Lopez (sm)54'
1-0
2-0
3-0
    Javier Iglesias Villanueva signaliserer et frispark til UD Almería på egen banehalvdel.
    2'
    Lucas Robertone (UD Almería) løfter inn en corner fra venstre på Estadio del Mediterráneo.
    6'
    SD Amorebieta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for UD Almería på egen banehalvdel.
    7'
    UD Almería tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    En av SD Amorebietas spillere blir avblåst for offside på Estadio del Mediterráneo.
    10'
    Javier Iglesias Villanueva signaliserer et frispark til UD Almería.
    11'
    Umar Sadiq (UD Almería) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio del Mediterráneo.
    13'
    Umar Sadiq kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio del Mediterráneo.
    14'
    Largie Ramazani
    UD Almería angriper, men avslutningen til Largie Ramazani går utenfor.
    15'
    Koldo Obieta
    Målsjanse! Koldo Obieta (SD Amorebieta) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Javier Iglesias Villanueva tildeler UD Almería en corner. Lucas Robertone sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Samu
    Samu (UD Almería) kommer seg fri på Estadio del Mediterráneo, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Gorka Guruzeta
    Gorka Guruzeta (SD Amorebieta) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Javier Iglesias Villanueva signaliserer et frispark til UD Almería like utenfor SD Amorebieta-området.
    23'
    Frisparket tildelt UD Almería er farlig nær SD Amorebietas målområde.
    24'
    Frispark til SD Amorebieta på halvdelen til UD Almería.
    27'
    28'
    SD Amorebieta angriper i Almeria, men blir avblåst for offside.
    29'
    Sergio Akieme
    Sjanse! UD Almería avanserer forover, men Sergio Akieme avslutter utenfor.
    30'
    31'
    Francisco Portillo
    Sjanse! UD Almería avanserer forover, men Francisco Portillo avslutter utenfor.
    32'
    32'
    Alejandro Pozo
    Alejandro Pozo (UD Almería) kommer til en målsjanse på Estadio del Mediterráneo, men klarer ikke å score.
    34'
    I Almeria har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Javier Iglesias Villanueva signaliserer et frispark til SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    38'
    Aitor Aldalur
    SD Amorebieta avanserer forover i Almeria. Aitor Aldalur avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Frispark UD Almería.
    44'
    SD Amorebieta angriper i Almeria. Koldo Obieta avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    UD Almería, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    UD Almería fosser fremover, men Javier Iglesias Villanueva blåser for offside på Estadio del Mediterráneo.
    47'
    Largie Ramazani (UD Almería) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Frispark for SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    51'
    51'
    Gult kort til SD Amorebieta
    Andoni Lopez
    Dommer Javier Iglesias Villanueva viser Andoni Lopez (SD Amorebieta) det gule kortet.
    52'
    53'
    Målsjanse på Estadio del Mediterráneo! Francisco Portillo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    SD Amorebieta, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Hjørnespark til UD Almería
    54'
    SD Amorebieta scorer selvmål!
    UD Almería 1 - 0 SD Amorebieta
    Mål: Andoni Lopez
    Mål! Andoni Lopez gir UD Almería ledelsen 1-0 etter en velplassert heading.
    54'
    Spillerbytte - SD Amorebieta
    Inn: Lander Olaetxea
    Ut: Koldo Obieta
    Aritz Mujika (SD Amorebieta) gjør sitt første bytte for dagen. Lander Olaetxea erstatter Koldo Obieta.
    57'
    Inn: Sergio Moreno
    Ut: Alvaro Pena
    SD Amorebieta gjør sitt andre bytte. Alvaro Pena erstattes av Sergio Moreno.
    57'
    Skade: UD Almería
    59'
    Tilbake fra skade: UD Almería
    60'
    62'
    Sergio Moreno
    SD Amorebieta angriper på Estadio del Mediterráneo, men Sergio Moreno header utenfor.
    63'
    Spillerbytte - UD Almería
    Inn: Daniel Carrico
    Ut: Rodrigo Ely
    Bytte for UD Almería. Daniel Carrico kommer inn for Rodrigo Ely på Estadio del Mediterráneo.
    65'
    SD Amorebieta må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra UD Almería.
    66'
    67'
    68'
    I Almeria har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Oscar Gil
    På Estadio del Mediterráneo header Oscar Gil (SD Amorebieta) ballen i stolpen!
    69'
    SD Amorebieta fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    70'
    Frispark i en god posisjon for UD Almería!
    71'
    Jon Irazabal
    Jon Irazabal (SD Amorebieta) pådrar seg et gult kort.
    71'
    Dommer Javier Iglesias Villanueva venter med å sette i gang spillet fordi Largie Ramazani ligger nede.
    72'
    Spillet på Estadio del Mediterráneo er stoppet midlertidig fordi Lucas Robertone ligger nede.
    72'
    Inn: Eguaras
    Ut: Lucas Robertone
    Lucas Robertone (UD Almería) erstattes av Eguaras.
    74'
    Inn: Jose Carlos Lazo
    Ut: Largie Ramazani
    UD Almería bytter ut Largie Ramazani med Jose Carlos Lazo.
    74'
    Mål for UD Almería!
    UD Almería 2 - 0 SD Amorebieta
    Mål: Srdan Babic
    Målgivende: Jose Carlos Lazo
    Mål! Srdan Babic (UD Almería) header inn 2-0 på Estadio del Mediterráneo. Flott spill fra Jose Carlos Lazo før målet.
    75'
    Inn: Iker Seguin
    Ut: Andoni Lopez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SD Amorebieta. Inn kommer Iker Seguin, mens Andoni Lopez tar plass på benken.
    76'
    Inn: Gaizka Larrazabal
    Ut: Aitor Aldalur
    Aitor Aldalur (SD Amorebieta) erstattes av Gaizka Larrazabal.
    76'+2
    Javier Iglesias Villanueva signaliserer et frispark til SD Amorebieta.
    77'
    Iker Seguin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Inn: Inigo Orozco
    Ut: Peru Nolaskoain
    SD Amorebieta bytter ut Peru Nolaskoain med Inigo Orozco.
    79'
    Iker Seguin er tilbake på banen igjen.
    79'
    VAR sjekker om det er straffe til UD Almería
    81'
    Dommeren dømmer straffe til UD Almería
    82'
    UD Almería har fått straffe!
    82'
    Umar Sadiq (UD Almería) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    83'
    83'
    85'
    Daniel Carrico
    UD Almería angriper i Almeria. Daniel Carrico fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Umar Sadiq
    UD Almería fosser forover og Umar Sadiq fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    Samu
    Samu (UD Almería) avanserer forover på Estadio del Mediterráneo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    87'
    Inn: Arvin Appiah
    Ut: Francisco Portillo
    Rubi gjør dagens fjerde bytte i Almeria, når han tar ut Francisco Portillo og setter inn Arvin Appiah.
    88'
    88'
    UD Almería 3 - 0 SD Amorebieta
    Mål: Umar Sadiq
    Målgivende: Alejandro Pozo
    UD Almería går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Umar Sadiq. Alejandro Pozo var nest sist på ballen.
    89'
    Samu
    Målsjanse! Samu (UD Almería) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    UD Almería angriper, men Javier Iglesias Villanueva blåser for offside.
    90'+4
    Frispark til UD Almería på halvdelen til SD Amorebieta.
    90'+5
    Lander Olaetxea
    Lander Olaetxea (SD Amorebieta) får et gult kort av dommer Javier Iglesias Villanueva.