn for Kursad Surmeli på Bornova Stadium.
    41'
    Avdija Vrsajevic
    Avdija Vrsajevic (Umraniyespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Målsjanse! Yonathan Del Valle (Umraniyespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Frispark for Umraniyespor på egen banehalvdel.
    45'+1
    Altinordu FK 0 - 2 Umraniyespor
    Mål! Onur Ayik gir Umraniyespor en komfortabel 0-2 ledelse.
    45'+4
    Inn: Yusuf Can Esendemir
    Ut: Ahmet Dereli
    Huseyin Eroglu gjør dagens andre bytte i Izmir, når han tar ut Ahmet Dereli og setter inn Yusuf Can Esendemir.
    46'
    Inn: Burak Ince
    Ut: Recep Aydin
    Altinordu FK bytter ut Recep Aydin med Burak Ince. Dette er det tredje byttet som Huseyin Eroglu gjør i dagens kamp.
    46'
    Enis Destan
    Altinordu FK angriper. Enis Destan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    Cihan Aydin signaliserer et frispark til Altinordu FK.
    48'
    Burak Ince
    Målsjanse til Altinordu FK! Burak Ince treffer mål, men keeper redder.
    49'
    Umraniyespor, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Yonathan Del Valle (Umraniyespor) slår en corner fra høyre side på Bornova Stadium.
    51'
    51'
    I Izmir slår Ahmet Ilhan Ozek en corner fra høyre.
    53'
    53'
    54'
    Ahmet Ilhan Ozek (Altinordu FK) løfter inn en corner fra venstre på Bornova Stadium.
    56'
    Inn: Seref Ozcan
    Ut: Enis Destan
    Altinordu FK gjør sitt fjerde bytte. Enis Destan erstattes av Seref Ozcan.
    56'
    Spillerbytte - Umraniyespor
    Inn: Antonio Mrsic
    Ut: Yusuf Emre Gultekin
    Recep Ucar (Umraniyespor) gjør sitt første bytte for dagen. Antonio Mrsic erstatter Yusuf Gultekin.
    58'
    Cihan Aydin tildeler Altinordu FK en corner. Ahmet Ilhan Ozek sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Frispark til Umraniyespor på halvdelen til Altinordu FK.
    59'
    59'
    62'
    Burak Ince vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    62'
    Altinordu FK slipper å klare seg uten Burak Ince som kommer tilbake på banen i Izmir.
    64'
    Yonathan Del Valle (Umraniyespor) løfter inn en corner fra venstre på Bornova Stadium.
    64'
    64'
    Serkan Goksu
    Serkan Goksu (Umraniyespor) kommer seg fri på Bornova Stadium, men avslutningen går utenfor.
    64'
    65'
    Skade: Altinordu FK
    65'
    Onur Ayik
    Umraniyespor fosser forover og Onur Ayik fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    Yonathan Del Valle (Umraniyespor) slår en corner fra venstre side på Bornova Stadium.
    69'
    69'
    Frispark i en god posisjon for Altinordu FK!
    69'
    Antonio Mrsic
    Antonio Mrsic (Umraniyespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Bornova Stadium.
    69'
    Tilbake fra skade: Altinordu FK
    70'
    Seref Ozcan
    Altinordu FK fosser forover og Seref Ozcan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    Ahmet Ilhan Ozek (Altinordu FK) slår en corner fra venstre side på Bornova Stadium.
    71'
    En av Umraniyespors spillere går i offside.
    72'
    73'
    Serkan Goksu (Umraniyespor) pådrar seg et gult kort.
    73'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    74'
    Inn: Emre Nefiz
    Ut: Yonathan Del Valle
    Umraniyespor bytter ut Yonathan Del Valle med Emre Nefiz. Dette er det andre byttet som Recep Ucar gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Stefano Napoleoni
    Ut: Onur Ayik
    Umraniyespor bytter ut Onur Ayik med Stefano Napoleoni.
    74'
    Inn: Furkan Metin
    Ut: Yusuf Yalcin Arslan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altinordu FK. Inn kommer Furkan Metin, mens Yusuf Yalcin Arslan tar plass på benken.
    78'
    I Izmir slår Oguz Gurbulak en corner fra venstre.
    78'
    Idrissa Camara
    Umraniyespor angriper, men avslutningen til Idrissa Camara går utenfor.
    79'
    79'
    Skudd på mål, Umraniyespor
    80'
    Umraniyespor angriper, men blir avblåst for offside.
    80'
    Husamettin Yener
    Husamettin Yener (Altinordu FK) kommer seg fri på Bornova Stadium, men avslutningen går utenfor.
    81'
    82'
    Cihan Aydin signaliserer et frispark til Umraniyespor.
    83'
    Oguz Gurbulak (Umraniyespor) kommer til en målsjanse på Bornova Stadium, men klarer ikke å score.
    85'
    Yusuf Can Esendemir
    Sjanse! Altinordu FK avanserer forover, men Yusuf Can Esendemir avslutter utenfor.